Black Hand або Coffin на Колесі ... – чому, що і чому учасники ринку комерційної нерухомості бояться.

Серія статей «Особливості комерційної нерухомості: в профілі та обличчя» (ABN - серія). Автор: Віктор Гудсон.
(оновлено з січня 2014)

Стаття 5

Black Hand або Coffin на Колесах - чому, що і чому учасники ринку комерційної нерухомості бояться

(Рейне розуміння незамінне, отже, поради читачу: читати статті в хронологічному порядку і уточнити неперевершені слова в глянцевому нижче статті або з словником.) Якщо необхідно або не вистачає даних, рекомендуємо Вам ознайомитися з рядками статей першого - "Комерційна нерухомість в контексті" (KNK - series). В.Г.

р.

«У чорному місті була чорна, чорна вулиця.
На чорній вулиці була чорна, чорна будинок.
Чорний, чорний будинок мав чорний, чорний номер.
У чорному кольорі чорний номер був чорним, чорним фортепіано.
А вночі з чорного, чорного фортепіано.

Стелла Іванова,
Історія
Про чорну руку, труну на колесах і виноградному вині

Не боятися, що ваше життя закінчиться.
Змащувати, що це ніколи не почнеться...

Джон Ньюман.
Англійська кардинал, центральна фігура
релігійне життя в Великобританії
Вікторіян.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це для нього ... кращий. Це все. Це все. Ну, не сто відсотків часу. Реальна допомога і допомога - це порядок збільшення величини в цьому світі, ніж навіть розуміння, як це. Хоча це, розуміння, і сама є цінним, і в той же страшний дефіцит ... Так.

Ті, на яких бетонна плита «діфічні обставини» раптом потрапляє долі. Але це не додає їх радість... Після чого зазвичай настає час вибору, який створить це дуже «непристойно» в майбутньому. Це як жарт про ситуацію з нігтям в лавці, на якій сало пасерби. Як звичайно в такому фольклорі, перший російський січ. Колеса. О, ебать! Я забрав камінь, забитий гвоздикою – добре! Друге місце того ж лава висадженого хоса ..., українці сіли. Болить і болить. Він отримував, погостривши гвоздику, вивів і поклав його в кишені - добре! Вам потрібно. Тоді, в аналогічній ситуації, бул... і пекл! – Білоруська. Він некомфортний. Болить, болить теж, і болить. І так я кинувся, і кинув... «Чи не так?» Є продовження... А Жу, звичайно! Він теж впав п'яту точку на тій же князі тієї ж лавки. Він стрибав. Вона виглядає як ніготь. Він бачить - поруч з ним, досить задоволений собою, сидить клітку. Він сказав йому: «Сторінки, дорогі!» Ось цвях в лавці ... там. Вам не потрібно?
Що добре про цей жарт полягає в тому, що він чітко показує як виникає проблема і як його можна вирішити. Можливі варіанти. Завжди. Будь-який з них. Ми всі люди, всі люди. підприємці. Це те, що і як це було, не торкнувшись з цієї нагоди цуценя медіа на поході на їх похмурих майстрів. Що я хотів би бути письменником-публіцистом, як я, що ви можете писати правду, і ви не повинні бос над вами. Маленькі речі, звичайно... як приємно!
Про страх. Дійсно, дійсно. Не дивно... Але багато чого, і це те, що бізнес є про людей, це про міжособистісні відносини, це про спілкування. До них відносяться людські емоції і реакції. Де ще?

Ті, хто знайомий з людською емоційною тоньовою шкалою, розробленою генієм Л. Рон Хаббард, знають, що реальність цих дуже реакцій і емоцій знаходиться в нижній частині ваги. "ШТ" - як коротко позначений її знанням в темі. Що входить до неї, де немає місця для загального почуття, причини, створення і я вже мовчазся про творчість. Це область, в якій «світло в кінці тунелю» повністю відсутня або, при наближенні, є результатом іншої великої і зазвичай білої частини тіла. Це трохи нижче, ніж мій спина... Тон страху (1.0 на цьому масштабі) знаходиться в центрі цієї області. Між апатією (0.05 - нижче тільки смерті тіла) і антагонізмом (2.0).
Ваги Тон - це інструмент, без найменшого перебільшення, неоціненний. Для менеджера, для продавця, і просто для будь-якої особи, яка розуміє, що важливо ЗНО, і не звичний спосіб – «мислимось, що я знаю». Знайте, що люди поруч з вами дійсно є. Що вони хочуть і можуть зробити, що вони здатні і що вони не є. І найголовніше, що вони вірні наміри. І як і будь-який точний інструмент, КТ слід ретельно вивчити і підтримувати навички практичного застосування. Я ніколи не забуджу ці успіхи і розкоші про світ навколо мене, і про себе, коли я вперше вивчив цей масштаб. На практиці було багато. Ог! Щось запам'ятати.
Я знаю, що це займає деякий час, і ви вже читаєте цю статтю. Я даю вам пораду. Найпростіший і найбільш очевидний приклад КТ можна легко і швидко отримати тут. Інтернет. За допомогою друзів і шанувальників таланту легендарного лектора Марина Грибанова, її класична лекція « Правда про наркотики» – це публічне відео в мережі. І легко знайти. Отже, візуально, швидко, весело і сукцинтно, так як вона має в цьому відео, просто неможливо отримати потрібну ідею про ST.

Чому я пишу про це? Оскільки учасники ринку комерційної нерухомості пов'язані з великою кількістю грошей. Іноді це занадто великий, занадто великий для них. Найточніший епітет тут просить слово «нестерпний». І часто, і дуже часто, за моїми спостереженнями, дах йде повільно. "Silently slate shursh ..." Вони мають. Місце, де ця подорож зазвичай закінчується страхом. І абсолютно нічого хорошого цього стану справ, які ж учасники не дарують. Як правило, і найчастіше, досить навпаки. Така фіксація призводить до того, що саме до місця, що я згадувався вище, і що, іноді, є «масшеним» при грі з відповідними пропозиціями на мами. Розмір і тяжіння цього «місного» в таких випадках вражає – навіть дивиться зовні.
Підпишіться на нашу розсилку. Хто є учасниками цього ринку? Ігри ... в "комерційній нерухомості" Або, для того, хто у нас є, згідно з Theory, Гравці та фігури. І хто буде називати ляльки? І хто зламаних фігур і т.д. Ми не будемо торкнутися тільки творець гри.
Повернемо його для думки, для інтриги. Список категорій за ступенем важливості до результату процесу:

1,1 км Це, перш за все, продавці і покупці самі – фізичні особи, не «екрани-компанії». Реальні люди, реальні власники. Ті, хто приймає рішення та кладуть останні підписи. Ми розуміємо, що це наші гравці. Вони не нудьгують, вони ні. Всі Чому? І ми подивимося на Тонську вагу, зазначену вище, і ми бачимо, що — wow! — вони стоять там круто. Їх тон високий. Дуже схожа на інші і в порівнянні з їх оточенням. І «хронічний», і «милий» і навіть «соціальний» тон. Це дуже різні речі. Останній, і в цілому тільки гусека і маска, «соціальна», як кажуть вони в сланзі прозів. Це шоу, просто бути чітким. Потрібно більш-менш постійний тон, хронічний. І гострий, іноді... Тон гри, на шкалу тону людини, зазначений вище, становить +22.0. Це дуже, дуже високий. Майже всі доступні людські потенціали в цих тонах і повністю використовуються. Дуже цікаво. Це гра! Тут і тільки є зона ідей. Їх виконання. І – увага! – ідеї, створення.

Це не низький, в літровому розумінні слова – «низькі» цінності, такі як секс (читати – сексуальний intercourse і тільки), самовдосконалений – як єдиний мотив для «нормального» людини. А також «престиг» і свічка, як обмеження снів будь-якого і кожного. Категорії, які просто мангално і насильницько накладаються на людей всіх громад так званою «п'ятою колонкою». Тож відверто навіть почали називати себе «навчитися» світовими медіа. А аналогія з п'ятим колесом тут немає – це повна ідентичність. Літерально: те ж саме.
Ви знайдете схожість деяких слів «реалізація» та «селлінг» цікавих? Знайди його. Я бачу його. Я покажу вам, і я буду скористатися цим. Саме тому реальні продажі вважаються «навіть, дуже важко і дуже важко». У яких тільки в разі підрахунку і можна розраховувати. Або НЛП, біль гіпноз і речі, такі як. Чому не електричний удар, наприклад? Після того, як цей брудний трюк з тієї ж опери, як інші «терапевтичні» шармії психіатрії. Лоботомія, ліжко-клітини, легалізація лікарських засобів під присяженням «медиків» та ін. Не знаю. Ми ще не розгорнулися, я думаю. Справа в тому, що втілення конструктивної ідеї БУДІВНИЦТВА, а продажі (незвісно це реальні продажі, а не затіняє) в нашому досить «низькому» сучасному суспільстві, вимагають від державних держав і здібностей, які з'являються в ньому принаймні на рівні сильного інтересу (3.3 на СТ). Або вище.
Люди, які мають цей тон, як постійний (хронічний) – дуже мало, атлас. Є ті, хто може бути в ньому епізодично (гострий тон), що виникають до нього, наприклад, коли вони пристрасні про улюблене, варто ціль для них або щось схоже – більше. Але все ж не вистачає (хоча це відносно легко виправити, якщо ви хочете, щоб людина, звичайно).
Це пояснює сильний недолік, який існує на ринку праці. Хмарність інтелектуальних і ефективних виконавчих директорів та... І притаманні натуральному і сильному інтересу (не плутатися з самовдосконаленням – це значно нижча в ST). Досить міцний, і головне досить довгий, щоб продовжувати бути дружніми і професійними, так як вам потрібно реалізувати свої плани. Навчіть, щоб завжди отримати продукт. Завершено цикл дії (RCD) у вигляді належного результату. Ви погоджуєтесь, що підготовлений м'ясо в ресторані подається вам, якщо ви запитуєте про це, строго кажучи, це не продукт. Це його.

2,2 км Нижче ієрархія є фігурами, які приводяться гравцями, і вони знають це, хоча вони не завжди вітається. Але вони все ще переходять в певному напрямку, коли вони погоджуються, і коли вони вимушені. Це цікава аудиторія, тому що зазвичай (але знову, не завжди) вони нижчі, і значно, на Tone Scale, ніж плеєри. Вони мають прямий, або дуже короткий контакт з ними і можуть мати досить сильний вплив на них. З повагою, коли... Алас. І часто рішуче просто, тому що є МНОГО з них в цій категорії - і є тільки один гравець. І це його внутрішній коло. Не можна уникати спілкування. Ні.
Це менеджери, менеджери, довірені, близькі родичі, кредитори-банкери, посередники та гарантори, фахівці всіх смуг (відносно до справи) та як. І часто - так звані партнери. Це просто шар!
Що дійсно погано про це те, що хлопці в цьому колі досить низькі на Tone ваги. Це також добре, якщо вони нудні (2,5) або консерватизм (3,0). У цій державі і вище вони можуть бути більш-менш повними показниками. Найчастіше, і як правило, більшість з них прилипають в поле «чуманих емоцій і реакцій» за найбільш «неприпустимо». Рефлекси тіла.

3. У Ці рисунки Broken. І характерна риса, що пригнічує образи для гравця і його оформлення, цієї ситуації в цілому полягає в тому, що один Закон набув чинності тут на чисто механічному рівні. Природні. Фізична особа. Завжди. Закон “транспортних суден”. Якщо ви ще не пам'ятаєте шкільний досвід у класі фізики. Для Tone Scale вона виглядає так: людина в високій тоні (навіть, що у нас є сам гравець) неминуче, дуже фактом його найближчої присутності, підніме, підніме цей весь горд «під ключ» до його позиції на масштабі. Дуже приємна і приємна ситуація, примітка.
Я тут досить свідомо назвав цей «дружній колектив» оравою, який включає в себе всі ці риси, Брокен або ні, ляльки, Spectators, а потім все, що, внизу. Добре, люди в низькому тону, з навколишнього середовища гравця, також несвідомо і автоматично опускають будь-який вищевказаний термінал (Player!) до якого вони можуть досягати, вниз. "До нас в Колямі". Не завжди організовано, але завжди колективно. Красивий, натовп... Тактична тактика?
Ось, нехай ми разом і спробуємо вгадати - хто, і хто, підніме / швидше? Не складно. Право? Це його. POPANDOS, Я шкодую про стрижку, але це дійсно погане слово. Я не так... скромно, щоб говорити, як викликати «підказка» прямий удар на лобі з бейсболом. Так - відвага. Далі У зв'язку з невідповідністю для нас і нашої теми згадка про інші, набагато менш цікаві і важливі категорії учасників гри, я не буду розвивати цю лінію далі. Поведінка «автоматична» поведінки (зазначена «соціальна») або однозначна детачність і відсутність відчутного впливу. І це досить - шарм. Або ж, страх.
Ой! Що не боїться всіх з них, наші учасники, від гравців до «добрих органів на повноцінному автопілоті», які повні, і які ловити щось в цьому випадку не має нічого спільного. Але ті, хто намагатися, спробувати і спробувати ... як скелі з гори, по інерції. Звичайно, вони далеко від інерції себе. І траєкторії теж. Я ріпакую себе для вас і дайте вам приклади цієї високоінтегрованої підприємницької думки. Це страх викласти неправильну ціну, і не встигаючи за правильному страхі, і що таке шахрайство, щоб потрапити в, і це страшно не вписуватися на податки, і статус втратити, і ваша мета не досягти, і багато, багато інших речей досить міцні і смішні з точки зору компетентної людини. А! Ой! Окрема пісня: страх, немає – жах! – «без гарантій». Немає коментарів.

Але це Гравці. І смішна річ, як правило, не її страхів. Інше "комрадес" все це набагато більш дрібно, але ще набагато сильніше. Я дізнався, що писати, я знав, що я спалю. Хтось! Тосса ... Борінг-со-со-со... Брр. Але розуміння полягає в тому, що всі ці інші боїться, і часто просто затискають і зволожують в животі, завжди однаково, по суті. Вони бояться змінити. Це загальний і глобальний деномінатор їх страхів. І ви будете сміятися, вони бояться змін і не хочуть багато. Настроювання публіки в цьому стані краще виражається фразою: «Що відбувається ...». Ви йдете. Ніщо. Від чого потрібен гравець, що він хоче, що він хоче, не виходить. Чудовий, це не так?
Вони дійсно хочуть не діяти. Це деградація, реальна річ. Але що говорять, що вони показують, є ще однією справою. Я хочу зрозуміти мене правильно. Я не думаю, що люди погано, навпаки. Я знаю людей дуже хороші і соціальні істоти. В основному. З дуже кількома винятками, спасибі Богу. Але ступінь виникнення цієї «бази» у різних людей дуже відрізняється. Який визначає їх стан і свої здібності в даний момент. Як і сфера досліджень, які вони створюють. Вектор, так щоб говорити... Шкала тону людини є лише індикатором цього стану. Але безглуздий
Отже, вектор наслідків, створених людиною в нижній зоні на Tone Scale завжди негативний в напрямку. І нижча позиція людини в цій зоні, чим більша «потужність і сила» його, скажемо, творіння ... в лапках. Це де і ким виробляються всі ці страхи! Як транспортер, потік ... За ряд причин і характеристик людини як духовна істота, ці страхи мало або не впливають на більш складну індивідуальність. Але лише за деякий час і в певній мірі. І ось ми йдемо. Далі, краплина кам'яних гостриків. Критична маса рано чи пізно накопичується і гравець, непомітно для себе, але неминуче і автоматично, слайди, в цьому питанні, до рівня «донорів низьких емоцій». Він робить своїх страхів. Ви! Ваше ім'я Це робить. А потім він робить. Про себе.

Це ще не маленька. І не найприємніші. Я не говорю про будівництво та впровадження його первинної ідеї. На цьому рівні ви вже знаєте абсолютно різні «знаки» і «оппортуни». Я сподіваюся так. Типова перлина з цієї казки: "Ви йдете!" Я сказав вам! Він сказав, що не було нічого неправильного з ним. Що це? Не дивно. Це єдиний рівень реальності для них. Не існує дива. Право. Ніколи в такому стані і в такій ситуації. В основному неможливо. Коли ви занурте отвір, ви не піднімете гору. Тільки сама могила стає більше, але не метою. І не результати досягнення цих цілей.
Люди, які втратили і не змогли зробити так, дуже задоволені тим, що вони показали вас. Чому? Тому що вони роблять їх правими. Що можливо і приємно з чужої точки зору, але не з шахти. Я запевняю вас, я не люблю тебе. Він зрозумілий, хоча. Зробіть власні висновки, ніжники. Марка Twain має цитату, що я люблю дорого. Вбивця гумор генія. Прочитав: «Кішка, яка колись була розбризована на гарячій плиті, ніколи не буде знову перезапущена.» І холодний, занадто... й
І, нарешті, я даю дивовижну цитату від творця Tone Scale, і найбільш розумної і прогресивної системи управління, і багато цінних і корисних для конструктивної людини, яка хоче ефективно вирішувати свої проблеми і виграти в житті: Процент - це висновок, і це на вищому рівні, ніж така механічна дія як контроль. Збільшення відсотків проявляється в тому, що людина рухається від спостереження за участю. – Л. Рон Хаббард, від NIGE “Створення людських здібностей”.
Значення ваших ідей. Зберігайте вашу конструктивну реальність, тонус і ваші особисті інтереси в успіху і високі результати. Ігноруйте все, що відволікає вас від своєї мети. Неважливо, що це може здатися іншим. Так... і навчимося, за Божу раду, Тонна шкала!

З повагою,
Віктор Гудсон – підприємець, аналітик, громадський діяч.
Менеджер
Векторна реалізація - ваш адвокат з продажу.
DP: Для вашого задоволення і не без наміру - www.youtube.com/watch? v=HCQKSgSrFYo:

"Ви можете говорити,
Що це просто silly мрії...
Але у мене є плани.
Все повинно бути набагато крутіше!

Переглянути відео І помітив маленький «робочий момент» - як вона засмажується на початку, і як вона засміється після виступу з вушкою на початку другої хвилини пісні. Дійсність реалізації задуманого з «помічником» ззовні. І демонстрація правого рішення на стадії. Демонстрація. Дуже. Не зрозуміло тільки до сліпих і глухих. Хоча якщо ялинка «не збивається», не ріпакуйте себе – пропустіть. Не треба бути...