Хто Бог посміхається? - Оновлено.

Серія статей «Комерційна нерухомість в контексті»
Автор: Віктор Гудсон.

Стаття #1: Хто Бог посміхається або що таке квадратний метр?

(Оновлення автором березня 2013 року)

«Попередня в ліс, більш товста частинами. й
Сучасна російська фольклор

Як правило, коли є необхідність продажу комерційної нерухомості, власник додає неприємності. Нерідко не найприємніші. Вони вимагають багато зайвих зусиль. І це, як правило, є активним і зайнятим лідером у поточних справах і проектах, тягарним з великою сферою особистої відповідальності. Але ви повинні, ви повинні. І починається. Скільки? Як? Де я можу отримати покупець? Як довго буде це останнє? Які коефіцієнти? Чи буде він навіть працювати? Питання без чітких відповідей додаються і багато.
Як вони були відсутні до!

Далі На сцені з’являються «асистанти, фахівці і фахівці» всіх смуг. Привіт!
Звичайний результат зв'язку з цими товарами буде, рано чи пізно, ретельно створеними ними "розумні" для власника. Розуміння того, що реалізація своїх намірів (відносна до продажу нерухомості) є такою важкою проблемою, що немає ніде ще. І що будь-який результат, без них просто неможливо. І навіть з ними – якщо дуже пощастило – це буде складно продати те, що власник хоче і як він хоче.
Все залежить від удачі, від шансів!
Не вірно, до речі. Правда, для цих хлопців, це правда - святий і єдиний. Не лежачи до вас, принаймні тут. Це просто їх рівень контролю і здатності зробити різницю, це все.
Він отримує гірше.

Найгірше лежачи правди.
Згідно з нашими довгостроковими дослідженнями, кращі агенти (агенції), загальної кількості заявок та пропозицій, тільки один відсоток (!) успіху (передача) завершено. Це і всі «продаж» майна. І це найкраще. Як правило, цей показник знаходиться між 0,2-0,5%. Якщо ви можете, якщо ви хочете, встановивши відкриті комунікації з декількома посередниками в комерційній нерухомості і попросіть їх правильні питання (і ви можете отримати чесні відповіді на них), то навіть фігури, які я дав тут, здавалося б, запалені.
Займіть репутацію посередників і як. Часто споживач втрачає багато часу (років!) і енергії для вирішення питання пресування.
Попри те, що «допомагає» посередника. Але,
(а) значно відхиляється від початкового призначення, або
Вона просто подарує її. Складання і фоліш, що в разі виникнення
Як правило, він сплачує комісії брокеру. Про нас
Рівень успіху вже наближається 100%.
Привіт, знову!

Це сумна, але загальна тема, пов'язана з низьким рівнем здатності досягати, і навіть встановити, гідні цілі. І наявність різних видів «патологій» у сфері операцій з нерухомістю.

Звичайний візерунок тут.
Якщо людина просить посередників допомогти йому з продажу його об'єкта, вони обіцяють, за інтерес. Або відхилити свої наміри щодо «об’єктивних» причин. Тип: криза, ціни на ринок, розчинність населення та ін. Потім, якщо попит/покупка себе не впишеться разом і / або не «витягувати», то, через кілька днів,
Забуті люди і «запам'ять» через пару або три місяці, якщо на всіх. Може бути, клієнт "риф". Я маю на увазі, примусив знизити / обдурити суму, змінив умови і так само, а потім таким же чином. В результаті цих маніпуляцій буде «виключним» розміщення даних в Інтернеті, де 99% однакових посередників. Всі продажі!
Привіт знову...

Деякі з цих хлопців були щиро і справді дивилися в особистому спілкуванні – «Що ще можна зробити?» Ну, вішайте банер, якщо це буде. Дуже страшно. Для тих, хто знає технологію продажу і просування, це вирок. Прийом загальної неспроможності.
Для мене є тільки один висновок – вони просто не знають. Або гірше, вони думають, що вони знають.

Не дивлячись на те, що для великої більшості людей, які знайшли в галузі нерухомості, єдиний можливий спосіб продати є Інтернетом. Це, звичайно, незамінний, Інтернет, а також мобільний зв'язок. Але навіть хірург не використовує кальпель самостійно. Monica Bellucci сказав, що краса стає проблемою для жінки тільки в двох випадках: коли вона не, або коли немає нічого іншого. Те ж можна сказати про Інтернет. Якщо в реалізації бізнесу або нерухомості спираються тільки на мережу, це говорить про те, що шанси успіху знижуються до нуля.
Привіт не допоможе )

Ця «технологія» як вона є загальноприйнятою. Це також irrational і низька ефективність.
Що робити? Про це розповів хлопець, який намагався довго і безуспішно через агентства, щоб продати новий дев'ятиповерховий торгово-офісний центр в обласному місті України. Не пропустіть! Загублений час, гроші, надія, багато сил і здоров'я, і навіть дуже можливість вирішити це питання, незалежно від того, скільки це прийнятно для себе. $8,000,000!!!
Незалежно від того, що умови та умови є.
Кінець.

Я дивився, але це, з загальним недоліком загального почуття і етики в сучасному бізнесі, є загальним і сумним становищем. Як і брак розуміння, що сам об’єкт нерухомості має лише значення, яке було надано їй, вмілими і енергійними людьми, які створили певну значущість і цінність для неї своєю роботою.
І провал будь-якого проекту знизився на наступні фактори:

(1) недостатнього фінансування
(2) непристойне або неефективне використання
(3) Перша і друга разом, але дуже відповідально і з великою надії успіху (або Богу).

Третя точка є загальним і популярним прикладом в двох сферах – нерухомості і політиці.
Все, що погано розуміється, ускладнюється.
По суті, продаж (у будь-який час і нерухомість – ще більше), є виявлення попиту, або його створення і подальше зміцнення перед обміном (платно).
Це все.
Ключове слово - ПРЕЗИДЕНТ. І решта, щоб створити.
Але це чіткий і гармонійний алгоритм функцій продавця. Не є лідером, або навіть посередником, який не має ідеї про це і не може мати посередника за визначенням. Відкритий словник: особа, яка бере участь у переговорах сторін, є посередником. Основне визначення слова.
Це не продаж.
Він не продавець.
Все відбувається, в якому ви можете взяти участь. Агенція/інтермедіа вимагає MANY додатків, від 300 або більше за одиницю часу, для «плавлення». Енергетика та багато іншого.
Лак зустрічається рідко, а посередники темні.

Отже, виходить, що той самий об'єкт, на тому ж сайті, подається в певну кількість разів, часто з тим же текстом і фото, тільки контактами міжмедіа зміною - організовані або ні. Для грамотного продавця випадку є додатковим бонусом. Ви можете продати / купити все - справа умов: наявність належного органу і фінансування. Він не потребує випадковості, і «виключає» не потрібно багато...

Є тільки один фактор, який визначає успішність продажу будь-якої нерухомості. Можливо, ви не знаєте, але є божевільний недолік людей на цій планеті. Вони здатні та енергійні організатори та менеджери. Ті, хто може об’єднати людей разом і принести ідею до життя, щоб вона працює і дає дохід і стабільність. Більшість власників великої комерційної нерухомості є такими людьми. Більшість, але не всі, атлас.
І продавці!!!
Ті, хто надає обмін. Є катастрофічне скорочення таких людей в нашому суспільстві, і тільки завдяки таким людям може вижити суспільство і розвиватися.
Де є багато грошей, це особливо очевидно.

Приклади доступні. На всіх підприємствах, що знаходяться в одній економічній зоні.

У цій статті я дала лише пара непопулярних, але стабільних і підтверджених даними реальності. Поле комерційної нерухомості дуже великий обсяг і структура. І це також зона, де дуже вигідно підходить для когось. І так це, привітність, повинна бути створена і вирощена, і я вже сказав про те, що і до кого. Є багато способів, вони, власним чином, цікаві, вмілі і навіть оригінальні іноді.
Але це тема для іншої статті.

Альтернативою вищеописаного «ложа» власника, який хоче продати свій об'єкт не «на м'ячі» і досягти його мети, буде наступне:

Важливо ніколи не відмовитися від цієї мети, незалежно від того, що вони кажуть «фахівці-власці». І знайти продавця для Вашої нерухомості, який буде ведмеді, не проходячи від Бога, кризи або будь-якого іншого виправдання, особиста відповідальність за досягнення цієї мети і успішний продаж.

Або зупинитися у менеджера і стати продавцем. Попереднє вивчення стабільних і ефективних даних суб’єкта «Салес і просування».

Я хочу, щоб ви гідні результати і заслуговували перемог.

(Цьому зауваженні є кілька років після першого видання цього та наступних статей у сфері комерційної нерухомості в контекстному рядку.) Не все так поганий в цьому кращих світах, як він вийшов. Вогнетривкiсть вiдповiдальнiй технiці І це ДУЖЕ! Це право. Я отримую багато вдячних зворотнього зв'язку з цими людьми і підтвердженням у вигляді багатьох своїх успішних додатків технології продажу нерухомості. Що об'єднує ці щасливі люди, які всі читають, навчаються, розуміли і використовували дані, які я представив в цих статтях для вирішення проблем. З мене, або навіть без моєї участі. Який великий, і що я дуже щасливий. У цій області є більш порядок і ефективність.
Ось чому ці статті написані ...
Прочитайте, застосуйте та отримайте успіхи! Я був дуже щасливий, якщо ви поділитеся цим з вами.
Я люблю, коли гідні люди перемагають.

П.С. Стаття #2 – Хостростери: Від практики надання послуг, бізнесу та інвестиційних проектів

Для Вас і з повагою.
Віктор Гудсон – підприємець, аналітик, громадський діяч.
Менеджер
Бюро векторної реалізації
Активні продажі нерухомості