Пока не містк...

До світлих фасадів...

У вас є дні, коли ви кладете руки вниз.
І немає слів, немає музики, ніякої міцності.
Я був окремо.
І я не хочу, щоб допомогти мені.

Андрій Макаревич, поет

Хтось завжди отримує шлях. Хтось... Я не сумніваю, що є об'єктивні причини... А що дуже цікаво, що чим більше... чим більший ефект або результат ви хочете створити, тим більше причин. І більш об'єктивно... Ну, така мета - добре, я не збережу тебе!

Але є один значний момент... Коли ці дуже «об’єктивні причини» стають глобальними ... коли здається, що весь світ навколо нас лікує, «Ви не можете їсти!» Неймовірно! де починається найголовніше. Це Рубікон.
Тут можна розслабитися і заспокоїти. Тепер у вас є абсолютно точний і нездатний індикатор, який ви на правій трасі. Ви можете відкласти всі сумніви. Повне та чітке визначення – привітання! Так само, як і раніше. У той же час неважливо в якому районі ви працюєте і який результат ви хочете створити. У будь-якому місці!

Я в першу чергу звертаю увагу на «різнощі» власників комерційної нерухомості. Де б вони були без цього майна? У продажу це не ... Але щоб бути чесною, вони далеко від себе в цій ситуації. Я приурочила досить час і увагу, щоб задовольнити інтерес до розвитку подій і стану справ у різних людей. І в різних сферах – коли ці люди самі зазначають не наймодніші цілі. І найголовніше вони мали нерв піти. Висновок не довгалися.

Махатма Ганді колись сказав: "Перші вони не помітили вас, а потім вони сміються на вас, потім вони борються з вами." А потім виграєте. Це майже механіка ганчі: чим більше правда, тим більш розумний, корисний, цінний, значущо масштабний наслідках тощо. (для себе і більшості хороших людей в цьому світі) ваші цілі і наміри будуть, швидше і більше ви отримаєте це. ЗАРАЗ, ЗАРАЗ Ви не можете І це просто означає, що ви помітили. Просто це. Якщо ви подивитеся на всі ці кришки і зверніть увагу на них, ви отримаєте... Я попередив вас. Ісус! Я хочу, щоб я знав цей показник, як я зараз ... oh ... і wow!

Є таке е ... феномен, і я не знаю, чи можна це явище правильно назвати це слово: «Кошик «литка» - обсесивне обґрунтування власної нездатності...» Супутний наслідок цього явища полягає в тому, що вони, і всі інші, які були плямистими, намагаються зробити їх «лим». Потерпілий стан. Успішно, не кількість грошей, статусу чи будь-якого, бульчитів і важливість, які вони демонструють громадськість. У нас є люди, які їдуть на “піртонах” ... з безпекою ... і сидять на державних будинках, з мандатами. Ах, все одно... жертви. І невеликий -- немає, невеликого. Але важливо. Це ще один індикатор. Чим важливіше, тим більше... добре, це вже зрозуміло. І вони помітили так мало... Вам потрібно щось дуже велике, щоб вони могли бачити його з своєї норки. Ну ви не можете допомогти жертвам. Але ви можете допомогти сильнішим і більш успішним. І сам! Так, коли ви познайомитеся з такою жертвою (офіційний, беггар, thief ...) - пропускаються і швидко. До чогось дуже гідного і корисного.

Я люблю це жарт. Коли грішник гине, він йде на пекло. жінка, слава і п'ятниці, жартувальника і дивний чоловік. Він виглядає, і там – як на землі він мав: вечірки, вечірки, бенкети на горі... люди мають задоволення. Ну, він висить в день, два, три... На тиждень, місяць, це весело, вона чекає пекти, щоб піти. Все йде і таким же чином. Один день чоловіка просить бармена в бармені:
- Я дуже веселий тут, пиття, освітлення з дівчатами - це це пекло?! Що про диявола, тар-потів, смертних тонів і гріхів, які п'ють... в окропі??
А! Що, говорить бармен, тепер давайте!
Приїжджає з-під лічильника, веде його до деяких підвалів ... в дикій природі деякі, і відкрийте підвал в похмурому кутку:
до Тут ми дивимося.
Він виглядає навколо, і точно, все, як це повинно бути: девіли з покерами, котли, вогонь, смоли, грішники страждають, варити в киплячій воді, подрібнити ... Кід в ударі:
Чому вони тут, і ми є... весело?
до Так це віруючі - їм потрібно.

Люди різні, і потреби... спасибі Богу!
Якщо ви є власником, власником, і вам потрібно продати щось своє – нерухомість або бізнес – тоді у вас є свої потреби. Різні від потреб постраждалих та/або психологів. Ви маєте власну ситуацію та пропозицію Goethe ідеально підходить для Вас: «Необхідність є найкращим радником». Ваша потреба також є вашим радником. Потрібні інші? Що стосується продажу нерухомості, то існують способи. І технологія там. І практика. Читати серію статей «Комерційна нерухомість в контексті» від автора. Вони написані для тих, хто вірний своїм цілям.

«Чи нема способу отримати бажаний ефект без труднощів. І день ви віддаєте будь-яку з ваших ідей про те, що ефект ви хочете створити, це день ви отримуєте трохи старше, трохи слабкіше, трохи менш здоровий психічно. – Л. Рон Хаббард

Ти не жертва, ти?

Віктор Гудсон,

Громадська фігура:
Бізнесмен, аналітик, громадськість та natman