У одному теплому південному російському регіоні жив хлопець. Нормальний хлопець. Адвокат з професії. Працює в міській адміністрації.
Хлопець був бампі, з складним характером, дійсно болючим - або міні-навалом, або просто вболівальником хвилювань.
Я не знаю, хто він, і я не знаю, хто він є. Я не знаю. Але це було лише для тих, хто стояв занадто далеко в його адміністрації.
І ось він назвав один раз прямим лідером, з доповіддю про себе, про виконану роботу. Він, не підозрюючи нічого, повідомляє звіт. Лідер слухав, ставився, майже стиглий, солодкий – дуже, говорить вам добре! Ви не можете взяти на себе око! Подаруйте це, він каже, що я захоплю тебе, і я захоплю тебе, і - тримаю його, Я заслуги! - кладуть конверт у куртку кишеню.
Хлопець, звичайно, був керований такою реакцією керівництва, але в той же час опера була вже намальована з боків його: що це тут, о, хабар, добре, так що ви приїжджаєте, громадянин! – конверт був позначений 10 тис. Руб. Свідчення особи, від якої він нібито відірвав їх.
У вайн, хлопець, не знаючи провини, намагався пояснити, що людина, яка звинувачує його від виверження, він бачить вперше, що десять тисяч рублів є мікроскопічною сумою, а папери були введені в роботу відповідно до абсолютно стандартної схеми для цього питання, що немає сенсу в наданні хабару для цієї рутини, досить навпаки - все було без використання. Не один, навіть сказав йому дуже багато, тільки просить - ви пишете чисту добровільно? Ні? Захопити тебе.
Всі невідповідності та відмивання слідства були допущені, і суд був витерти, що, навіть якщо не було розслідувань та обвинувачення матеріалів взагалі, не буде - одне завдання - зробити вирок-замовлення буде виконано.
Дайте хлопця чотири роки. За десять тисяч позначених рублів.
Більше двох. І батько хлопчика похилого віку використовував всі з'єднання, які він міг, щоб, то ось питання для вирішення: відповідно до закону, син може застосовуватися для пароля, так що як це зробити так, щоб це дуже поїло вважається позитивним, huh? Нехай син пішов до батька...
О, не було легкого для старої людини, щоб потрапити всередині цієї гельської машини, вона не проста навіть для людини з підключеннями, і навіть для людини практично не з'єднання ... але хто хоче, він досягне, і він може.
Я прийшов через Москву, але Москва до теплого південного краю не є постановою на тривалий час (тільки благословенні люди, які вірять перший канал, думаю, що все зроблено в Росії на замовлення з Москви, і кожен відразу працює натисканні своїх пальців до іржі і вирішувати проблеми). В дійсності, добре збережені регіональні еліти здатні задовольняти абсолютно будь-яке рішення або сумніви, від яких воно приходить, особливо якщо рішення або сумнів, якось впливає на себе самостійно. Verticakl є такою вертикальною...
Москва видала паролі і появи на товари в однорідності в теплому південному краю. І це хліб.
Уніформі приймала пауза, прокочував через ситуацію і давав таку відповідь, що стара людина захопила свою сіру голову, і довгий час прокинулася в прострації.
У будь-якому випадку, дитяче захоплення. Ті, до кого був час, щоб дратувати тут - уважно дивитися, що він не тільки не залишив на паролі - це навіть не потрібно говорити про - але рухи вже почали - щось інше, щоб кинути термін. А питання слід поставити не в площині «Коли вона виходить», але в площині «як багато більше буде додано».
Але це слід радіти, відповідальний комрад сказав про стан анонімності. Тому що якщо ви навіть уявите раптом, що буде відмова в матриці і хлопець звільняється (на паролі, або інакше - це не важливо) - це буде найгірший варіант, тому що тоді він навряд чи навіть встиг отримати додому ...
Не дивно про цю історію. Це абсолютно стандартна практика, такі (з мінімальною варіацією) оповідання — тисячі, можливо, навіть десятки тисяч. Брус в цій історії може бути замінений лікарськими засобами, лікарськими засобами з ММ кліпами, і так далі – є багато асоціально правових і – найгірших з усіх – широко використовуваних способів поставити людину за барами.
І якщо ніхто не спробував поставити вас в тюрму, то ви просто невелику річ, ніхто не зацікавлений, і не власно, що може привернути інтерес до когось, дати інтерес до вас достатніми можливостями. Це все.
І я не хочу сказати вам цю історію - ті, хто знає System - і без моєї історії знають, як це все працює, і хто ще при носінні рожево-кольорових окулярів має можливість ходити - він тепер доведе мені, що не все так погано, що він сам похилий ЖЕК три центи, і тому справедлива пробна можлива, і tede, і покарання без проги не буває, і де він виглядав, losar-my-lawyer, і... Не турбувати.
Я просто читаю коментарі на новини про відправлення Гурьєва, які, як ви знаєте, віддали перевагу Парижу Краснокаменськ. Toli bots, toli trolls, toly just idiots, і, швидше за все, - трохи всіх, написаних в коментарях: вони кажуть, не буде винним - не залишить, чесна людина нічого не боятися, соромитися.
Я поважаю своїх читачів, і з цим сюжетом я хотів попередити: це "Я чесна людина, так що я не маю нічого страху, нічого не приховувати, ніхто не загинув мене!" – найнебезпечніший фоллі, який може бути. Внутрішні зони повні безневинні люди, що сидять на штирі рубля, хниф ааші або бурового патрона з мотострілечки.
Упевненість, що хтось серйозно піклується, якщо ви чесна людина, чи ви дійсно не вкрали щось, що хтось хоче і зрозуміє, знищує всіх сімей.
Пам'ятайте, що наш батько. Якщо ви дійсно є тифом, виконайте злочинний акт (корупція, kickbacks, хабар, зловживання влади) – можете розраховувати на леніцію. Ви можете відмовитися від часу. Якщо справа приводиться до вас в результаті, наприклад, деякий вид перевірки, ви познайомитеся з там, як і ви, самозбереження братерен в свідомості, з яким ви, швидше за все, погоджуєтесь, і будь-який випадок буде припинено, або ви будете давати деякі смішні підвішені вироки. Ви на тій же довжині хвиль, в тому ж човні, вони так само, як ви, гріх не отримати разом.
Що набагато гірше, якщо ви збираєтеся отримати справу, і ви не відчуваєте і не знаєте провину. Це навіть гірше, якщо ви чесні і чесна людина. Тоді я погана новина для вас: ви не зможете вести переговори і хабару, звичайно ж. Таким чином, слідчий апарат з його єдиним зрозумілим проявом людини - самоінтерест - швидко втратить інтерес до вас. І тут ви дізнаєтеся, що є без душі машина "справедливість".
Таким чином, якщо ви відчуваєте, що хмари загущуються, запускаються. Чи не відбиваю, не торкнувшись ідіоту «Я нічого не винний, чому я повинен бігти?», спрайт на ідіотах, які сперечають «якщо втекти, то там було щось...» – це просто люди з карамельом за щоком і з ОРТ головного мозку, зуміли не зіткнутися з гельською машиною Системи серйозно. Ви ніколи не поясните що-небудь до них, і ви ніколи не доведете його, якщо ви не перевозилися. Ви будете вмирати в зоні, або ви не будете вмирати, але в будь-якому випадку, ніхто не подбає про ваших страждань, крім родичів і друзів.
Сантектор колись сказав: Свобода краще, ніж бездомність. У разі виникнення будь-яких перешкод на Вашій свободі, негайно залишити. Немає грошей, немає підключень, немає мов, ніхто не чекає вас? Вивчіть мови, люди набагато приємніше, ніж у таборних барах, а краще полоте в Празі Макдашка, ніж пекар в зоні Солікамськ (і не простіше потрапити в пекарні там, ніж в топ-менеджменті Google).
Поведи мене: в будь-якому випадку, для себе, для вашої сім'ї, для ваших близьких, ви можете зробити набагато більше, будучи безкоштовним (навіть якщо не у вашій країні), ніж у вашій батьківщині, але в зоні.
Система може бути застарілою і витриманою тільки тим, хто викидає з голови всі змії, доброчесності та інших принципів, які люблять людей, і тут. Все це "без провини не суперечить", "Я чесна людина, не маю нічого страху", "питання буде виглядати" - вірю мене, коли ви усвідомлюєте повну невідповідність таких собачок, життя стане трохи страшним, але простіше.
... І, можливо, один день буде менш російський басок «справедливість» за одну невідому жертву.
Може бути не один.
Будь-який, удачливий.
й
Джерело: