Що таке «два рази два» або «що це буде щасливим? й

Що таке «два рази два» або що це в бізнесі?

- Чому б чоловік хоче дружину?
- Не чому, але тому!
- ??
- Тому що не всі бульбіти на уряді можуть бути відхилені ...
Сучасний фольклор

Чи можна ви уявити, що ми живемо?

Ви сміятися...

А ще ми живемо! І не просто жити, але навіть прагнути до чогось і навіть працювати, правда?
Я завжди захоплюю людей, які, перш за все, були добре обізнаними і подарували себе найповнішим і привітним усвідомленням всіх шармів цього дуже «часного».
І, по-друге, незважаючи на всі свої обґрунтованості, санності і адекватності, вони продовжували і продовжують створювати плани, будувати свій бізнес, продовжувати вчитися і розвиватися, продовжувати створювати робочі місця і виробляти дійсно цінні і корисні послуги і речі для суспільства.

Просто дайте їх продукт.

Для мене це було схоже на феномен... навіть парадокс, який існує за дужками реальності, яка сприймається як дана в бізнес-спільноті нашої ери, е ... не нудно.
Як?
Як це можливо?
Хоча я вважаю це ставлення нормально, насправді, це для себе.
Але для інших людей - для мене, щоб побачити це ще дивно.
Як і все дійсно красиве і цінне, такі прояви правди сутності людини, його пристрасний і глибокий мотив - навіть досить зношений і ретельно закопаний під корицею пельмені звичайності - дають різку щітку захопленої дивовижності.
«Я, що право? Увімкнено, wow! ?
Як тільки ви бачите це - ви його відрізняєте, ви визнаєте - ви приїжджаєте до ваших почуттів відразу. Або тепер ви повернулися назад, їсти його краще. Дійсно, якщо ви робите. Це щасливе місце. Вам потрібна така можливість побачити очевидну і багато.

Я буду чітким.
Останнім часом мій друг отримав відеоролики з запису виступу на бізнес-конференції мого друга Олександра Висоцького.
Я не знаю, як я відчуваю себе про нього, але він мій друг.
Це не те, що ми знайомі один з одним протягом тривалого часу і так далі. Для мене, як бізнесмен і підприємець, навіть можливість отримати і RESEARCH (і не просто читати) на користь свого, як власника і бізнесмена, його шикарна книга «Відповідність власника компанії» є справжнім подарунком.
Справжній подарунок друга.
Я переглядаю цей відео (дивитись його на Facebook) і див. його. Олександр там, в своїй звичній незрозумілій, вимірюваній і необережній манері, говорить про те ж саме.

Щастя.

Дорога до щастя є більш точним.
Він є довгостроковим і щирим учасником і прихильником цього широко відомого і досить популярного, серед розумних і сане людей по всьому світу, некомерційного соціального проекту.
The Road to Happiness Foundation це те, що він називається. Я теж вболівальник цього руху в нашій країні. Для більш ніж 50 років Фонд належним чином публікує та розподіляє книгу тієї ж назви. Чудова в простоті звітності і потужності впливу книги ... казковий простий. З неймовірно блискучого філософа і гуманіста останнього століття Л. Рон Хаббард. Книга працює чудеса з людьми - Я чекав... і не тільки на себе. До речі, згадки в самому відео...
Олександр Висоцький запросив розповісти про цю книгу і проект в цілому на конференції. Він сказав мені.
Я хочу, щоб він не зробив його!
Садист... як іноді правда хіти на голові ... особливо прямі і відверті.

Я не хочу повторювати в своїх словах промову визнаного гуру вітчизняного консалтингу. І це важко і не обов'язково – краще дивитися відео самостійно (посилання на кінець дам).

Але я просто не можу ігнорувати тему себе.
Дійсно, розпад суспільства на всіх його рівнях є індексацією так званих подвійних стандартів. Це ядро корупції, ядро. Це лімус деградації людей та бізнесу!
Більше, не менше.

Що таке океї?
Не секрет, що виразка цього сором'язливого і потворного явища покривала майже весь пострадянський простір більшості наших країн з коричневою нездоровою скоринкою. І пошкоджені судді і посадові особи є так званими і «натурними», які при почутті від іншого такого представника слова «виліт державної адміністрації» про честь, гідність, смертність і в'язкість, це не так само, як ніхто не торкається, і не ловить. З часів СРСР, читання між лініями і розумінням її.
Ми розуміємо!
Пам'ятайте, що рефлексія Стирлица на третій Рейх у незабутньому фільмі Сімнадцяти Моментів весни?
Ніщо новий під місяць ...
"Нездатні ворогам Рейха," n-y.

Lies, лежить, лежить через всі канали і потокові відео. Важкі та благородні вбивці в кіно Вимірювання на кришках глянцевого ... Наркотики люблять висоту снів успішної людини. Бізнес - це мафія і бандиси в зв'язках і з довголегованими дівчатами в дорогих автомобілях. М'ясо, карріон, корупція, невагомість і тяжіння - на штучному тумбі типу "Це успіх!"
Все це неспроможність – це «реальний світ» для людей, які отримали абсолютно різні уроки від батьків та друзів у дітей. Як Висоцький заявив у своїй презентації: «Діти за лежачи у дворі». І крадіжка була знебочена. А ебать не співав гітарних пісень на парк лавках.
Це незрівнянна історія.
У рідному Миколаєві юні хлопці в курсі мають відповідне слово – «змішувати». Х.

Так, це реальний ембаррасмент.
Це стан істоти. Це духовний стандарт життя, на відміну від матеріалу.
Хоча, незалежно від того, як несподіваний або дивний він може здатися комусь, це це аспект життя, який встановлює тон для дуже «рівного життя» – фінансового, економічного, фізичного, якщо ви будете – що так легко і вміло піддаватися медіа і покласти на фронт оцінки нашого життя всілякими «уболівальниками народів».

Ще один день, в розмові з моїм хорошим другом, я дав як приклад порівняння стану настій в житті з становищем людини на глибині водойми з грязьою водою. Де плавати і де поверхня незнімна, що робити і які зусилля потрібні невідомі, і не потрібно говорити про шанси будь-якого успіху.
Оопс ... це сплутаність.

У цій статті я не бачу можливість або потрібно обговорити на глибину причини і наслідки такого низького стану в цілому. Але це буде достатньо, виходячи з основної діяльності в бізнесі та інтересах в комерційному та підприємницькому секторі суспільства, щоб виділити це явище для бізнесу. Точно, для цієї частини, яка стосується кінцевої частини будь-якого бізнесу, тобто обміну або продажу готового результату виробництва в будь-якому бізнесі. Його продукт. У моєму випадку це продукт і результат творчої діяльності Власника. Ці продажі бізнесу HIS (як його продукт) та комерційної нерухомості.
Для знищення бізнесу або підприємництва в країні або області не потрібно підірвати заводи або фізично знищити працівників і співробітників. Зменшити або заблокувати рівень обміну вже виробленим продуктом. Просто покласти, уповільнити продаж.
Або, в ідеалі, зупинити їх в цілому.
Це, бізнес мертвий. Будь-який. Запрошення
Не існує обміну, немає прибутку, немає розвитку, немає подальшого виробництва.

Для сане і розумної людини такі наміри і, крім того, дії неспроможності. Тим не менш, це стан справ, що спостерігали в галузі продажу комерційної нерухомості і операційного бізнесу. Чому?
Тому що це продукція найбільш креативних і здатних людей в бізнесі загалом – це результати багатьох років роботи власниками, засновниками та власниками. Це їх персональні продукти. Це найцінніші і трудомісткі продукти в цілому. І дорогі, природно...
Про це Скільки коштує вже створена і працювала, вже операційна і кадрова система, яка здатна працювати і приносить користь людям і доходу до власника? Це, мабуть, дорожче, ніж те, що він виробляє.
Скільки коштує iPhone і скільки коштує Apple?

Так, не всі люди навколо нас білі і пухнасті. Він отримав його над ним. Але!

Але тільки найяскравіші і невибагливі з них, в їх суть антисоціальні і ненав'язливі, свідомо (приблизно) прагнуть збити табурет з під ногами.
І вони будуть насолоджуватися довгоочікуваною честикою і гідною людиною, якою вони зуміли заплутуватися з вебом хибного відображення і пропаганди «повного життя» і «великих грошей», які не пахнуть.
Хто хоче?
Не для тебе і мене.
Для нас важливо мати реальні засади і точну ґрунтові замітки.
Щодня в бізнесі - це вибір.
Вибираючи, хто має справу і хто ні. Хто взяти на себе команду і хто сказав про себе. Вибір цілей і методів. Вибір майбутнього!

Хороший і нескінченно цінний, ця книга. Ви можете отримати різні, дуже різні від «справжнього і загальноприйнятого», рівень обізнаності та санності для розумної людини. Спеціально для бізнесмена.
Повернувшись до реальних, не підроблених, синтетичних цінностей в житті.
Це допомагає зробити вибір, який ви ніколи не пошкодуєте.
І тільки важливо, наприклад, для мене особисто, це дає мені можливості допомогти з цими та іншими гідними людьми.
Боги...
Що в самому собі велике щастя.
Але краще бачити себе.
Велкам!

Порада для тих, хто прочитає статті на ці теми вперше: починайте з першої статті на цьому блозі, а з першого ряду статей.
«Комерційна нерухомість в контексті». й
Назва статті – “Хто Бог посміхається або що таке квадратний метр? й
Перехід на неї за посиланням або просто за цим посиланням - www.realt5000.com.ua/blog/kontekst/9/

ДП:
Обіцяний тег і відеопосилання -
"Олександр Висоцький про книгу Шлях до щастя"
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

С ***

Віктор Гудсон, власник
Офіс адвокатів "Векторна реалізація"
Ефективні продажі комерційної нерухомості та бізнесу

С ***