Наклейка людей: 3 градусів липкості

Є три ступені липкості.

Перший ступінь липкості Людина помітить, що він липає, іноді він стикається за короткий час, але при будь-якій можливості він липає знову, тому що на відстані він голодний, холодний, боїться, нічого не заповнює отвір.

Другий ступінь липкості - людина практично не помітить свою липкість, і коли він помітить, він не липає, але намагається компенсувати "догляд", тому він липає ще сильніше.

Третій ступінь липкості Людина не тільки не помітить своєї липкості, але і вважає, що вони прилипають до нього, нехай йому йдуть, тримають його, мусять, і він іноді не стоїть вгору і врожайність, від доброти.

Зазвичай липкість варіюється від двох сусідніх ступенів, в залежності від рівня міцності людини. При більшій міцності (в залежності від стану інших ресурсів і фізичної форми) липкість менше, а при стресі підвищується липкість.

Слипкість кордонів пов'язана з спрагою для злиття, і спрагою для злиття є прагнення до доповнення себе з іншою особою, зміцнити, отримати додаткові опори. Не може покладатися на себе (особливо в поганому стані це виражається), він відчуває зазор отвір всередині себе і хоче заповнювати цей отвір за допомогою іншої особи: його любов, його затвердження, його згода дати плече і його ресурси для його використання. Це дуже рідко відбивається таким чином.

Найчастіше липка людина відчуває тактильний-емоційний голод, хоче почути голос, відчути тепло руки, переконати, що вони з другим «завжди». Він не буває йому, що такий спраг є аномалією, він впевнений, що кожен любить цей шлях. Власне, Таке голод означає голод, вампірична спрага для когось іншого тепла і емоційного догляду.й

І коли люди пропускають один одного і голодують для кожного іншого теплого, це не те, що страшно (хоча краще, коли як правило, прогрівати один одному, а не використовувати їх для прогрівання), але Коли один небайдужий, закритий, а інший голодний і намагається отримати до нього будь-яким способом, ця липкість як агресія.й Другий не вважається предметом, вони хочуть використовувати його без занурення його стійкості.

Побачити агресію в липкості - найкращий спосіб позбутися від липкості. Після того, як ви погоджуєтесь бачити, що підтягувати любов і підтримку від людини не тільки безглуздий, але і агресивний, ви зупините прилипання, а потім ви обов'язково почнете зміцнити себе зсередини. Це шлях до вирощування. Багато людей подряпинають голову. Як виростите? Це його. Стоп доглядати за іншими, почати доглядати за собою.

Єдина причина липкості - відмова в розробці внутрішніх опор, бажання спиратися на інший. Наклейка людина використовує будь-які засоби, щоб не дотримуватися, щоб не стати емоційно незалежною. Він уявляє, як холод і голод, але насправді він відчуває холод і голод через його липкість. Він не прогріває себе, він не може годувати себе, він бджіл, приниження і палички, і він постійно відштовхується. Він живе в пеклі, покриваючи цей пекл з ілюзіями, але ілюзії не рятують.

Наклейка першого ступеня може вважатися нормальним переходом від бордюрних кордонів до зрілих. Це нормально, коли важко виростити і відмовитися від звичок дитини. Якщо людина намагається стати незалежною і усвідомлює, як тягарний і непривабливий він, що залишився немовляти, процес добре йде і скоро людина буде розвивати навички, щоб покладатися на себе і бути підтримкою інших, і не навпаки.

Людина, яка використовується для того, щоб покладатися на себе і будучи підтримкою інших, ніколи не буде дотримуватися. Він навіть не подумав про приниження себе, так само само виснажливої людини не буде і подивиться на очі собаки, щоб отримати кілька рублів. Це, як Божество. Він не стежить за принципом «сент-го», він має достатню кількість натяків на відставку, крім того, він ніколи не стержає всіх, він спрямований тільки на взаємне задоволення і, зазначивши, що задоволення другого не так великого, не буде накладено.

Позбутися від липкості першого ступеня не так складно. Якщо у вас є правильне ставлення, якщо ви любите самостійність і побачите свою красу. Це як градутинг з старшої школи, що приїжджає до роботи в компанії і обслуговує кожну каву, мріяти про позицію, що відповідає освіті. Якщо люди будуть щасливі залишатися слугою, кожен розуміє, що повага і нормальна заробітна плата в такій ролі не може бути очікувана. Те ж саме йде на липкість. Порадуйте мене, затиш мене, заспокоїти мене, тримати руку, дати мені ще п'ять порад любові до бідності. Це те, що кріпляться люди, які виглядають так, що весь час відчуває сумність і самотність. Порадуйте себе і затишкуйте себе, не рапсуйте тих, хто вас не пощастило. А коли ви запропонуєте їм свою похвалу і консолідацію в поверненні, ви особливо смішно. До тих пір, як ви так голодні і липкі, ваша похвала коштує нічого на всіх. Ваші ноги рухаються, які ви хочете підтримати? Хто б подумав про те, що ти? Ви дивитеся занадто слабкими і без використання.

У другому і особливо третій стадії липкості важко відобразити вам вампіризм, так що важко позбутися від неї. У другому етапі всі практично перемикаються на навігації. Навігатор палички, але не хоче бачити його, здається, що він «доглядає». Навігація відрізняється від догляду за тим, що догляд дійсно необхідний тим, хто займався, і сам навігатор зацікавлений в його "догляді" через липкість його кордонів.

"Привіт, - сказав навігатор, хто вже втекли з нього і приховав, але спокою і з'явилася. «Привіт, Владислав. Який день? Що ви робили сьогодні? Бажаєте піти на кіно? Я просто купив вам два квитки. У мене є книга для вас в подарунок, як ви звикли сказати. Владіслав не радий, що він писав hello, він щось мутний, і навігатор переконаний, що він поводиться як доросла незалежна людина, не прилипає, навпаки, пропонує підтримку. Тоді навігатор подзвонить кілька разів і нагадуємо вам про фільм і книгу, а коли Владислав відмовляється, він відправить як кур'єром. На цьому етапі вже дуже складно впоратися з липкістю. Людина не бачить, що він є голодним вампіром, він думає, що він занадто щедрий і занадто турботливий, і не помітить, що він залежний і липкий.

Якщо у відповідь на вашу «догляду» людина - це щось кисле ммелі або оснащення, швидше за все, ви отримали її з липкістю, покритими непотрібними подарунками. Ви не просто наклейка, ви намагаєтеся купити відгуки. Поведінка краще, ніж ви, вони принаймні чесні, ніж знизу, і ви схильні до того, що ви піклуєтеся вище, щоб отримати більше любові від людини, яка не любить вас взагалі.

Цей ступінь липкості чоловіків часто страждають. Вони засвоюються бідних бджіл і роблять себе важливими опікунами. У відповідь вони часто лікуються і укладаються, що жінки голодні собаки. Що ви повинні бути вдячні за, хоча? До дем'янського вуха? Не вдається вухо під коронкою.

Три липкі. Навіть навігація своєї людини більше не здатна відобразити. Здається йому, що він був спійманий і нехай йти. Останній лист описує перехід з другого етапу липкості до третього. Спочатку жінка просто “доглядає” про чоловіка, продаючи йому непотрібні екскурсії і садивши його байдужістю (але не прилипаючи або навіть мислити), потім заливає відро сліз на ньому, позбавляючи, що вона дуже відступила його з чимось, а потім, коли людина намагається дати їй деяку підтримку, вона дивиться, чому він чіпає її так багато і виглядає для того, що гаки вона кине на нього.

Наклейка людей на цьому етапі завжди відчувається, як вони спіймані. Вони не помітили, що вони клоняться собі, вони думають, що вони відчувають нормально, не бачать, скільки їх сльози і шокують непідготовлену людину. Вони здатні перенести мозок на пучок скарг, але коли людина намагається апологізувати, вони укладають «чуть мене, він потребує мене». Спостереження людей на третій стадії липкості, схоже, перегляд психологічного трилера з зубним монстром-кросом у ролі титулу.

Я хочу малювати комічну книгу про зла корону для вас. Що я буду, ймовірно, незабаром. Видання

Автор: Марина Комісарова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...