Добрий день, дорогі кальмари!
Не так давно, забравши через фотоархів на моєму комп'ютері, я знайшов папку з мотоцикловими роликами на пневматичних поверхнях в кінці листопада 4 років тому. Хочу довести її до розгляду. Тут буде текст, буде фото в кількості 21 штук. Прорив можливий, але не бажано. Походимо.
Що таке пневматичний? Це мотоцикл, який вмілі руки майстра, відремонтувавши раму, витягуючи, привід і колеса, набуває кілька разів більше і більше задоволення в експлуатації. Фотографії підкреслюють основні місця зміни.
Що може бути пневматичним? Хороший пневматичний має великий потенціал для прохідності. Ось фото Пневматика на основі мотоцикла схід сонця, яке я насправді сталося їздити. Його творець – голова мотоклубу «Тарч» Носенко Олександр Андрєевич.
У ролях брали участь тільки 4 пневматичні вироби. На мотоцикл IZH був ще один друг клубу Віктор на його пневматичній основі. Це 4-колісний пневматичний.
На базі «Дніпро» і «Уралу» були брати на пневмати. Я розповім, що ви є справжніми бобами. І вони витримали, але не на довгий час.
Фото ближче «Дніпро» Потужність
Що робити ці машини? Далі буде кілька фотографій з поїздок і плавань. Актуальна демонстрація
р.
Прихильники, як ковтати внизу ставку!
Ми збираємося. Отримай сорочку, легко!
Віктор пішов з плавання.
р.
Брати знайшли тампон!
Під час їзди знаходився шпинделя заморожений під снігом і почався ...
Дрифтуеммм.
р.
тримати дріпіння
Віктор і його супутник випливли більше десятків кабелів. Що робити, якщо собака любить плавати.
Віктор плавання з собакою!
З нами були дівчата.
Тепер любителі почнеться, що тема boobs не розкрита. Я маю на увазі, це взимку поза. Холодний ;-)
сидіння на пневматичних поверхнях холодно і тому, що ас не кашель ми прогріваємо, як ми можемо. Хто чай спекотний, який пиво з kiriyeshki і хто трохи горілкою.
Дуже маленькі автоспортивні вентилятори також взяли участь в поїздках!
Наприкінці заходу група фото! Успіхів, всіх! Доброго дня! Я зробив!
Джерело: