«Що було найяскравіші фрази вашої дитини?» Які користувачі відповіли, ви можете дізнатися під kat. Я попросив, "Що найкращий спосіб отримати дівчину?"
Мій сім-річний син відповів, "Щоб сказати, що вона повинна бути вашої дівчини або вона ніколи не буде бачити її батьків знову. й
Я був наданий сином на ліжко. Він сказав, "Добрий, Дад". Я сказав: "Ні, це право сказати гарну ніч." Він сказав: "Я знаю." Але в цей час це добре. Я мав піти в приміщення кілька разів, щоб переконатися, що він був там.
р.
Моя трирічна дочка стояв біля свого новонародженого брата, подивився на нього на деякий час, потім повертався до мене і сказав: "Тату, він монстр ... ми повинні захопити його."
Я прокинувся звукозаписом, і приблизно 6 ранку. Я був відданий моїм чотирирічною дочкою, яка худила на мене, дивився прямо на очі, і збив: Я хочу, щоб шкіра ви.
Мій niece був сидячий на дивані з дивним виглядом. Його мама запитала її, що вона була думка і вона відповів: Я можу уявити хвилі кровоносного покриву.
5-річної: "Мама, коли ти вмираєш, хочу поставити вас в скляне скло, щоб я завжди бачити вас."
До якого відповіли шість років: Це приплив. Де ви знайдете скло цього розміру?
До того, як я народився тут, я мав сестру, право? Зараз вона і моя стара мати дуже стара. Вони були дрібними, коли автомобіль спалений вниз, але звичайно не зі мною.
У мене є період, де вона говорила, щоб всі речі, говорячи hello-hello весь час.
Ще раз звучать «die-die-die». І запитав: Що ви говорите? Вона перевернулася до мене і збивалася, "Умрія". ?
У англійській мові слово «hello» (hi) звучить як «die».
Мій син, як правило, має легкий, життєрадісний настрій, тому він звучить дивним з рота. Одного разу він був грати з матір'ю і сказав, дуже серйозно, "Мама, я ніколи не бачу вашу кісток." Я обіцяє.
Мій друг син сказав: "Тату, я люблю вас так багато, що я хочу відрізати голову і перенести його навколо, так що я завжди можу бачити обличчя, коли я хочу."
«Чи потрібно кинути його в вогонь?» – це трирічна дівчина, яка вперше тримає брата.
р.
English, Українська, Français...
-img12---
Джерело: www.buzzfeed.com