1169
Візьміть його, діти, візьміть його...
Я перевернув 25 у 1988 році.
Це був дивний час. На сайті, який ми плетемо протягом багатьох років, починаючи від народження до тих днів, Здавалося, що партія була в силі, і КГБ, і всі радянські установи, але як сучасно поранений пітон, система вже ослаблення кілець.
Вона запашна як зміна. І не тільки хороші.
В цей час їздив кожен. Всі ті, хто міг залишити і залишити наш соціалістичний рай Вони залишають разом з сім'ями, з усього персоналу: від немовлят до 90-річного патриархів. Моя дружина і я міг залишити, але ми залишатися. Я залишила проектний інститут на своєму хлібі. Моя дружина і я займалася перекладом фільмів, відео, а потім моїх друзів і організували одну з перших самофінансуючих компаній. Давайте ходимо, нехай ходимо. Проживання
Тоді в '90-ті роки я пішов до США. Це не Югославія або Болгарія. Враження було глибоким. Ми зателефонували від мого улюбленого Нью-Йорка Тітка, виїзні візи. Моя дружина і син змушені піти першим. Я не пам'ятаю що, але щось не зробилося.
На 95 ми зібралися разом. Циркумстанці не дуже хороші поради від американського адвоката, моєї неоднозначності і дружини, а син є цензурою робочої візи.
Це був найточніший поворот. Ми залишились після того, як ми вже працюємо як з нами в США. Ну, вона не працює...
Не працює з Новою Зеландією в 97 році.
Далі з посвідкою на проживання в Чехії.
А потім, коли ми отримали 5-річну візу до Сполучених Штатів, батьки виросли, моя дочка вже навчалася в інституті.
До речі, ми спробували кілька разів відправити його на навчання за кордоном, але він не покаже будь-яке бажання і навіть протистояти. Він почав страждати від аерофобії, кожен рейс був трагедія. У будь-якому випадку ми залишили його самостійно.
Незабаром він почав відпочивати самостійно. Копед з аерофобією, роботами, мухами ... Але школа закінчена. Хороша робота. Він не розумію, що рухається в Європу, але...
Ми можемо залишити на 25 років. Довгий час вони з'їжали бочку, вони не жили, але доля вказували інакше. Або ж, ми замовляємо себе і не скажемо, що ми робили право.
Це не про патріотизм, я не вірю в це. Що про патріотизм? З нетерпінням чекають люди, які вони патріоти? Якщо так, я, ймовірно, кубинський патріот. Всі ці роки не було війни, нічого не захищати. Країна видав усіх тих, хто хоче жити нормально, заробити гроші за законом, не дати хабарам, не будувати непристойні корупційні схеми. Я мав вибір. Проживання Але я хочу, щоб наші діти залишатися тут?
Я поговорив на мій старий друг сьогодні, ми були друзями з школи. Сама дочка одружена в Німеччині, наймолодший син приходить до навчання. Ймовірно буде. Діти залишають, будують свою долю в інших країнах, і в Україні, де вони народилися і виросли, переходять в спогади. І я розумію, що це правильне рішення.
25 років мого досвіду — від сублімівського перестрока радує розчарування останніх років — говориться до цього.
Якщо ви можете змінити свою долю, змінити її. Відправити Не гірше. Це тільки краще. Це буде важко, нічого робити, але все має свою ціну.
Не буде корисно тут. Вже 20, 30 або 40 років безупинності, обіцянки, судочинства, скандали. У вас є нормальне життя. І якщо ви пропустили пельмені і льоду - прийміть на кілька днів, вилікайте ностальгію. Якщо ви приїжджаєте.
Ми з'єднали культурно, мовно, ми зобов'язували зобов'язання про наші ноги, наші батьки залишились позаду і потрібна допомога. Ми ще більш міцні на ногах. Ви вільні чоловіки. Не витрачайте своє життя на хімара. Життя є одним, не буде другого, жити його так, щоб не пам'ятати про пропущену можливість.
Якщо у вас є можливість і бажання, залиште.
Плетемо. У вас є світ.
веб камера