781
Сад, але життєвий.
Привіт. Гей, це мене.
Привіт.
- Як ви?
- Все правильно, спасибі. А ти?
- Ніщо, ні. Чому вас не спить?
- Я не знаю, я не можу спати. Це така темна ніч. Хтось глибоко ...
- Побачити місяць? На сьогоднішній день вона незвичайна. Це великий, і з деяких причин він дуже жовтий.
- Я див. Великий. Ти і я бачу той же місяць. Ісус! Я люблю тебе!
Ні, ні, не скажеш, чекайте, все ще так багато життя попереду, ви сказали мені, що тисячі разів.
- А тис.?
Ні, два, три, десять, мільйон... Мільйони разів я чую, що мені.
- Ісус. Що божевільний місяць. Дякуемо!
- Смішні. Побажання проводиться, коли зірки падають або коли монета кидається в річку, але коли він дивиться на місяць, то не змусить бажання.
- Що б. Приходьте Я дуже хочу. Дуже, дуже І прямо зараз.
Приходьте Я вже зробив.
- Так що?
до Ви не можете говорити, що це не буде!
до Ні, ви можете говорити про "моні" бажання!
- Всі права. Я хочу, що багато років, коли ми закінчили вищу школу і відправили від наших робочих місць до правової пенсії, що в той же день ми прокинулися з вами на аналогічно темній ніч і побачимо не менший жовтий місяць. А якщо ми робимо, наша любов буде жити назавжди, і навіть коли ми, дуже старий, спокійно вмирати в наших затишних ліжках.
- Солодкий, ніжний, унікальний. Я думаю, що я про лоп. Що ви говорите так красиво. Я люблю вас дуже, дуже багато.
- Ісус Христос. Що місяць після всіх... Я ніколи не бачив її, як це. Ви знаєте. Я... Я завжди люблю тебе... Все моє життя... Всі...
І я завжди люблю тебе. До кінця, до смерті, я тебе люблю.
С ***
Привіт. Добрий день. Чи можу я говорити про Настя?
- Так, я слухаю.
- Настя, що ви?
- Так, це мене. Вибачте мене, хто я розмовляю?
- Настя, це Олександр. Саша.
- Саша? К.А. Саша Що ти?
до Мені, Настя.
- Привіт, Саша. Чи не можливо...
- Як ви, Настя?
- І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І Ти смішна людина. Зателефонуйте через двадцять років і ви запитаєте мене, як я живу. Тексти пісень, а це означає: Я не знаю, що ви... Ну... жити, жити... Я повертаю, я трохи по черзі. І ти, ти, що, де...
- Так само, як ви, Настя. Я шпинделя, я перевертаю. Я живу.
до Що вам подобається зараз?
- Не можна чекати. Не одне сіре волосся ... Ви одружені, Настя?
- Був... Диван.
- Нещастя любов?
Ніпа. Так само, як кажуть, не зустрілися з героями. Як ваш персональний фронт? Я не чув нічого про вас в роки!
Моя друга дружина знову вагітна. Ми чекаємо другого малюка. У першому випадку дзвінки і навіть є.
до Це божевільний! Ви живете швидко. Як старий?
- Тринадцять. Все в Даді!
- У мене є дочка. Краса зростає. Вона є тільки одинадцять років і мух з хлопчиками, як досвідчена доросла жінка.
до Це божевільний, Нестя! Привіт! Який день!
С ***
Привіт. Привіт. Чи є це квартира Пахомова?
Так.
- Вибачте мене. Будь ласка, Nastya ... Анастасія Федорівна ...
до Це мене.
- Привіт, Нестя. Це Саша.
- Хто Саша, шкода?
- Олександр Миколайович Саша, ваш однокласник.
- Саша? Що ти? Шукайте, ви маєте велику звичку, зателефонувавши кожні двадцять років.
- Так, ви маєте право. Добре... hustle, bustle, життя... ви знаєте.
- Я знаю. Але я не забув тебе.
І я не забув тебе, Настя. I swear -- не за хвилину. Я просто ніколи не потрапив до телефону. Я використовую для виклику і відкласти його. Так вилетіли роки, десятиліття...
Ви не можете відкликати зараз.
Чи вступає старий вік, Шурік? й
- Я. Це смішний, але я не хочу, щоб отримати старий. Я не відчуваю себе так.
Якщо ви думаєте про це, ми прожили довше, ніж ми залишили. Життєва мука, як день. І ми тримали літати і наступні її. Тільки вона знає, швидше.
Ми думали все, з ким-небудь, не з мене, не з мене.
Ми були неправильними. Не буває. І мій сірий голова і мій sciatica розповісти мені, що кожен ранок.
до Ти став філософом.
- Роки беруть їх пальцем.
Але ваш голос не змінився трохи.
- Ви пам'ятаєте голос?
- Я пам'ятаю все.
С ***
Привіт! Привіт! Я не чую тебе! Добрий день. Про нас А будь ласка, зателефонуйте Анастасію Федоровну за телефоном.
до Вибачте мене, хто запитує її?
Що? Я не можу чути!
- Хто?
до Це Олександр Миколайович.
- Олександр Миколайович. Аах! Ви, мабуть, її однокласник?
до Так, так! Один.
- Привіт, Олександр Миколайович. Це Марина, дочка Анастасії Федоровни. Мама сказав мені багато про вас ... Ви знаєте, вона загинула рік і половина назад.
С ***
Привіт. Гей, це мене.
Привіт.
- Як ви?
- Побачити місяць? На сьогоднішній день вона незвичайна. Це великий, і з деяких причин він дуже жовтий.
Ні, ні, не скажеш, чекайте, все ще так багато життя попереду, ви сказали мені, що тисячі разів.
- А тис.?
Знайди його тут.
Привіт.
- Як ви?
- А тис.?
- Ісус. Що божевільний місяць. Дякуемо!
- Смішні. Побажання проводиться, коли зірки падають або коли монета кидається в річку, але коли він дивиться на місяць, то не змусить бажання.
- Що б. Приходьте Я дуже хочу. Дуже, дуже І прямо зараз.
Приходьте Я вже зробив.
- Так що?
до Ви не можете говорити, що це не буде!
до Ні, ви можете говорити про "моні" бажання!
- Всі права. Я хочу, що багато років, коли ми закінчили вищу школу і відправили від наших робочих місць до правової пенсії, що в той же день ми прокинулися з вами на аналогічно темній ніч і побачимо не менший жовтий місяць. А якщо ми робимо, наша любов буде жити назавжди, і навіть коли ми, дуже старий, спокійно вмирати в наших затишних ліжках.
- Солодкий, ніжний, унікальний. Я думаю, що я про лоп. Що ви говорите так красиво. Я люблю вас дуже, дуже багато.
- Ісус Христос. Що місяць після всіх... Я ніколи не бачив її, як це. Ви знаєте. Я... Я завжди люблю тебе... Все моє життя... Всі...
І я завжди люблю тебе. До кінця, до смерті, я тебе люблю.
С ***
Привіт. Добрий день. Чи можу я говорити про Настя?
- Так, я слухаю.
- Настя, що ви?
- Так, це мене. Вибачте мене, хто я розмовляю?
- Настя, це Олександр. Саша.
- Саша? К.А. Саша Що ти?
до Мені, Настя.
- Привіт, Саша. Чи не можливо...
- Як ви, Настя?
- І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І-І Ти смішна людина. Зателефонуйте через двадцять років і ви запитаєте мене, як я живу. Тексти пісень, а це означає: Я не знаю, що ви... Ну... жити, жити... Я повертаю, я трохи по черзі. І ти, ти, що, де...
- Так само, як ви, Настя. Я шпинделя, я перевертаю. Я живу.
до Що вам подобається зараз?
- Не можна чекати. Не одне сіре волосся ... Ви одружені, Настя?
- Був... Диван.
- Нещастя любов?
Ніпа. Так само, як кажуть, не зустрілися з героями. Як ваш персональний фронт? Я не чув нічого про вас в роки!
Моя друга дружина знову вагітна. Ми чекаємо другого малюка. У першому випадку дзвінки і навіть є.
до Це божевільний! Ви живете швидко. Як старий?
- Тринадцять. Все в Даді!
- У мене є дочка. Краса зростає. Вона є тільки одинадцять років і мух з хлопчиками, як досвідчена доросла жінка.
до Це божевільний, Нестя! Привіт! Який день!
С ***
Привіт. Привіт. Чи є це квартира Пахомова?
Так.
- Вибачте мене. Будь ласка, Nastya ... Анастасія Федорівна ...
до Це мене.
- Привіт, Нестя. Це Саша.
- Хто Саша, шкода?
- Олександр Миколайович Саша, ваш однокласник.
- Саша? Що ти? Шукайте, ви маєте велику звичку, зателефонувавши кожні двадцять років.
- Так, ви маєте право. Добре... hustle, bustle, життя... ви знаєте.
- Я знаю. Але я не забув тебе.
І я не забув тебе, Настя. I swear -- не за хвилину. Я просто ніколи не потрапив до телефону. Я використовую для виклику і відкласти його. Так вилетіли роки, десятиліття...
Ви не можете відкликати зараз.
Чи вступає старий вік, Шурік? й
- Я. Це смішний, але я не хочу, щоб отримати старий. Я не відчуваю себе так.
Якщо ви думаєте про це, ми прожили довше, ніж ми залишили. Життєва мука, як день. І ми тримали літати і наступні її. Тільки вона знає, швидше.
Ми думали все, з ким-небудь, не з мене, не з мене.
Ми були неправильними. Не буває. І мій сірий голова і мій sciatica розповісти мені, що кожен ранок.
до Ти став філософом.
- Роки беруть їх пальцем.
Але ваш голос не змінився трохи.
- Ви пам'ятаєте голос?
- Я пам'ятаю все.
С ***
Привіт! Привіт! Я не чую тебе! Добрий день. Про нас А будь ласка, зателефонуйте Анастасію Федоровну за телефоном.
до Вибачте мене, хто запитує її?
Що? Я не можу чути!
- Хто?
до Це Олександр Миколайович.
- Олександр Миколайович. Аах! Ви, мабуть, її однокласник?
до Так, так! Один.
- Привіт, Олександр Миколайович. Це Марина, дочка Анастасії Федоровни. Мама сказав мені багато про вас ... Ви знаєте, вона загинула рік і половина назад.
С ***
Привіт. Гей, це мене.
Привіт.
- Як ви?
- А тис.?
Знайди його тут.