968
Як досягти успіху
«Ми не будемо тільки тому, що ми не маємо певного напрямку. Якщо навігатор не знає, що harbor він повинен привезти свій корабель, не буде вигідним. ?
Лукіус Сенека
Ви встановлюєте цілі для себе?
Ви думаєте про ваші цілі на найближчі тижні, місяців, років?
Ви пишете свої цілі?
Ви регулярно переглядаєте ваші записи?
Якщо ви відповіли всі питання в негативному стані, я відчуваю себе шкода. Якщо ви свідомо не використовуєте один з найважливіших і потужних інструментів, які використовують всі успішні люди. Без цього ніхто не досягла невеликої частки їх успіху.
Ви знаєте, як це зробити? Ви думаєте, що це важко? Насправді, налаштування цілей не просто простий, але і захоплюючий процес, який просто засвоюється нехтувати. Я хочу поділитися з вами, щоб ви наблизилися до успіху в будь-якій області життя. Я гадаю тебе!
Для цього потрібно використовувати формулу «Cypro».
Підходить для:
K – бетонність, I – мірливість, P – керованість, P – реалізізм, O – впевненість у часі.
Тепер розглянемо всі компоненти.
Специфікація
Ваші цілі не повинні бути поділені.
Приклад: Я хочу бути більш успішним у 2110 році. Ви не знаєте, що це означає бути успішним.
Кожне визначення успіху відрізняється. Для того, щоб знайти більш платну роботу. І так далі. Таким чином, мета повинна бути максимально специфічною.
Відповідальність
Мета повинна мати певну чисельну еквівалентну один спосіб або інший. Якщо мета не є безглуздим, ви не зможете визначити, чи не досягнете цього.
Наприклад, якщо ви встановили фінансову мету, вона повинна бути виражена в певних числах (понад 1000 доларів США на таку і таку дату).
Керування
Досягнення цілі слід під контролем. Для цього слід залежати тільки від ваших зусиль і можливостей.
Не встановлюємо мету виграти 10000 рублів в лотерею, тому що вона не залежить від вас. Але щоб заробити 10000 рублів, зробивши це або що робота, залежить тільки від вас. Я сподіваюся, що має сенс.
Реалізація
Ви повинні бути в курсі реальності і прагнення ваших цілей. Не боятися встановлювати амбітні цілі.
Звісно, встановивши мету стати найбагатшою людиною в місті не має сенсу, якщо ви працюєте для когось, і ваш дохід не залежить від вас. Але ця мета – довший період часу. Вам потрібно розбити її в менші.
Визначення часу
Будь-яка мета повинна мати часовий каркас. В іншому випадку ви втратите важливу точку довідки.
Наприклад, «попередня 10000 рублів» занадто загальна мета і нічого не добре. Багато очисників - це мета "попередня 10000 рублів від 31 травня 2010 року".
Знання формули CYPRO і суворого дотримання всіх його компонентів дозволить вам встановити найбільш ефективні цілі і досягти успіху набагато швидше. Ми гарантуємо, що, як тільки ви починаєте ставити цю просту формулу в практику, ви скоро виявите, що дивовижні зміни починаються в житті. Ви починаєте рухатися до успіху з сім-мисними кроками!