«Торгівля доречна!» – деякі важливі дані про попередню оцінку об’єкту продажу. Ажурирано

Автор: Віктор Гудсон.

Стаття No 4 – «Торгівля доцільно!» – деякі важливі дані щодо попередньої оцінки об’єкта продажу

(Оновлення автором травня 2013 р.)

Професор-революціонарні речі, професор!
- Голова Комітету Швондерського дому "Харт собаки"

Що оплатити? Завжди для одного - для того, щоб досягти бажаного стану справ. Для досягнення або підходу мети. Період. Це верхівка піраміди, решта нижче її, і це випливає з цього. І якщо ми плануємо продати все, ми повинні розуміти і приймати вище, як axiom. Як і той факт, що продаж «без удару» - це допомогти і допомогти іншій людині в еквайрингу такої держави. Або що потрібно, щоб досягти його. Коли продавець керується іншими імпульсами, він приєднується до рангів «супутників», і це надзвичайно малопрофільні хлопці. Але є досить кілька. Скрізь.
Я говорю про це тут тільки тому, що власники комерційної нерухомості або бізнесу, призначені для продажу, дивляться на реалізацію свого майна в момент отримання бажаного результату ... для себе. Це може бути натуральним для власника. Я не задуха. Але це абсолютно вбивця для його виконання як продавець, безумовно. І на продаж в цілому, це вбивця. З усіма наслідками.

Так намагатися різні точки зору, хоча б розширити горизонти. Визначено ступінь зносостійкості та привабливості вашого об’єкта для майбутнього покупця (контрактора), зокрема, доцільність самого факту придбання даного об’єкта. А також його вартість. Це перші фактори. Я згадував це в частині третьої статті цієї серії. І я спробую уточнити ще в наступному, присвяченому визначенню контрагента для конкретного предмету. Тут ми обговорюємо ціни, такі як: Про нас
Ми розуміємо, що ми розуміємо, важливо. І я вже говорив про способи, які зазвичай використовуються на практиці власниками у своїй попередній публікації. Є три з них. Зазвичай.
Це так звані авторитарні, аналогові та споживчі шляхи. Або деякі комбінації з них. Я думаю, що ви розумієте, що зазвичай і правильно, речі різні. Хоча я щасливий, коли власник вибирає третій спосіб і каже: "Я просто хочу, що це багато для мого об'єкта!" Не менш чесним і щирим. Крім того, набагато ближче до розумного і найбільш правильного способу, ніж всі інші. Ми будемо говорити про нього. До того ж, решта є непоганим тільки для критики, і ця тема є слизьким і голодним.
Виправлення ціни визначається тільки фактом обміну, операціями.
Тільки.

Це максимальна сума, яку користувач може платити при купівлі. Ідеально. І нічого іншого, незалежно від того, як виправдано і письмово. І не залежить від вражаючості паперу, на якій викладені ці «санкціонаційні обґрунтування» і кількості печаток на ній. Вона показує в Африці. А хто-небудь думка, хто-небудь буде залишатися. До тих пір, поки ви не зробите себе, за свої гроші (і чим більше грошей, тим швидше це буде!). Це добре. Відгук не є фактом.
Ключові поняття у визначенні ціни: максимальна сума і кінцевий споживач. І це ідеальний для ціни, і тому для виробництва продажу об'єкта є корисним і важливим. Добре, що час враховуються. Це або ігнорується або спотворюється в інших випадках. Я поясню...
При підготовці та аналізі ситуації обов’язково уточнюються перспективи розвитку регіону, розташування об’єкта та якості об’єкта. І можлива доцільність використання об'єкта, в світлі цієї точки. Це для оптимального покупця (див. кроки один і два в статті No 3 "www.fools.no - три фактори успішного продажу"). І саме там, де надходить кінцева сфера діяльності, яка повинна бути дуже чітко визначена на даному етапі. Дуже ясно. І для майбутнього.
Якщо не існує такої впевненості, то аналіз був проведений недбалим! І треба бути переробленим, інакше подальші продажі також будуть «утрьохwhat-cook».
Що ж доброти – ставок без тебе на цьому ринку.

І він нудний і сумний, як сказав поет, щоб побачити в рекламних оголошеннях фраз, таких як: «Ідеал під...», а потім слідувати вражаючим списком, який починається з аптеки, і закінчується виставковим центром. Або землеробство. Перебільшити, звичайно. Але в нашому випадку ми розуміємо важливість цього кроку за кінцевою ціною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У зв’язку з різницею їх можливостей обсяг майбутнього виробництва на основі даного об’єкту та, звичайно, значення для кожного з них, розмір цієї суми. Звичайно, в порівнянні з майбутніми доходами, перспективами розвитку та іншими причинами.
Проксимус
При зборі та аналізі всіх даних на Вашій ситуації здійснюється повністю і коректно, ви вже знаєте багато для цього. І це буде ваша особиста впевненість, що буде найбільш перспективним і вигідним для використання об'єкта, який ви продаєте для майбутнього власника.
Необхідно уточнити поняття «оцінка». За визначенням і фактом. Як говорить словник, це думка, суд або огляд чогось. По суті, це просто висновок, зроблені кимось на основі деяких даних. Ахтунг! – Це цікаво. Який висновок? Хто? Чому? Що таке дані? Що вони дійсно варто? Яка мета творця даного висновку? Чи є його особисте спостереження? Чи базуються на чужих думках? І так і так далі.
Не можна розраховувати питання без відповіді. Чорне і похмуре карате, коли мова йде про оцінку, в наш час. Особливо нерухомість. Це глухий. Деякі «таблетки» витягують вухами «дігітів», деякі «методи», які відрізнялися від середньовічного тільки в тому, що вони були зроблені на комп'ютері. На жаль, диких «системах» таких банків використовують для випуску, викличе мене, їх «ложа». Ми робимо, будь-яким чином. Але, принаймні, вони мають свою власну, але логіку. Оцінка нерухомості становить 60-70 відсотків від вартості нерухомості, в середньому, і якщо це просто робочий бізнес, то менше 50-40 відсотків. Зареєструватися Практично варіабельно, помилки лише внизу.

Ви можете зрозуміти, що банкіри також хочуть їсти десь в Канарах. До речі, слідувати етимології імені цих островів, весело! Що ви... це відправлення з теми. У будь-якому випадку спостереження явних і реальних фактів і даних, не кажучи вже про будь-які надійні висновки, далеко від Бога до Хуссеїну. Для того, щоб покладатися на такий скарбовий фундамент у вашій діяльності, щоб продати свою нерухомість, хоча б приступати. І смішний, але популярний і простий. "Всі це!" Останній кричав і його єдина основа для дії.
Вам потрібні Ваші персональні дані, які відчували від жаді та жаді, спостереження. І немає хмар, які ви відчуваєте себе впевнено і розуміння. Тільки на підставі цього розуміння ви можете призначити найбільш оптимальний, і тому найбільш правильну, ціну. «Високий і правий» тут майже синонім.
Важливим є наступні дії. Реальний покупець буде тільки одним - тим, хто дійсно потребує цього об'єкту. І він буде. До останнього... А ви не зупините його, навіть якщо бажаєте, крім угоди. Не потрібно оплатити менше. Всі інші «буйлери» – це просто перешкода. І неважливо, чи не вони мають грошей на оплату, стійке бажання, деякий інтерес і так далі. Включаючи вільний час, щоб "до вашого мозку" і вийміть свій корисний час!
У сланзі тренерів з продажу ці товари називають некомпетентними клієнтами. Самі продавці говорять про те, що простіше – «пошти». І мій персонал був скорочений до акроніму «NCC», він ... і він читає, як це: «не так»! Перевірити пун.

На будь-якому етапі немає точки, що відволікаються. Але досить адекватна і висока ціна відразу знімає всі ці брати з лінії вогню. І звільняє багато часу і зусиль, які потрібно буде уникати помилок в іншому місці. Тим не менш, вони не купують його в будь-який час! І навіть якщо вони роблять, ви пошкодуєте його більше одного разу. Я думаю, що ви можете легко запам'ятати їх без мене.
Не даремно, над текстом, висвітлено в італиці слово «підпис», про ціну. Справа в тому, що це особиста відповідальність і благотворний акт самого власника, і тільки його. Він є власником і це його право. Він ніколи не буде нічого гідного, якщо він штовхає його на «типі» – ринок, оцінювач, деякі «санкціони», і навіть Бог. І нехай кожен навколо вас, слухайте це значення вашої ціни, скрутить пальцем в храмі, фігурно кажучи. На очах або за спиною - і буде потрібно ... і за будь-яку ціну (пошти багато). Одне визначення брехні – «що думають кожного». й
Небесні сили, все буде! Всі, але один реальний покупець, який ще потрібно?
Вам буде потрібно відвагу і наполегливість. Ну, це життя, це бізнес, і це завжди особисте. Якщо мова йде про деякі гідні результати. Я зустрівся з майже всіма успішними людьми нашої культури. Тим не менш, більшість мільярдерів, і вони просто великі продавці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Це було легко і легко - ціна була знижена і продається швидко! Кожен думає так. Так само, швидко, не працює. Нерухомість, особливо бізнес або інвестиційний проект, не ковбасні або тапочки. Справжні покупці не тисячі або мільйонів. Це унікальний продукт і покупець. Не всі! Але він, це покупець, просто він повинен бути ретельно і чітко визначений і приваблений. Хай, і тільки його!

Ви, безумовно, отримаєте його, і більш послідовний і незалежний у вашій оцінці, ви будете з самого початку - швидше і краще буде продаж. Це гра, яка коштує свічки. Я написав про те, як низька ціна впливає на швидкість і якість продажів, і чому. Уповільнює і сповільнює, завжди. Однією з причин цього є те, що ви приносите у спадку козаків - шкода - некомпетентні клієнти. Що це просто непродуктивний, незрівняний і надзвичайно тягарний. Це як "екстра дія". Це тільки одна причина, але не найсвіжіші. Є багато інших.
Ви повинні бути:

Визначте себе з обсягом подальшого застосування вашого об’єкту, який є найбільш вигідним, економічно вигідним і «розумним». З точки зору прибутковості.
Знайдіть матеріальні можливості гравців у цій галузі. Ті, хто тривають і розвиваються. І це завжди в будь-якому виді діяльності і в будь-який період. І для них, розширення бази діяльності є невідкладною проблемою. Крім того, вони більше інших платежів і кредитів.
Після того, як ви будете мати дуже гарну ідею того, що ваш об'єкт має бути потенційно. Це так! Будьте безпечними і заряджайте трохи більшою ціною.
Потім подивіться, спокійно і чесно з собою, що найнижча кількість грошей для об'єкта дійсно задовольнить вас.
Додайте до неї пов’язані витрати (податки, просування, послуги фахівця, страхування тощо, включаючи форсунок сили та витрати на доданий час).

Два отриманих числа визначають ліміти діапазону для вашого торгового маневру з реальним покупцям. І не буде сумнівів про це. І найширший ціновий діапазон, краще і спокійніше ви відчуєте. Це важливо для успіху угоди в цілому. Але це стане актуальною тільки для фактичного покупця і з ним. До цієї точки, тільки верхня кількість повинна «знизити» – не думають про решту! Не скажеш нікому, і не скажеш собі!

Висловлення «прив'язується» і схожа на неї, є вступом небезпеки, слабкості і невідповідності продавця. Крім того, це просто крок. Я повторю, тільки максимальна ціна використовується для просування. Це стратегічний момент.
Я можу сказати тільки в висновку, що деякі, якщо не всі, з чого я сказав в цій статті, здавалося б, багато досить незвичайних і, щоб покласти його злегка, дуже екзотичний. Особливо для таких, в загальному, консервативній діяльності як операцій з нерухомістю. Я розумію це досконало, і я свідомо атакую «установлену загальну думку. й
По суті, помірність і консерватизм тут, тільки зовнішність. Нерухомість як ринок, активний, часто непередбачувана і майже хвилинна мінлива структура. Саме тому вона любить справжні професіонали. Це те, що навіть людина, як Дональд Трамп, прийнятий у своїй книзі. У житті та бізнесі, де конфузія, криється, невизначеність і постійне зміна є загальними, важливо мати стабільний світ. Просто як підтримка продуктивної діяльності. Я спробував дати вам спосіб створити такий фундамент для себе.
«Успішна людина відрізняється від середньої eccentric за кількістю мільйонів у своєму акаунті. й
Фінал. Покажіть завісу!

"Бомба" останнім часом, щоб закінчити тверді головки і тверді головки. Так само, наприклад, південно-захід СНД, типовий випадок від практики: власник продає свій об'єкт на три, з пеніями, «легкою»; бажав більше чотирьох; виставлений, звичайно, ще дорожче. До «кризису» був восьмим, і він дав! І я не зробив. А тепер він щасливий, але ніхто не має грошей, і він продав його! Компостери зробили краще. Навігація У цьому випадку, коли його колишній об'єкт продає майже сім. Так, куди піти поцікавити всі ці «відповідачі та органи влади»?
Хороший і грамотний продавець рідко говорить про це, але він знає, що практично будь-який майно можна продати практично за будь-яку ціну. Це просто справа інвестування пропорційно до результату часу, грошей і правильного наміру. Більше Це, звичайно, справа для реального продавця.
Ви можете створити успіх і отримати свій власний, або ви також можете "як кожен інший". Ти можеш пам'ятати про славетну родзинку:
Мадам! І покажіть вам пісню. Про нас Зателефонуйте мені, я розповім вам.

Поведінка в собі і виграти!
Успіхів.

П.С. Див. статтю #5, “Чи любить він?” Чому, і як, потрібно визначити свій покупець перед тим, як почати продаж.

Для Вас і з повагою.
Віктор Гудсон – підприємець, аналітик, громадський діяч.
Менеджер
Бюро векторної реалізації
Активні продажі в комерційній нерухомості