Хай, кожен.

Я покажу вам, як я заробив 30 000 рублів за 3 дні!

Є кілька нішевих салонів і невеликих кафе, наприклад,, в більшості яких деякі гельські відбір від Stas Mikhailov до 80-х дискотека або, гірше, радіо грає в приміщенні.

Ідея полягає в тому, щоб знайти принаймні 10 салонів краси / кафе / ресторанів, які ви за помірну нагороду 3000 рублів зробить вибір фонової музики для їх установи плюс запис з професійним орендованим джінглесом та повідомленнями про акції.

Вартість:
Я зробив три добірки на 12 годин звуку (динамічний список відтворення, спокійний список відтворення та мікс першого двох).

Так само ніч на фріланс я скачав демо озвучувача, з яким я погодився до 10 джнслів на 5000 рублів!

Вранці я назвав близько 150 салонів краси і 50 кафе, заплановані 5 зустрічей одночасно і 7 наступного дня. Увечері я отримав кілька замовлень на 20 000 рублів.

На зустрічі я чесно визнав, що у мене є потреба грошей, тому якщо клієнт готовий замовити сьогодні, я готовий зробити знижку 500 рублів.

В результаті за перший день мав 4 замовлення на 2500 рублів і на 10 000 рублів (4 списки відтворення).

На другий день я отримав 3 послідовних замовлень на 5000 рублів, і відкладав решту зборів на пізню дату.

Кирило Миколаїв