За 5 місяців чекав стоматолога. Причина дивовижна і надихає!

Веб-сайт Це історія, з якої в носі закріплюється вся редакційна колегія. Але вона красива! Читати далі

Gr8nursingjobs.co.nz _ Page 2 (Українська) Я люблю змінити, але не все. За вісімнадцяти років я збираюся до того ж стоматолога з маленької приватної клініки. Його ім'я Бориса.

Боря є дуже позитивним ботом, про мій вік. Як старий клієнт береться в Божому шляху, і він знає зуби краще, ніж робити, його начинки триватиме довго.

Одного разу я раптом відчув, як я мав зуби, особливо один.

Виклик:

- Гей, Борис, ви можете говорити?
- Гей, добре, добре ...
- Я хочу приїхати до вас зубом.
до
до Що ви говорите? Коли краще?
- Ви знаєте, що я, ймовірно, не досягне успіху, давайте мені дати вам номер телефону нашого лікаря-дама, ви повинні пам'ятати його, сіро-волосатий, він також дуже добре, він зробить все, а також мене. Про нас
- Все правильно, спасибі, Борис, Я чекаю на номер.

Половина години пізніше, текст прийшов з телефоном і ім'ям іншого лікаря. Я вже занурився номер, але раптом змінив мій розум і кинув його. Якщо я звик до Бори?

Ні, я не хочу чекати від відпустки Борени, весілля або що-небудь. Дякую Богу і мій зуб був абсолютно в твердості з цим рішенням, він боявся ненависного сивого лікаря, приховав і повністю припинив боляче.

Я занурив Борю знову:

- Але, це мене знову. Так, я можу тебе чекати? Я не хочу бачити іншого лікаря. Чому мені потрібна ще одна, якщо ви ще не померли?

Там був дивний пауза, я почав зануритися в трубку і гасити, але Борис тільки вдихнув гучно і мовчав. Нарешті він відповів:

до Ви дійсно хочете чекати мене?
- Ну, я, чому?
- Краще не, або вам доведеться довго чекати, можливо, через місяць, можливо, два, не роблять його вгору, але викликати лікаря, що я дав вам.

А потім з якоїсь причини я відчув, що Борис хотів мене чекати його більше, ніж що-небудь. І сказав він міцно:

до Ні, я чекаю деякий час. До речі, де ти?
- Так, я пішов тут, один бізнес. Так, ви дійсно хочете чекати мене?
- Я сказав вам, я чекаю тільки для вас, не боятися, я не вмираю.
- Потім зателефонуйте мені в три тижні, бажано чотири.

Вже через місяць ми знову подзвонили Борису з зубом, він запропонував ще один лікар, я знову не згодні, і ми погодилися знову зателефонувати в місяць.

Через п'ять місяців я почав програти терпіння і сердитися на мій ступінчастий утруднення, і зуб натягував іншому лікарю. Після того, як він був відсутнім для цього? Якщо я знав, що це довге, я б хотів би спати на Бориса довго. Що таке вагова людина.
Судденно Борис назвав себе:

- Гей. Ви ще чекали мене?
- Не так багато мене, як мій бідний зуб.
до Чи можна ви приїхати в десятку годину?
- На десять? Чому це так пізно? Ваш офіс працює до семи.
до Але ніхто не в дорозі. Чи можна ви?
- Гаразд, десять, десять, десять.

Наступного вечора, коли я перебував в перевезенні в поліклініку, Борис раптом назвав, він тривалий час з'явився з деякими безглуздими звижками і попросив відкласти все до завтрашнього дня. Я не знаю, чому, але я не збираю мене, але тільки погодився і почав шукати найближчий ремонт.

На ніч нарешті прийшов.

Борис зустрів мене з втратою ваги і як завжди позитивним, ми проходимо через порожні офіси між кріслами і вікнами, і я не знаю, чому, але з якихось причин я не залишила наполегливе почуття, що я не реальний пацієнт, і він не є реальним стоматологом, як якщо ми дві нічні любителі злодягають – де це сталося. Я навіть піввагон.

Борис, сидить мене в стілець, так як звичайні висить над мною і, як звичайно, почав розбирати голову, з блискучими залозами і нечітками, все було як завжди, тільки його чола потілилися більш звичайно, навіть окуляри затопили.

Нарешті, він закінчив, і він сказав в бізнесі:

- Вимкніть зуби. Чи є ущільнювач?
- Так, немає, це чудово, завдяки. Скільки я ове тебе?

Я не помітив Бориса кричу. З мого питання, "Що сталося?" він закохував себе маленьким хлопчиком, але незабаром він тягне себе разом і відповів:

- Вибачте, це нерви. Я не хочу ніяких грошей, я готовий платити вам гроші, для чого ви... чекали мені.

Коли ви назвали, я не скажу вам, але в цьому місці я просто отримую анестезію. Я мав інсульт і ліву половину був паралізований. Не вірю, що я навіть виходив з ліжка, і, звичайно, не те, що я можу повернутися до професії, навіть моя дружина не вірила. Я сказав всіх, «Чи ви, я хворий чекав мене. й

З ранку до вечора він працював на тренажерах, кожен день запам'ятався вам і думав: якщо тільки він чекав мені, принаймні чекав мені. Тексти пісень, а це означає: І вчора я не міг, я шкода знову, я був так збуджений: Як робити з першим пацієнтом? Що таке ліва рука? Ви вірите, що ваші зуби розтираються у страхі? Я лікар, я лікар, я лікар, я лікар, я реальний стоматолог. Я зателефоную дружині. Уг!

З Борінського дика "Ур-а-а-а-я !!!", навіть конуси на скляних полицях відповіли кришталеве кільце ...

по оповіданняфокс.ru/post/ochen-vpechetlyayushhe-kazhdomu-iz-nas-nuzhny-lyudi-kotorye-v-nas-veryat-i-togda-my-sposobny-na-chudo/