Або мрія медіатора, викликана бджолом, що літають навколо граната другий до прокидання.

ABN серії статей - "Особливості комерційної нерухомості: в профіль і особа"
Автор: Віктор Гудсон.

(Текс оновлено в Листопад 2013)

Стаття 2: "Реалтор" Зйомка! Або мрія медіатора, викликана бджолом, що літають навколо граната другий до прокидання.

р.

Моя рекомендація (коли це зроблено до того, що завжди є чим додати в хороший продукт для досягнення бажаного ефекту) полягає в тому, щоб послухати статтю пісні Deva Premal. Ви зрозуміли.

С ***

(Реальне розуміння незамінне, отже, поради читачу: читати статті в хронологічному порядку і уточнити неперевершені слова в глянцевому нижче статті або з словником.) Якщо необхідно або не вистачає даних, рекомендуємо ознайомитися з рядками статей першого – «Комерційна нерухомість в контексті» (КНК – серія). В.Г.

С ***

«Згадайте, що змініть вашу думку та слідуйте за тим, що виправлення вашої помилки є більшою, ніж застій у вашій помилці. й

«Проблема в житті не повинна бути на боці більшості, але жити відповідно до внутрішнього закону, яке ви усвідомлюєте. Тексти пісень, а це означає: І поки ви все ще живі, нарешті стати чоловіком!

Маркус Авреліус, римський імператор
(121-180 AD) Антонінської династії,
філософ, один з найбільш
значних представників Романа
Стоматизм.

Не боятися важливості і деякої невідповідності афоризмів в епіграфі. Чи можна було простіше, звичайно. Як, якщо ви пам'ятаєте старий Yeralash, як, "Барвін!" Ми працюємо! І кажуть, що вони будуть робити те, що вони кажуть. І, звичайно, не просто про ... Після того, як ми є хлопцями сучасними і, звичайно, mercantile to жах. Це так модно зараз! Ви почули казку, «Що не так просто бізнес». А! І п'ятий, п'ятий, пара більше "хто" разів. Цей поширений як простатте, так і популярний, що чіпси у фразі підлітків, не більше, ніж інший on-duty "excuse" (deshe-o-oy!).
Найпоширеніші - після чергового вдалого «кідалову» ще один «холодний» в черговому шасі останнього. Винайдені маргіналізовані люди з бізнесу до, або після того, як наступний сидячий. Я побачу! (Для чесності та чесності) Просто бізнес! Я, добре ...

Якщо ви не зміните оригінальне джерело для нашої теми, але ви легко зможете зрозуміти, куди саме просить медіатор.
Дві голодні вовки зустрілися в лісі і збирались його з'їсти, а заєць сказав їм: «Звідти, ви не отримаєте достатньо мене, але я можу принести вас до лику овець». Вовки вирішили не їсти кролика і його слідувати. Вони йдуть, і голод ще більше, і тут вони, страждачі, і просять: "Як довго це все ще йти, заєць?" Він сказав: «Дуже гора, що перед нами». Сона! Будьте хворими. Вони почали підніматися на гору, важко і довгий час, а потім вовки не справилися з голодом, атакували гайку і їсти. Ви не сповнена їжі, голод все ще крутиться, але немає спокуси перед очима. Підняти гору і попиляти петлю овець. Лафа!
М'ясо молочне ... А потім один, забираючи в своїх зубах, і каже: «Сомей, ми не робили добре з кроликом ... ». Ще один, після буріння: "Є, ї... «Ойдемо, що ми беремо залишки?» Повернулися, поховали гайку, кладуть камінь на могилу і думають, що написати там: «Друсь гай» – це не буде йти, вони не зрозуміють, чому їх друзі їсти. «Немія хри» не добре або, що ворог, він коли він веде їх до блокування овець на вечерю. «Наш Консультант і партнер – це заєць. й
Ви знаєте, хто не схожий на посередників? Самі посередники! Ви знаєте, чому? Вони краще, ніж будь-який інший, і вони знають, що вони є. Але не тільки вони. Ось де береться завіса. І «й» непросто уточнити. Навіть з словником. Відмирає, теж, виходить, стрибки. Я зателефоную цьому феномену замкнений коло дієслова. Типова хіза, тільки друкована. Ви дивитеся в словнику, і там, чорно-білий: «Мар'їж сім'ї»; «сімейний шлюб» ... Всі права? Я теж. Наприклад, що сім'я, в нашому сучасному суспільстві, є табу. І в цьому випадку поняття «реактор» є табу кубом! Я не рекомендую словників. Я зробив це кілька разів. Навіть за мене, людина, яка вивчає слово-зчитання словника, особливо, це були Навіть в нормальних, перевірених словниках, пісня однакова. Я не говорю про Вікіпедію, леді, яка дуже дивна, і іноді неправдиво, безболісно дивиться. Безкоштовно Енциклопедія! Якщо тільки... З такою відвертою, непрозорою і неадекватною цензурою даних, розміщених в ній, ми можемо тільки розповісти про БЕЗКОШТОВНО. Він знає, знає і не вірить. Я. Це невибагливий коло, це повний щит. Мазе. Ні. Нехай кожен, нехай ніхто!

Ріелтор = брокер = брокер = брокер = pimp = агент = dick знає, що ще в кінці він дорівнює, або практично, або не зовсім, але деякі краї кріпляться і виглядає як щось на боці десь і якось називається. Він каже, що хлопець сам, якщо розумний, це те, що ви хочете зрозуміти, що ви не повинні зрозуміти, і не дати йому нікому і безкоштовно зрозуміти! І за гроші, не робити це. Так вони вгадають, як можна, щоб краще своєї здатності, я не знаю, як сказати— сила?; фантазії?; пророки?; або, швидше за все, потрібно в поєднанні з побажаннями всіх видів? Що ви думаєте про це, як ви почуєте його випадково:
до Що таке порода, «реактор»?
Ох, так, віруси і байци не тільки називають посередництвом. Але не суди, не виявили астрономічних об'єктів. Ніщо гідне суспільство. Я дивлюсь чому. Ну, ви знаєте ... Я, особливо для особливо чутливого читача з масохістськими нахилами на основі етимології, кладуть в глянцеву основу цієї статті вибір справедливих словників на тему. Ви маєте бути здоровими. Тексти пісень, а це означає: Це не той же автор, щоб страждати! Я зробив. Я нехай собі похмурий тихо, антицид.
Природний вибір ще не було скасовано. Як я писав раніше. У ріелтора є цей вибір, незрівняний з екстремальним. У африканському саванні набагато простіше і простіше вижити. Тепер, в наш час поганий ріелтор повинен «джекал» кожен день, отримувати щоденний хліб, щоб його «Афро-бротер» не мріяв. Тварини менш стійкі до сапресорів. У звичайному режимі діяльності медіатора, їх «сухий колега» і за один сезон потужність не буде достатньо. Вони згинаються і живлять відпочинок. Власне, брокер є найяскравим, як соба..., е, добре, дуже жорстке порода, в цілому. Якщо вони скаржаться на будь-який, то це тільки про «покраданнях» з непристойним епітетом - «швидкий». Не часто ви звикли до них?
Найстрашніша і водночас смішна, так як вона зазвичай буває, що статус «п'ятого колеса» (з якого немає втечу, але я дійсно хочу), самі посередники і відповідне. Список тих простих дій, які більшість з них називають «клієнтною роботою» або «об'єктами», і які (в дії) і «приблизні» це дуже статус для всіх представників галузі, неприпустимо, як тіло Спасителя до хреста, об'ємний і багатогранний. Приват. І eloquently, бла... І не очікується в будь-який час.

Ви знаєте, що я не бачу багато сенсу навіть даючи його тут загальні умови, цей список. Він буде виглядати так само, як вирок конституційного суду – з відповідним об’ємом багатомовності. Це також нудно. Детективне читання з кінця дуже весело. Це буде корисно. Але спробуйте визначити, що вони не роблять і спробувати. Цікаво! І цілком провокативно. Я вже бачу, як це місце починає «витримувати» іншої критики-глушника! Представник іншої життєрадісної породи з людської раси. Він необхідний для нього, «други», якось показати себе і іншим, як і скільки він «повно компетентний / професійний в цьому питанні» на тлі власної добрододатності, і так само красиво прихований від усіх інших, особиста гідність через практично повну власну безпліддя в усіх (зазвичай) почуттях. Бог з ним. Ця стаття може бути викликана “Що таке агент з нерухомості ніколи не буде, ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, ніколи не, ніколи, ніколи не, ніколи не, коли-небудь в продажу комерційної нерухомості. й
Навігація Ми розробляємо традиційні «бездіяльності» так званих брокерів-інтермедіа-виробників і, oh my God! як ще? – в короткі, в майбутньому – ріелтори!
І їхні дії теж, якщо вони вийшли з тієї ж опери:

1,1 км Найнижчий рівень продуктивності, з чотирьох можливих, називається «Моней». Я не збираюся говорити про це. «На жаль, всі ріелтори, які я коли-небудь знали, були досить короткозорими, жаді люди». А мій погляд про представників цієї професії був сформований саме на основі спілкування з ними. Люди прогрівають руки на прості гроші. За їх словами, продаж необхідно зробити якось самостійно, а потім буде ріелтор, все в білому – отримати свої комісії. І ніхто не шукає нічого – ні покупців до власника об’єкта, ні відповідного об’єкта для людей з грошима на руках, які залишили заявку (!) за придбання квартири. Патетичні оголошення в "Авіозі", які напишіть ці ріелтори гранати, не підраховують. У будь-якому випадку, на ринку житлової нерухомості в Києві, ситуація саме така, досвідчена особисто. Може бути в комерційному вигляді, але, ймовірно, не занадто." Анна С., на Professionali.ru, коментар на посаду.
Що я додаю, що я особисто маю багато задоволення в бізнесі нерухомості, якось і не дотримуватися «більше». Навпаки, швидко. Коротко – не дбаєте про «бой», привод «бабуся»! І до сих пір це "три в одному", в цьому полі - норма, правило, закон.
Далі:

2,2 км Не часто уявляйте, що, власне, продукт ріелтора є послугою. І це, в принципі, ця активність повинна базуватися на допомогу клієнту, що надається ріелтором. І не так, що це відбувається лише тоді, коли «послуга» прагне до цього «реактора».

3. У Майже повністю ігнорують запити і потреби клієнта і, практично завжди, кладуть свої інтереси на фронті, і тільки вони керуються ними в своїй діяльності, часто навіть в рамках свого «офісу» себе, і навіть з тих пір, поки не відроджує цю дві (три?) особистість.

4. У Прийміть на все, що чисто випадково і може тільки "знімання", і гроші раптово, і потоп. Повністю відомо про те, що їх особиста причина в цьому нульовому або майже нульовому. Вони не намагаються змінити щось тут! Є два обгрунтування: або «Кисмет» (фат, як: відлягати все на Богу), або «правильний бізнес», а ще навпаки.

5. Умань У них є практика їх звичайного розпорядження інформації про об'єкт, як їх самостійно, не кажучи вже про нього власника, без його затвердження, або навіть його дуже бажання, часто густо і по всій території.

6. Жнівень Вони не мають ніякої гідної ідеї професіоналізму в цій області, враховуючи такий період перебування «в каштані», або, головний критерій цього є сумою, що катування по дорозі в самих різних способів цього «тернатури».

7. Про нас Не маю, і часто не вважати його потрібно навіть, щоб мати (!), не найменше адекватне розуміння основ (не кажучи вже про суть) продажів, маркетингу і просування. Не самі, ні (особливо!) об'єкт, який продає.

8. У Вони не роблять, не укладаються і, звичайно, не виконують угод, що відповідають реально очікуваному результату співпраці з клієнтом, у вигляді прийнятного договору сторін в будь-якому випадку розвитку ділянки в результаті. Очистити, демонструючи свою невідповідність і неадекватність її впливу на цей результат. Вони не схильні бути. Тільки найромантичніший і обсесивний, і навіть тоді чисто формально, для «зображення», щоб говорити. "Сучасні мишки", якщо російською мовою.

10. Вони не бачать і не хочуть бачити (і часто не в змозі) як саме їх ставлення до бізнесу і, головне, споживач створює атмосферу ворожості і відчуження на складі громадськості, яка має відношення до них, які скаржаться на те, що вони самі самі переносять антагонізм більшості власників, які потребують своєї професійної допомоги. Власна, пряма та пряма, C/A (загальна аудиторія).

Це олійний живопис. Не всі вони є. Гарний, це не так? Ведуться «естетики» міжособистісних зв’язків в розширеній, а також (або досить) дисекційованої форми. Ось що я зацікавлений: хто може посміхатися "допомоги" і з таких, явно і сміливо всі вищевказані якості демонструють ліву і право, хлопці з "метеликами в голові"? Хто? Психолог? По суті, психотичний - з повним амнезіям, а не зовнішнім виглядом або статусом стійкий. Ну, можливо. Після всього, з розумом звуку і пам'яттю, це тільки під анестезією, але під загальним.
За останнім пунктом «неактів» ріелторів, які були вказані мною, можна написати окрему статтю. Жорстка драма для них! Вимкніть. Оригінал сюжету для жахівського кіно з бізнес-ланкою. Спектр є таким глобальним, для цього страту бізнесу вічно пригнічений, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І вони кидають свою погану людину, і вони не сплачують його до серця, і його позиція неспокійна, помадник нашого круглого годинника, флімії, і пахнуть все це не з чим ви хочете показати. Відхилений ріелтор, незахищений! Хто це з, насправді? Бог дам його і, і, і... великий "...а" в кінці! Клієнти в кінці звіряються - захист необхідний, і захист, для нас, збитих і бідних! Без слів. Ніщо. Тільки емоції і не найкращі. Люди без захисту страждають. Геноцид. Зволожений і ізольований 21 ст. Ріелтори. Брати в дусі чеченського хлопчика з фільму «Туре» Михалков. Боже!
Повна нездатність для організованих, планових та послідовних заходів з будь-яким прийнятним рівнем відповідальності за результат. Венереальський бізнес. Недостатність бізнесу. Для чого не існує Вігра. «Чому ти після цього?» Як Макар спів з його «Машиною» в хорошій пісні?

Але це не зараз.
Я хочу жити.
Він прокидає промінь світла в це
Покинутий, покинутий світ Богом

Вони знають, як закривати їх правдою. Але вони знають, що вони знають і що вони знають. Якщо Бог не давав більше. Але яка інша віра, не кажучи вже про знання, може бути сповіщена в глибокій пошкодженій і обертаній громаді нашого «економічного простору»? Це не буде достатньо. Прайміть бути Аллахом, а іншим. Тут і там. Побачення.
Вони ще не передані російській землі. Навколо навпаки. Кожна з вищевказаних функцій виявилася всередині і ми отримуємо можливості та показники етичного та гідного професійного в галузі надання послуг цього типу.

1,1 км Допомога в реальних і щирих шляхах.
2,2 км Для кого гроші - це засіб, не мета або бог.
3. У Для чого важливий інтерес клієнта
4. У Для кого впевненість у виконанні своїх зобов’язань є природним.
5. Умань Для кого повага клієнту є нормою, і домовленістю з ним є закон.
6. Жнівень Для кого це самооцінка, щоб покладатися на власні сили і навички в професійній діяльності, і не потрібно робити з шансом, Богом або іншим.
7. Про нас Для кого знання про те, як зробити таку роботу поширеною, і хто розуміє в яких умовах це можна зробити. Я не погоджуюсь на щось інше!
8. У Для кого поняття «продаж» не є матюком або пустим звуком, але специфічний і зрозумілий процес, керований ним, має чітку технологію і етику.
9. Навігація Для кого...

Це достатньо, щоб зробити різницю чітким. І візуально. А то, що таке ріелтор буде мати зв'язок з клієнтом, і що буде його клієнт? Яким буде будь-яка «протекція»? Хто і хто? Це просто божевільний для мене. Я ніколи не мав такої проблеми. Не буде. З питань порядку денного... Моя партнерка подарувала мені свою нічну дівчинку, яку вона мала, потім молоду дівчину – початківця ріелтора. Вже кілька далеких, але чітко незабутніх і для багатьох незабутніх часів формування перших обмінів, приватного капіталу та інших, тепер знайомих і простих, чарівних наших життів. На початку ХІХ ст. Я покажу вам: «А ріелтор прокинувся вранці, залишає будинок і, не блюваючи очі, бачу – є тільки джунглі навколо, немає людей на всіх, і він раптом усвідомлює, що для багатьох тисяч і тисяч кілометрів навколо цього будинку є однією і людина один – він сам». Helena woke вгору в холодному поті. І незабаром у неї була перша успішна «велика» угода та інші, не менш приємні події. Але це вже особисте...
Що це? Я хочу, щоб ви, мої друзі, успішні та чудові угоди, незважаючи на всі перешкоди та всі обставини. І з інтересами! Нарешті, ось цитата з дійсно блискучого чоловіка, від якого я особисто навчився – і продовжуємо робити це – справжній професіоналізм: «Все це думка, і це на вищому рівні, ніж така механічна дія як контроль». Підвищений інтерес проявляється в тому, що людина рухається від спостереження за участю. – Л. Рон Хаббард, «Створення людських здібностей»

Прокспер!
І виграти.

Для Вас і з повагою.
Віктор Гудсон, власник бюро
"Векторна реалізація"

С ***

Словник:

Саппресори є суб'єктами і обставинами, які запобігають виживання.

Тепер тут весела частина!

Ріелтор (pronounced [realtor] (Ukrainian realtor) - фізична або організація, яка професійно займається посередництвом в процесі здійснення операцій з купівлі-продажу, оренди комерційної та житлової нерухомості шляхом залучення партнерів в операції та отримання комісій.

Ріелтор-ком. Агент, брокер нерухомості.

Брокер - агент з нерухомості, що діє як посередництво.

Інтермедіа є юридичною особою (підтвердження, організація) або особою, яка допомагає у виконанні будь-якої угоди. Приклад посередництва в торгівлі є брокером.

Macler – посередництво у висновку торговельної угоди.

Інтермедіа – фізична або юридична особа, яка надає послуги, допомога у налагодженні контактів, економічних відносин між суб’єктами ринку.

Mackler (символ Маклак, pimp) є німецькою на біржових біржах і пальниках, посередництво між продавцем і покупцем, записом і зміцнення транзакцій; в цілому, журі, обране торговцями, для написання в брокерській книзі всіх угод і контрактів, які з'являються. Maclers are: фондовий обмін, pier, ярмарок і приватний. Запис Macler, виданий оперативною пам'яткою.

Macler - це посередництво, що включає операції на біржі. М. працює за рахунок клієнта, отримання винагороди у вигляді комісій. М. виконує замовлення своїх клієнтів щодо кількості, якості, ціни на цінні папери та товари, придбані або продаються в кожному випадку.

Медіатор, медіатор, чоловік.
1,1 км Людина, яка зв'язує, об'єднує продавця і покупець разом або здійснює операцію від імені інших, в інтересах продавця і покупця. Обмінний посередництво називається брокером.
2,2 км Людина або організація, яка сприяє підвищенню відповідальності сторін у спорі, спорі або конфлікті.
3. У Суддя, арбітр на маневрах (військовий).

Медіатор /інтермедіа; німецька: Vermittler.
Особи, організація, за участю яких проводяться переговори між сторонами, сприяння досягненню договору.

Інтермедіа – фізична або юридична особа, яка допомагає проводити операції з торгівлі та закупівель, об’єднує продавця та покупця разом, заробляючи посередницькі послуги, зазвичай вказаний відсоток. Крім того, третя сторона до конфлікту, яка погоджується з сторонами або розробкам умов для скасування на підставі попередніх угод з сторонами (зазвичай у міждержавних відносинах).

Брокер - це фізична або юридична фірма, яка діє як посередництво, підключення покупців та продавців для комісії або комісії. На відміну від дилера запроваджує кошти і представляє одну партію надії про створення доходу при закриванні позиції в майбутній операції з іншою сторінкою.

Агент з нерухомості - дилер нерухомості, ріелтор

Ріелтор є брокером, агентом для операцій з житлом або іншими видами нерухомості.

Брокер - професійна діяльність, яка здійснюється за рахунок і від імені певної особи (клієнта), яка може включати:
(а) здійснення операцій між клієнтом та третіми особами (медіаціями);
(b) в операціях для клієнта;
(c) виконання інших нормативно-правових актів для клієнта в певній бізнес-зоні.

Macler – посередництво у висновку торговельної угоди.

Медіатор – особа, за участю якої проводяться переговори між сторонами.