11035
Девушка
Уже відомий Odessa woman Valeria Lukyanova, який схожий на Барбі-ляльку, має конкурент - її земля Анастасія Шпагіна. Дівчинка, завдяки незвичайному макіяжу, 48-сантиметрової талії, великими очима і червоним волоссям, виглядає як персонаж мультфільму аніме.
Нова інтернет-зірка, образ мультфільму якого переповнена красою української Барбі Валерія Лук’янової, допущена, що вона не дивитися японські мультфільми на всіх і дуже відхилена, коли вона називається анімешницею, повідомляє Komsomolskaya Pravda в Україні.
«Це особливо неприємний, коли десь в підписці на моє наступне фото ви читаєте: «Особливе аніме дівчина вирішила змінити її образ, тепер вона є героїні такого і такого анімаційного фільму», - розповів Шпагін. - Я не схожий на цей жанр. Я ніколи не бачив аніме і я не думаю, що я буду. 93596986
Вона також сказала, що вона капелюхи фотографуються, оскільки вона вважає себе нефотогеном. Саме тому вона почала експериментувати з зовнішнім виглядом. За її словами, образ маленької дівчинки в вінтажному одязі підкреслюючи її лляної талії не остання. На даний момент він є найбільш успішним.
«Я, як і всі дівчата, у віці п'яти років, отримав у макіяжі матері, і, поки ніхто не був додому, почав робити», - сказав він. Більшість з них були задоволені тим, що вони зробили копію своєї матері, і я пішов і все ще шукав мій образ.
Нові інтернет-зірки мріє стати професійним художником макіяжу. «Я хочу показати, що обличчя жінки пластик, ви можете працювати з ним, як скульптура. В частині, мій зовнішній вигляд є підтвердженням того, як професійні засоби можна використовувати для зміни, вона сказала.
Дівчина визнає, що люди не завжди готові прийняти її образ: Іноді люди реагують на мій зовнішній вигляд неадекватно. Хтось боявся мене і займіть десяту дорогу.
А клієнти салону краси, в якому вона працює, на увазі незвичайної дівчини, безмовні.
«Це буває, що вони вийшли з стопору після того, як одягаємо їх зовнішній вигляд», - сказав Шпагіна. Більшість людей, які прийшли до нас, досить заморожені, і чоловіки – і я працюю у відділі чоловіків – з якихось причин завжди здається, що я почне експериментувати з їх зовнішнім виглядом або волоссям. Тексти пісень, а це означає: Вони рубають його. І вони також починають стерти питання: скільки грошей я витрачав на операції, що моя талія є і чи є мої очі. Звичайно це!
Дівчина запевнила, що вона не зробила ніяких пластичних операцій, хоча вона не виключає такої можливості в майбутньому. «Я точно знаю, що хочу змінити себе. Перше, що я хочу зробити, змінює форму носа. Тепер я налаштую його візуально через макіяж і гру світлого відтінку. Потім я змінив розріз очей. Я хочу, щоб вони стали ще більше, прийнята Шпагіна. І, нарешті, це буде приємно для лікарів, щоб працювати з талією - це дійсно моє дивне місце.
Джерело: mirfactov.com/