Я шкода. (Не грати з Дурамі ...)

Оплатити - оплачується!
(Не грати з фольгом ...)

(Реєстрація господарської нерухомості – частина 4)

Для фрази: «Що думають інші?», Я б стріляти.
- Мадонна.

«І малюк вирішив:
Я буду.
добре,
І я не буду, поганий.
- Володимир Маяковський, поезія
«Що добре і що погано? й

Попередження того, хто-небудь найвизначніше.
А догляд не в моді зараз, і деякі люди навчаються від інших помилок людей. Я знаю все, але я продовжую свої спроби допомогти... добре, принаймні, найбільш здатні користь від неї.
Ті, хто не має компульсивної фіксації на ідеї «Не навчати мене жити...» і які готові прийняти нові дані і погляди без преюдії.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Вони можуть бути названі «Першим» і «кінець тунелю».
Вони, в цілому, пов'язані один з одним і досить очевидні для про, хто зіткнувся з цим багато разів на своїй практиці.
Це кінчик айсберга і, коротко, це:
Незалежно від того, як сам об'єкт продається власником (неважливо, як це робиться), але, як тільки є якийсь вид «покупця», який просто показав інтерес, більш-менш... або навіть просто сказав (!) або зробив зрозуміло, що він хотів би купити його в будь-якому місці – так відразу від власника і «стигма падає»...
Він, як правило, перетворює всю свою увагу на цю щасливу людину. І він повністю припиняє робити все, що він зробив перед... для продажу і просування. Не тільки це "вічно" майже нічого... "тільки в Інтернеті", як це тепер називається, так що це зупинити! Про нас Скільки втрачено в цій бездіяльності і що, але приступив до ...
І як псевдо-буйєри і шампани всіх смуг використовують це - Я навіть не хочу писати. Тут будуть кілька живих прикладів. І за статтю, це не формат.

І прямо так: якщо ви зробили щось там, і в результаті чого з'явився «як» на своєму горизонті, то буде розумний і обережний хлопчик – продовжуєте ці дії! Зареєструватися Зовніться вперед і вперед... і зміцнює його. І тримайте це до тих пір, поки не всі ці «типи» (які все ще будуть, і на які будуть сподіватися і витрачати час принаймні, якщо це необхідно, є реальний покупець. Хто підтверджує свою наміру тільки прийнятий і надійний спосіб - гроші!
Ваше ім'я
Внесок залишить вражаючий - за договором наміру придбати / продати. Безперервний депозит. Так, близько 10% суми операції.
Не всі. Тут ми приїжджаємо в останню печеру – кінець всього проекту продажів. Депозит, навіть правий депозит – як досить великий, так і добре сформований – все це не кінцевий результат і не успішна операція. Тому він практично не приділяє уваги. Продовжувати всі операції з продажу, які призвели до цієї ситуації. Зробіть фортуни. Просто депозит зараз. І один.
Чи можу я пояснити чому?

Тому що тут, як ніхто інший, фраза «здатні варіанти» актуальна.
«Всі ходи під Богом, але цегла літати. й
Це був кінчик і невелика частина айсберга... видно. Але я хочу зануритися тут...
Щоб показати, куди ростуть «леги», щоб говорити, в такому, і їм подобається, «сітуївін» ... в бізнесі. І в житті...
Як завжди, людський фактор.
Ось що я маю на увазі.
Ти можеш почути, принаймні один раз у житті, фраза, «Що думають?» коли ви або хтось інший зробив чи зробив щось.
Виявляється, що така ситуація, коли виникає схожа ідея – якимось чином відрегулювати свої рішення щодо можливої оцінки ззовні – це така ж ситуація. Небезпечна. І дуже...
Що? Це єдиний спосіб, в якому людина стає ворогом для себе. Я не говорю, що чужі думки не мають значення для людей. Це робить. І це важливо. Але перш за все, що ви робите, кожен з цих людей побачить і розберете його самостійно і оцінить його таким чином, що власні здібності і адекватність їх особистих сприйняття дозволить їм. І по-друге, якщо ви зробите свій вибір дій, заснованих на чужому, не власному, думці (особливо передбачуваному!), то ви гарантовано помилитеся. Враховуючи те, що такі сумніви зазвичай виникають у людини досить важливі моменти його життя, такі помилки дорогі для нього. Це не так, що не так! Що може бути гірше реалізації, що ви застрягли до вуха в неприємний запах речовини, і навіть не тому, що він хотів його і вирішив так само, але тому що він просто не заперечував, він перезняв себе і закривав рот ... також себе. Коли це буде найнадійнішим і найнадійнішим кроком, щоб сказати: «Ви знаєте, хлопці, ви робите те, що хочете, але я піду мій шлях!» – подумайте про те, що і коли щось там після мислення!

І не робити це. Чи не об’єкт і стане повним результатом думок когось іншого.
Я 50. У моєму житті були випадки, як це: половина пальців з одного боку досить розраховувати. Дуже часто я отримав репроші від різних людей точно, що я завжди роблю тільки що хочу. Штубборн, самооцінка. Я не врахую думки інших і вчиняю тільки в своєму І це. Що?
Якщо тільки пара разів, коли я був різним, коли я не робив те, що я думав, і супроводжу «Я ДУЖЕ» було достатньо для найбільших і найстрашніших наслідків неправильних рішень у всьому житті!
Це були сліпі рішення, які я зробив.
Наслідки шахти!
Коли ви зробите помилку самостійно, ви є причиною його і ви можете виправити його самостійно, легко і без чуй. І коли причина була непристойно розбита на кого-небудь ще, і навіть під самим злагодженим і в'язаним з усіх можливих текстів: “Що думають про мене?”, то це дійсно різак перемог.

Я мав багато моїх помилок. І невеликий, і великий і просто величезний, з власної точки зору. Я не пам'ятаю їх більше. Я змогла розібратися з ними, занадто... і я не обдурив на себе. Я вірю в себе. Я був мій друг. Коли і якщо ваш друг зробив помилку, він не перестав бути вашим другом, зробив він?
По дорозі!
І друзі.
Не грайте з фольгою на своїх поганих іграх і їх правилах стипендії!

Побачити вас: люди, які ви найбільше доторкнутися з прямо зараз, ваші друзі, є люди, які ви, швидше за все, щоб стати ... в вашому майбутньому. Стан, до якого це повідомлення є можливим тільки тоді, коли неправдиві люди з вами. Не друзі. Ненадійні, непристойні і не зацікавлені у ваших особистих успіхах. Якщо у вас є найнебезпечніші вороги, то вони є.
І це ваші вороги, реальні.
Якщо ви зберігаєте їх у вашому боці?
Я знаю, що я говорю про – один з моїх «побачень» у молоді майже приніс мене до тюрми... «Що все інше» і «за дружбу», у розумінні дружби, що ті люди були тоді. На той час я був 25, ніхто з них не був живим. Всі вони були загиблими і один з них був постріл. Тоді був такий «найвищий захід», і зрозуміло, що він не перетягував пряників з кісто.
Так просто не зайдіть!
Особливо з хмільного місця не порожній. До тих пір, як у вас є ліворучні товари, не буде вірних друзів.
Місце взято.

Я не боїться помилок, не мій друзі, нікому нікому. Таке страх у себе буде помилитися.
Я просто скажу вам, що людина має Священне право на його помилки і його особисте життя... з можливістю зробити щось про це.
Це мій особистий досвід.
Це те, як я прийшов, щоб зрозуміти слова геніального філософа і мислителя останнього століття Л. Рон Хаббард від його відомого Кодексу заслуги:

«Чи ваш власний консультант, подумайте себе і оберіть власні рішення. й

Висновок, як і той же чоловік писав, є те, що ви бачили, вірно вам.
Не давати в провокації ...
Успіхів з вашими продажами!

Віктор Гудсон, власник Бюро векторів

громадський діяч, бізнесмен, аналітик, громадськість і natman