493
♪ Я всі права ♪ АБО КНІЗНУУМУ МУТИСТІ ТА РЕАЛЬНІШІ
Ми всі читаємо книги, відвідуємо тренінги, спілкуємось з мудрими людьми. В інших словах ми отримуємо знання і навчаємо застосовувати її в практиці. І все буде добре, але не завжди можна жити як написано в смарт-книжках. Чому це відбувається?
Сьогодні я пропоную відкрити двері для реального життя. Для того, щоб створити стан, який допомагає жити знання, отримані на практиці і не розбити від реальності. І в цей момент безпосередньо пов'язаний з тим, як наша заземлення. Жіноча мелірування.
Що таке земля і земляна енергія жінки? Я прийшов до цікавих висновків. Це гарне заземлення жінки, що дає можливість створити її життя і розкрити, створити дуже простір любові про яку так багато говорить.
Похід в духовну реальність дуже легко. Спеціально для жінок. Тому, в будь-якому випадку, ми можемо думати менше про те, як годувати сім'ю і так далі. Ми не повинні бути сухарями. Незважаючи на те, що є жінки, які працюють в сім'ї і надають їм можливість. Але це тема для іншої розмови.
Таким чином, відступ у духовне царство часто призводить до втрати жінки з земними енергіями. І, в тому числі чоловіків, які знаходяться неподалік, стають меншими і меншими. В результаті навіть ідея-свіження ідеального чоловіка, освіченого чоловіка, майстра і т.д. може народитися.
Я почав розуміти ще більше значення слів Анатолія Некрасова: прийняти кожного чоловіка, помітити всіх! Ми думаємо.
Важливо для жінки на землю. Для цього ми також керуємо кухнею, будинок. Це, ви можете чистити будинок, або ви можете лікувати цей процес, як щось, що насземці, насичує нас з земною енергією.
Я почув про заземлення на рівні фізичного тіла від мого танцюючого тренера живота, який пояснив, що без цієї точки підтримки всередині себе, не відчуваючи цього центру (в матці) важко тримати баланс.
"Зробіть свій баланс" Не тільки важливо в танці. Це баланс всього: даючи і отримувати, внутрішня життя емоцій і їх виразу тощо.
Для жінок, які займаються саморозвитком, шукають себе в різних школах, особливо важливо пам'ятати про заземлення.
Прийміть класичний приклад. Вона знала себе серед людей, які знаходилися. Вони розуміють її. Узгоджуючи будинок після таких зустрічей, вона буде подразнена земляними енергеціями: її чоловік знаходиться на дивані (подається якомога більше, ніж можливо, заземлюється в горизонтальному положенні), діти злітаються – будинок вимагає уваги і т.д.
Як це може бути простіше? У світі звертається увагу на простір, що оточує нас.
До речі, хороше заземлення дає фінансове благополуччя. У одному з періодів, коли я був важким у фінансах, друг сказав мені, що коли я ходию, я не худаю на всю ногу, але ледь доторкнувся землі. Афраїд, щоб вийти вниз? Що мені так багато на Землі? Може бути потрібно жити там і вирішувати проблеми.
Я пішов глибоко в моєму навчанні. Розмова від різних людей, вона запитала питання. І отримав відповідь: людина хоче бачити земну жінку! Секс також реальний, земний. Взяти участь Прямий фізичний контакт. І якщо у вас є проблема з сексом, думають: Ви заземлите? Або, десь між небом і землею ви боїтеся торкнутися до земного чоловіка?
Ще одна чудова жінка порадувала мене подивитися на кількість будинків, автомобілів, тобто подивитися на все, що знаходиться на рівні моєї висоти. Я маю на увазі, не над головою. Коли ви прогуляєте по вулиці, не полетіти в мрії або в небо.
Дивіться те, що під ногами і біля тебе. Може бути чоловіка на ногах. Ви не помітили.
Ще одна дуже важлива точка: вступає в духовність без любові, не приймає весь земний життя призводить до гордості. Наречена є глибоким почуттям, що ви є чудовими для інших і інших. Дуже важливо для тих, хто шукає пари.
Короткий підсумок:
Заземлення Це важлива особливість жіночої природи. Коли ми приземлимося, ми навчимося бачити життя як це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Земельна жінка любить будинок, де вона живе і заповнює цей простір любов'ю. Вона живе в подарунок!
Жінка, зрізається з землі, від земляних енергій, знаходиться в хмарах. Вона може мріяти про ідеальний будинок (люда, окупація тощо). Не приймаєте все, що відбувається навколо вас. Так вона живе в майбутньому. У сні. І справжньою справою тримає ковзання від неї.
- жінка Землі, Ця жінка сексуальна, проявляється, бажано. Ви хочете доторкнутися, поцікавити її, перенести її в руки. Не моє слово, це люди.
- Заземлення дає вам любов до вашого тіла, прийняття вашого тіла. Прийняти секс.
- Заземлення допомагає зберегти простір в тон. Що таке, заливаємо енергією, очищаємо її.
І найголовніше, відчуйте, що ви є власником вашого світу.
- - Заземлена жінка має стан самодостатнього.
- до Це також підключення до Rod. Уміння використовувати генеричні енергії для хорошого.
- до Заземлена жінка може створити щасливу сім'ю. І зберегти її простір.
Що допомагає вам заземити?
- Живий танець.
- Йога практики, такі як «дерева» та інші асани.
- Прогулянка, орієнтуючись на центр три пальці нижче пупка. Центр заземлення
до Хоча іноді носити взуття без підборів, спідниці (особливо довге), ходити босоніж на землі.
- Прогулянка по вулиці, помітивши все, що до і на рівні голови.
- Повідомлення чоловіків! Різні. Особливо тих, хто «повний» ви – бездомні люди, пити і т.д.
до Не відключайтеся від реальних завдань: гроші, будинок і т.д. Це не означає лікувати їх як чоловіка, але бачити те, що вони є. Я маю на увазі, не хвилюйтеся, не запустіть. І вірити, що людина, яка знаходиться поруч, може вирішити їх.
до Земельна енергія у жінки віра і підтримка чоловіка.
- Всі господарські хори розглядаються як спосіб збільшити жіночу енергію.
浜у 涓 蹇
10 джерел рослин кальцію
Новий Йоркський завод «Державний завод» закриває у зв’язку з прихильністю суспільства