Прогулянка по парку знайшла діамант.

12-річний Михаїл, під час своєї 10-хвилинної прогулянки в парку Аркансас, знайшов діамант вартістю 15 тис. дол. На офіційному сайті парку діють, що кожен може знайти діамант тут.

р.

Камінь, знайдений хлопчиком, був розмір квасолею, але на відміну від останнього, це безцінне.

«Ми продовжили, мабуть, не більше десяти хвилин, а потім помітили щось блискуче на землі і згинулися, щоб забрати його», - сказав Михайло. - Він був так... Скляна. І дуже гладкий, хлопчик додав.

Серед 75,000 діамантів, знайдених у полі роками, є історичним відкриттям 40-каратного каменю, виготовленого у 1924 році. Михаїл був набагато меншим, і спочатку родина хлопчика не знав, що це було.

«Коли я вивів цей камінь з мішка, хлопець сидить там просто очі з орбіти», - сказав Михайло. «Я сказав, що я чекаю, і пішов до задньої кімнати. А потім багато людей вийшли і привітали мене і сказали, що це був дуже великий діамант.

Михаїл назвав його 5.16-каратний скарб "Слава до Алмазної волі Бога". За попередніми підрахунками, це може коштувати $15,000, напишіть добові новини.

Джерело: www.nydailynews.com