Хороші японські жінки з Токіо аніме шоу

Я хотів піти на виставку Токіо аніме досить довгий час, і я був переповнений здавалося б звичайним питанням - що саме буде представлений на ньому? Ні, серйозно, тому що на будь-яких міжнародних виставках цієї ваги, зазвичай є певним «солідним» продуктом, який можна покласти на вітрини і, як кажуть, доторкнутися до рук. У разі комп'ютерних ігор, це тестування нових ігор, у випадку манга або мистецтва, друкованих зразків. Але що ви можете показати на виставці аніме? На російських айм-фестивалях, театральні сцени та косплей – границя леву, тому очікував косплей у Токіо, але все вийшло абсолютно неправильно.

І я чекав багато людей, буквально натовп жирної отаку. Проте, всередині виставкового комплексу було досить безкоштовно, без черг, без штампування. На виставці ігор прибули люди. У виставковому залі були стенди компаній-учасників, але були досить відомі (відомі до мене) студії аніме, пам'ятаю тільки Sunrise. Але, наприклад, Gonzo Studios закінчився минулого тижня, другий сезон минулого століття не був.

Підставками в цілому були досить цікаві, багато хто може купити різні вироби - плакати, одяг, розписані аніме, брелоки і т.д. Але не було ніяких образів аніме і, гірше всіх, не косплейерів. У будь-якому випадку я дізнався про косплей. Не дивлячись на такий буммер, там було достатньо людей в костюмах в залі, фото яких я пропоную вам подивитися.

1717947р.

12897

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное