Скажіть не всім, дівчина, всім, але Хім! Успіх продажу об'єкта і як його отримати

Серія 2 статті
Аспекти комерційної нерухомості: профіль і особа
Автор: Віктор А. Гудсон. (серія ABS)

стаття 3: Скажіть не всім, дівчина, всім, але Хім! Успіх продажу об'єкта і як його отримати

(Рейне розуміння незамінне, отже, поради читачу: читати статті в хронологічному порядку і уточнити неправильні слова в глянцевому нижче статті або з словником.) Якщо необхідно або не вистачає даних, рекомендуємо прочитати ряд статей першого – «Комерційна нерухомість в контексті», (КНК – серія). В.Г.

"Молок-дек, хлопець!
І твоїй матері добре.
Який хлопчик ви приніс!
Смарт Помилки З фантазією
І правда!
Ось ми йдемо.
3-й джур,
Драйвер таксі (Sergey Garmash) у фільмі Н. Михалков
"Туреччина"

Ми люди, які потребують щось інше, ми хочемо щось більше... і що звужує коло. Крім того, у нас є прямі та прямі зв'язки до бізнесу, до нерухомості, до активної творчої діяльності, до виробництва послуг і товарів - як джерело і причина цього. Це ще одне суттєве зменшення розміру аудиторії. Ми маємо «щастя/нещастя» бути в певній ролі і бути в ситуації, де потрібно обмін, необхідний спеціальний результат. Виробництво необхідно! І якщо ми повністю чесні з собою, і дуже відверто, то ми знаємо, що це не може бути передано Богу, або який «добрий дядько», на! – ми повинні самі.
Вони повинні звикати до неї, прямо? Останні межі кількості осіб радикально. До мінімального відсотка. Круговий коло, вузька. Інші

Але перебування в ньому є базовою передумовою для успіху. «Дівчинка» воліє надати своїм посмішкам тільки їм – людям з цього кола. За дивним збігом. Або, можливо, звичайний ... Ой! Я забув, щоб попередити вас...право в разі. Але я скажу, що мої статті не для твоїх. І не для решти люпен-пролетаріату з його вішалками-на «в законі». Або - над законом - редька не солодка. Для тих, хто бажає чесно створити свій бізнес і свій продукт. Ось чому вони не вкрадають. Вони не мають сумнівів. Вони ще дрібні.
І пам'ятаю, я думаю, старий, і, ймовірно, вічний, анекдот про Ізю (гулті - Йосип, він!), хто попросив Богу за таку "мінорність" як перемога лотерею для себе - нещасливий і бідний єврей. Не забувайте, в чисто єврейському шляху, щоб відродити Господа за ваші клопоти і нещастя, а в інших, читати: багато менш гідні і праві, ніж йому – все не менше «в шоколаді». Ізя був досить нудним і наполегливим (наскільки мені...) і послав його пальці вгору і щоденно, або навіть кілька разів на день. В кінці Головні бос в Небесі виграли з терпіння, а бідні великодні тушки почули сердитися і пряме звернення безпосередньо до нього з голосу Божого: «Хай, Поц, це лотерейний квиток, Сара твоїй матері, ви коли-небудь купите?» Стара людина.
Я не говорю, що все, хоча це буде варто, але щось залежить від самої людини. Дійсно? Особисто вона прогріває душу... Тому що це правда. Чому люди продають нерухомість? Бізнес? Інвестиційні проекти, частка на підприємстві або землі, територія для бізнесу тощо? І все, що... Що мотивує людей в цьому випадку? Чому б вони? Для чого? Я не говорю про дилерів, «інтермедіа» або інших таких кроків від компанії «real estate». Все це так зрозуміло і нічого не говорити про. «Литві та три сьогодні? Або великі, але 5 днів тому? Вони ніколи не вийшли з темряви... Ось де написано. Почуй мене, коли я чую один з цих хлопців, гордо і рогуантно назвати себе «інвестором». Чому не «продуктор» або «інноватор» або «депозиторій»? Правове слово... Також назви рідко розуміються правильно, досить складний, досить твердий і значно поважний. У короткі і-de-al-we-words, для локшини на оригіналі вуха ... Хороші слова! Надзвичайно функціональна для цієї аудиторії. Для смоктати, hmm ...

Якщо цей вид стипендії та примітивного перекупу називається інвестиційною діяльністю «ла КМДС 90-х», то давайте називати «бізнес-тренер» районною психіатрою, або районним районним провінційним містом, розташованим на території центрального ринку, або на деяких інших засадах. Також відомий! О, ці генії «безкоштовного ринку», приурочених до вух у шати... в гумусі, шкода – в родючому ґрунті нашої «сучасної демократичної спільноти»! Вампіри На дуже не менше вони думають себе... Ibn Інвестори, інтелектуальна еліта супер-бізнесу "Щоб ти!"
Довгий час я хотів назвати це мило «шар-шар» слово дуже доречно. Прості. Що пекло! У Великому і місткому тексті є слово: «Гріфи». Це полегшення -- hurrah!
Але люди цієї статті не читають в принципі, і не читають взагалі (і чому секретар?). Не тільки спідниця, щоб забрати і подавати чай – вони підраховують тільки «попередньо зароблені». Я не пишу їм! А печера – це: ми говоримо про нормальне, сане, в тому числі досить здорове духовно, і все ще вступає. Хто знає, що інвестиції і що за ним, насправді.
Гори інтенсивної діяльності, складна і цікава робота і, в результаті, гідний і цінний результат обміну, і не одне, що тільки за користь «мої коханої». Про бізнесменів і підприємців, не «тип», які «платять податки» І оскільки це найцінніші люди суспільства, завдяки зусиллям і діям яких суспільство виживає, і на яких (звичайно!) вся «будегетативно-вибаглива партія» більшості поглядів на підозру. І вони стають меншими і меншими, і більше під тиском податків (і закони теж!), з успіхом «під ключ з осями на дерево, де вона сидить», знищуючи останні воістину продуктивні сили громади – тоді мій концерн, мій вибір, і для кого я опублікувати став повністю зрозумілим. Ну, ви розумієте вже - про "ball" і "Freebies" ми не говоримо тут ... Ми залишаємо його темним.

Навігація Ці люди, коли продажі, приводяться розумним і принциповим, імпульсом вирішення проблеми або ситуації таким чином. І ці ситуації дуже різноманітні і значущі. Море може бути там. Це просто. А кредити були подрібнені – банки «добрих» і бізнес-розділ – між колишніми партнерами, а відправлення з бізнесу – за «преце-псія-сі-рослин-Дача», а також зміну типу діяльності (або аналогічно), а також достатньо (аласа, це теж буває), і, і... ви думаєте. Для фантазії і пам'яті достатньо місця. І все це плутають і направляє увагу від тактичної, а іноді стратегічної, мети. Нерідко успішним. І багато... Він збиває. Я.
Але всі ці ірмоли можуть (і повинні!) повинні бути знижені до пари ключових точок. Таке, як і раніше ситуація:

(1) «Погляд». Необхідно завершити цей цикл з мінімальними втратами, щоб розпочати наступну гру, яка є більш успішним, з новим досвідом і сподіваємось на успіх і розвиток.

(2) «Вікторія». Існує бажання і можливість розширити сферу впливу, інвестувати (поганяти її!) у ріст і прогрес сучасного бізнесу, діяльності, ігор – з її контроль над ситуацією для досягнення цієї мети.

Я думаю, що різниця чітка. Не потрібно йти до третього шару сутінки. Але всі неминучі деталі та нюанси, які слідують цим «інт-іангам» (посередини того ж питання) є вторинними і безпосередньо залежать від основної мети всього проекту для вирішення ситуації самому. Головна (І не дозволяйте перемоги/вимовити дихотомію, як ви, у свою власну можливу державу, відносно вищевказаних точок.) Як показує практика, це цілком умовно. І, набагато важливіше, не знаючи його, і набагато небезпечніше. Це те, що: На цьому етапі будь-який з цих опцій легко перетворюється на їх повну протилежність! Іноді це занадто легко. Це як «грати і грати». Навіть з усіма можливими передумовами для випромінюваного успіху в бізнесі, і з найбільш блискучими перспективами. Навіть маючи всі, всі (!), можливості для подальшого, нібито неминуче і регулярне розширення і процвітання. Навіть в повній спокійній і в усіх парах... Або зовсім навпаки. «Все сором’язливе!» і перспективи є нульовим, ваш бухгалтер повісив себе, і навіть дружини пішли на змагання. І "розселення" банкрутство або погіршення. UC стала книгою. Ми тут. Де мило і мотузковий комплект? Не факт! Що це буде. Не факт.
Великий Хессер! Це головна специфіка моменту, який називається актом купівлі / продажу - ви знаєте, що. Дуже часто я бачив. І божевільний «різи» практично з підводного світу, і гучний, подрібнюючи «катастрофи» на місці, здавалося б, абсолютно безпечним середовищем і перспективами для найбільш, що не лікується. Як правило, всі ці конфлікти були безпосередньо залежними від цього моменту правди, на акті обміну, на факті купівлі / продажу. Від його якості. Навіть просто витікає з неї. Це істинне значення його, «момент правди» і значення. Завжди.

Закон: Що б ваш бізнес був, є нерухомість в ньому. Незалежно від того, що ваша власність є, це ваші (відносні) турботи, турботи, оленя. Це бізнес. Це ваш. Не біжить з собою. З усіма наслідками ... Добре. Бізнес – це робота, яка приносить дохід (читати: надання допомоги іншим людям, підтвердженому обміном). У дужках і вище - важливо! Немає обміну, не значення, фактичний, єдиний потенціал. Що таке потенціал? Це те, що «мая». Не пропустіть! Останні, частіше І найпростіший. І більше... Не можна брати повну відповідальність за результат. Один чоловік.
Ми говоримо про комерційну та комерційну нерухомість, пам'ятайте. Хто такий загадковий “один”? Хто? Голова Правління? Менеджер з продажу? Ріелтор? Медіатор? Секретар? Ваш сайт адмін? Чистка Тітка Дусія? Хто? Duty удар робота? Хтивість до дам... Чи працює водій? Про нас Ви! Ви. Власник. Засновник, власник. Про нас І це просто твій капелюх.
І так як ми сказали, що найголовніше, і ми дуже смузіємось вранці, і хороші діти, слухняний, хто п'є молоко, і не те, що Дядько Вася вчора, ми можемо дозволити говорити безпосередньо про це "Повна відповідальність власника" і поговорити! Як інші з іншими, він ... Uh-uh-uh, всього трохи. Я не маю сумнівів, що це навряд чи хто-небудь сказав що-небудь вам таким чином. Делокація Або дуже, дуже малоймовірно... Особливо у вашій безпосередній, щільно-матеріальній (і не тільки) навколишньому середовищу, а у Вашому високозалежному середовищі. Вони зшивають роти разом! Немає анестезії... Батьківщина буде продано! З людьми та природними ресурсами комбіновані ... Бог, вони будуть робити все, але... Ні з них розповість вам про те, що. Що ще в бочку Калашніков 7.62 мм: "Бой! Зареєструватися Великий Чарівник... Все залежить від вас. Це те, що потрібно знати, зрозуміти, керівництво та контроль. І ми допоможемо вам, кожен в своєму місці і ви отримаєте перемогу! І ми з вами. І ми втратимо, потім разом. І, звичайно, ніхто не сформульуватиме вас своїм «добрим» детальм і замовленням. І не зажадає вам витягнути обличчя з Інтернету, декольте / бікіні вашого нового «модельного жіночого», журналу Forbes або «Fishermen – Hunter»... або будь-який інший грязь і сором'язливий, ви з справи і відволікаєте. А! І очі, правильна влада, і твої сили, і ваша увага і інтерес, не наполягають на повороті в правильному напрямку. Ми робимо. Для себе...
І решта ваших братів в «Сила світла»...

Навіть якщо у вас є хто-небудь, такий термінал, такий працівник, заспокійливий, і ви ще не порушили його при припускі цього неординарного, «неприєднання до глибини душі, наша вся дружня команда». І якось він все ще там, і ви не можете відтворити рот. І масова інтимація не змусила його відмовитися від своєї ініціативи, щоб розповісти вам про те, що він бачить (наскільки! – це все ще бачить, і бачить «як-і», і не «як кожен») на будь-якому «дуському» – це навіть не дорого... Вартість Вам все. Все, що ви можете мати в майбутньому. Ваше майбутнє І це буде. Один спосіб або інший, але це буде. І не ходимо до ворожого... Ви, мабуть, не тільки «народжений в сорочку», але відразу ж в повному бойовому одязі, згідно з «адресним кодом», з краваткою від Кардіна на «windsor» і запонками «діамонд на чорному». З Вороніна там, або будь-який інший Dior ... Єя, yeah! Удачливий Я трохи ревнощий, якщо це справи.
У цьому випадку, ви гарантовано не включите «ідентифікацію» з шляху і ви не будете соромитися від відповідальності, особистої відповідальності, за кінцевий результат і в будь-якому випадку. Тексти пісень, а це означає: І це ДУЖЕ добре, просто чудово! Для вас.
Що потрібно зробити для успіху! Ви отримаєте вибір. І з початку. З метою. Оцінювання ситуації. Визначити наступний рух відповідно до вашого вибору. І не з цього традиційного "лосося scumbag": "Нехай це сталося!", "Ми бажали краще, але виявилося ... la - як завжди!", "повний і розумний, але знову не з мене ... щаслива дівчина."
Ось axiom: «Дійна відповідальність відразу після здійснення права вибору». Після того, як він, і не інший спосіб навколо! Неважливо, що ви зробили. Що таке, що ви зробили його, і це ваш. Про _________ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ . І до того ж пошуку і застосування відповідної технології. До засобів, до методів і методів. Це його. Ми тут... Нічний годинник З темряви!

У своїй попередній серії статей «Комерційна нерухомість в контексті», – про технології. З повагою. Що? Що! Справа в тому, що неважливо, наскільки блискуча або суперефективна технологія, незалежно від того, наскільки ефективно вона може бути, проста і ефективна – вона не буде працювати в руках (як м'якше?) відданої особи. Хто не несе відповідальності за мету, яка є результатом власної особистості, його усвідомленості, а не «закріплений і накладеною ситуацією». Я вже знав це, і практика публікацій (і відповіді на них) тільки раз підтвердили її. Особливо практика цієї справи. Алас, ще люди, які досі вірять, що бізнес світ стоїть на трьох стовпах! Laziness, життєдіяльність і витривалість.
Вже в третій статті останнього циклу, який називається “w.w.w. fools.net – три фактори успішного продажу”, сформульовано і дав читачу основний алгоритм цієї технології. Відкритий, чесний, повний. Що? Який відсоток читачів приймали його? Дякую за хорошість є так багато... А ось відсоток, засмажений більше. Решта нас пропущена/повільно не входила/повільниться. У першій частині цієї статті відповідь чому. Не тому, я цитую, «Ваша технологія не працює». Так! Почати! Для четвертого «вихати» немає місця в свідомості. Тільки для Mel Destiny ... Працює, і працює. Але тільки для тих, хто працює з нею. І працює чесно, реально, за результат. Ми не будемо бачити. Вона працює з нею після її вибору. Але для тих, хто не знає, що є відповідальність і що вона складається з, і як вона здійснюється – НЕ, не працює. І не працює технологія, і ніколи не буде працювати.
«Дивки до себе». Бог. Ви пам'ятаєте. Я давно втратив бажання підтримувати успіхи і вдячність (понад багато), захоплені і вигідні відгуки від тих людей, які читають, розуміли, прийняли і надали дані з моїх статей у своїй діяльності. За вибором. І, звичайно, вони отримали власний результат і свої успіхи. Багато з них, які посміхалися щасливою дівчиною! Лоти. Відомий як і раніше. Перший вибір, потім технологія і, в результаті, бажаний результат. “Вранці, гроші, стільці в вечірці!”

Це не випадок, де він корисний «рожеві», «дуже» та «жару». Ви повинні прийняти рішення і діяти. «Чому, хто робить це правило, щоб перевірити матерію, подумавшись, не можна помилитися, і якщо він помилиться, він знову атакує правий шлях». – Йоган Вольфган фон Готе, німецький поет, мислитель, природниця (також, вони кажуть, «світа»!). Що ми робимо. Що потрібно. І хто повинен бути. Для того, щоб зробити те, що необхідно ... Так, і не сидять і почекайте на приїзді банків, податкових офіцерів, дилерів та інших злих духів під завісом «Великої приналежності». Це категорія BE. Технологія повністю потрапляє в категорію «акти». І це робить. Принцип дії цієї категорії простий. Це називається "репродукція". Що означає «повтор точно себе». Коли і якщо я знайшов рецепт, який звертався до мене за дії, які я хотів би повторити його в межах міліметра точності. Першого разу я дивився в результаті, і наступного, поки я отримав свою особисту впевненість в неминучій здатності отримати цей результат ALWAYS. Питання та відповіді А потім ви будете реплікувати цю технологію? Якщо так, немає проблеми, amigos!
Привіт! Ви всі шахти, щаслива дівчина... Ось тепер і стільки, скільки я хочу! І як? Як мій друг і колега Олена Корєва, каже: «Всім властивість покупцеві вже!» Все інше – це просто «збирання». Все просто інструменти та методи, це просто технологія. Що йде прямо після вашого імені...
Зробіть свій вибір, Господи!

І відразу ж після – ось перші десять точок технології з вищезазначеної статті No 3 КНК-серії, що призведе до успіху, якщо питання з Вашою буття вже опрацьоване – з вашим статусом як причина і джерело подальших наслідків і результатів:

1,1 км Збір даних на основі призначення
2. Аналіз та розуміння
3.Збір
4. Визначення контрагента*
5. Умань Створення повідомлення (ідея слогана)
6. Жнівень Визначення методів, типу та розміщення повідомлення (реклама), включаючи вартість та тривалість
7. Про нас Призначення особи, відповідальної за рекламу та отримання зворотного зв'язку з ним (якщо це ви, особливо), та фінансування
8. У Опис «реклама» операції. (Цей крок можна приймати практично на будь-якому етапі, але не пізніше зазначеного положення)
9. Навігація Отримати адекватну відповідь від покупця, яку потрібно (інтегрувати) і повноцінний депозит (5-10%) до договору про намір
10. Обов'язкове продовження продажів за вже запущеною схемою, без переривання, до моменту повного циклу транзакцій, з виплатою рахунку фактичним покупцем.
Навігація

І ще кілька точок, щоб завершити гідний, весь цикл продажів. Все це викладається в полицях і готують для використання в наступних статтях в серії KNK. Ми можемо сказати, що ця стаття є ілюстрацією і підтвердженням, в нашому випадку, щоб дивно точне, лаконічне і сукцинтне формулювання від творця ідеальної системи управління, L. Ron Haabard: «Найвищий критерій – це можливість зробити речі правильно. й
Ті люди, які пояснюють те, як вони йдуть неправильно, і хто не робить це право дійсно божевільні люди в цьому Всесвіті. І не варто протестувати проти цього. Як і раніше, тільки ті, хто не працює, щоб зробити речі виворітними, не дозволяйте нічого йти прямо, і непристойно протистояти будь-яким зусиллям. На щастя, є кілька тих, хто ЗДОРОВ'Я робить речі правими проти всіх коефіцієнтів і всіх. Брілліант! Принаймні...
Нехай ваш щасливий дівчина каже вам так. Він буде виглядати в око з любов'ю.

Для Вас і з повагою.
Віктор Гудсон,
Директор Бюро векторів
Підприємець, аналітик, громадськість

Словник:

Шапка: Ім'я сланцю, яка визначає ім'я посади в організації та роботу, яка відноситься до неї. Ось аналогія намальовується тим, що представники багатьох професій, наприклад, залізничних працівників, тип шапки є символом виконаної роботи.

Термінал: Людина, точка або позиція, яка може отримувати, передавати та надсилати повідомлення.

Виконавець: (від латинських контрагенів - договірна особа) - одна з сторін договору. Кожна з сторін в угоді щодо одного.

Наявність: стан існування, прийняття або вибір категорії особистості. Чи приймається особою, або надана особою, або затримується. Приклади життєздатності – це власне ім’я, професія, фізична характеристика, роль у грі — учням цих речей, і всі вони разом можуть називатися однією істотою.

Слоган: термін, який прийшов на російську мову, є рекламним слоганом, девізом, що містить короткий і ефективний формулювання рекламної ідеї. Саме слово походить від галичної мови (sluagh-ghairm) - "теплий крі". Раніше в російській мові замість цього слова було використано слово «слоган», яке надійшло на російську мову з Німеччини (високий – «військовий пароль»). Рекламна формула у вигляді афоричного, легко запам'ятовується (фіксується в свідомості) фраза «слоган».