Аліса в землі запалені душі

Тоді Аліса помітила, що вона насправді сидить на грибній шапці і куріння кальяну з блакитним гусениці. «Чи не з синім», - думав Аліса.
до В природі немає синіх гусениць, всі гусениці є гермофродитами: Блакитна гусениця помітила (для коротких, вона буде називатися SG).
«Чим не кинувся про гермофродити», - думав Аліса.
- Стоп подумав голос або буде багато дітей.
Аліса запитала мене чому.
-Оберіть на ліву сторону гриба, ви дізнаєтеся. Ви вкусите праворуч, ви будете знати. Неважливо, що ви укусите. Гришка кругла.

Він був яскравим днем і Аліса (Майстер психієличних сортів), як і в давні дні, прогулявшись по парку.
Лондонські джентльмені в циліндрах, що супроводжуються своїми дамами, в модних шапках і з парасольками, прокручені по тіней алеї. Сонце сяйво яскраве і санг.
Єдина дівчина, яка думала про те, що від школи і приїжджає сюди. «Привіт, ті, що припливають троянду і Марія. Тексти пісень, а це означає: Ніхто з них може зрозуміти красу природи!
Так вона ходила в яскраве сонце, коли вона раптом побачила індійське куріння кальяну. Індійський, хто курить хеші в лондонському парку, як рідкісний, як гай з рукавичками і годинником. Аліса відразу прийшов до розуму синього гусениці курити кальян на грибній шапці. Сама дівчина не помітила, як вона була біля індійського кальяну. (Для того, як я забув згадати, що часом казки Аліса вже досить зріла і з багатим психічним досвідом.)
Індійський подав її трубу кальяну (через слово, забули його назву). Аліса затягувала і думала: «На жаль, ви не можете отримати слово з неї до тих пір, поки я в ритмі. й
Сонце яскраво блискуче. Дерева і трава були гарними, зеленими. Він був теплом і хорошим. Час, здається, уповільнений її біг...
Тоді Аліса помітила, що вона насправді сидить на грибній шапці і куріння кальяну з блакитним гусениці. «Чи не з синім», - думав Аліса.
до В природі немає синіх гусениць, всі гусениці є гермофродитами: Блакитна гусениця помітила (для коротких, вона буде називатися SG).
«Чим не кинувся про гермофродити», - думав Аліса.
- Стоп подумав голос або буде багато дітей.
Аліса запитала мене чому.
-Оберіть на ліву сторону гриба, ви дізнаєтеся. Ви вкусите праворуч, ви будете знати. Неважливо, що ви укусите. Гришка кругла. (Випадково, в той час, коли СГ сказав все це, Капелюшник і Марш Харе вдалося не тільки пити чай, але і варити молоко.)
до Що називається гриб? (Червить це Гребе)
-Psylosube Kurikulis ...
Аліса ate шматок гриба, майже vomited. Він бачить, що гриб пішов, гусениці пішли. І вона сидить на стільці, а перед головою котів Чешира. Голова посміхається і каже,
до Що це називається, LSD?
до Що це таке? - Аліса просить серйозно.
- Те, що ви ate. І після того, як голова кота потрапить вас.
- Гришка. Called: Psi ... psi ... piso ... psilo ... Я не пам'ятаю ім'я.
- Всі права. Psilocybin є чудовим. Бажаю вам, дитина, приємний рейс!
Кіт розплавився в повітрі. Як чеширський кіт, він плавився, і його посмішка зникла минулого.
Аліса сидить на стілець і зірвалась на місці, де голову кота була просто. Зручність. Вона дивилася навколо. Крісло в середині лісу дивний, але Аліса так звикла до непарних обставин, що вона не приділила увагу цьому дуже цікавим фактом. Сонцезахисний газон, шаховий клітка. На правому лісі, зліва – стіна лісу. Передній - це плоска місцевість, простягається на горизонт, а десь на відстані можна побачити щось схоже на озеро. Аліса не повертала, з якоїсь причини вона не доглядала за нею. Вона була в тому, що дивний стан знову, коли ви не дивилися. Так Аліса просто лізилія виглядала до тих пір, поки вона була допитною. Аліса явила, думки схопили лізилі в її голові. «Я можу піти кудись звідти? Тут не цікаво сидіти в цьому місці, в якому знаходиться тільки підлога і стілець. Повністю ступеню. Є тільки крісло і підлогу, замість стін – ліс, замість стелі – синє небо з хмарами. Це привіт, щоб сидіти тут, як це якийсь зал і я королеву сидять на престолі. . . ?
Ось Аліса помітила, що замість неба на вершині є біла і синя стеля, замість сліпого сонця є сліпучий золотий світильник. «Я дивую, що відбувається поруч. Можливо, я дійсно королеви, і це мій престол. Фотографії вішали на мармурових стінах, сюжети в цих картинах були знайомі Алісі, але важко пам'ятати, що ці сюжети були. Перед залом простягається досить далеко, двері були видимі на відстані. Поруч з дверима стояв жилет у неробочому живирі.
Відкриті двері, великий ант прийшов, і в важливому голосі сказав: «Королева Аліса». За аудиторією - черепахи Kwazi від Wonderland!
«Я не пам’ятаю, що дає їм аудиторію». Це єдиний вирок Аліса коли-небудь думав про те, що черепахи Квазі прийшли. Вони прийшли, як вони ковтати. У форматі NTML, два в форматі RTF, два -*.DOC та один у тексті.
«Це чудово, тому що робити з усіма ними?» У 19 ст. не 20 ст. Аліса помітила, що миша працює біля престолу. Найцікавіше, що дівчина не боїться мишей на більш ніж рік, адже близько року тому Діна раптом звикла до зловживання мишей в шафі і кидати їх посередині кімнати. "Я дивую, що Ніна буде робити з черепахами Куаси? черепахи танцюють посеред кімнати. Акуратно вони танцювали морським квадроциклом (кадриль з лобстером). Довга і нудна квазі. Аліса почала шукати. "Я можу, ймовірно, зупинити танець з жестом, бо я королевою, - думав Аліса. Тоді вона помітила, що шикарна біла миша сходження на її ляпас і вже призначене для сходження під нею плаття. Тоді Аліса приймала цю потворну мишу в руках і відлякуючись, але в той же час sternly сказав їй прямо в її невелику, непристойну мишу очі: “О, ви трохи, нехай миша!” Миша відповіла невеликим голосом:
- Поверніть його вниз.
Що потрібно робити? запитав Аліса.
- Поверніть черепаху все ще! Не лякайтесь, Королева Аліса!
Потім Аліса взяла білу, позбавляючи мишу в її правій руці, і натиснувши ліву кнопку на випікання над черепахами Quasi. Як очікується, що черепахи вилікають в маленькій піктограмі (або що вони називаються на межі 2021 століття). Аліса з 19 століття не знали. На додаток до черепах, ножник вилікував, стіни і стелю викривлені вгору, і біла миша сама якось зуміла заварити. Аліса залишилася сидячи на стільці, на шаховому поверсі. Павло простягається в нескінченність, фактично, крім підлоги, нічого особливого не було. Це всі чорні. Тексти пісень, а це означає: Навіть речі, які вона перетворила її несподіване королівство, це пішли.
«Це нудно, все пішли. Якщо є миша, ми будемо грати з ним. І пішов Діна. Борн, це все. Аліса приймала важке дихання і почала думати про те, що вона буде робити. Після декількох хвилин думки в її голові почали поширюватися в різних напрямках і вона почала просто дивитися на темряву, намагаючись зосередитись на одній думці. Немає нічого не залишилося. Вона дивилася в темряву до тих пір, поки все пливло в її будинку.
перед очима

Yitsukevpauralo26718888990000---=--------------------------
Яйця **********************************************************%;"!'; ###%$ %^^&*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Хтось Аліса прийшов, щоб грати крокет з Королевою. Важко сказати, що, враховуючи те, що останні події розгорталися в абсолютно незрозумілому порядку. Найцікавіше, це була дзеркальна чорна королева, яка відігравала типову (або атипічну) гру чудової країни.
"Let's play Cro-Ket!" чорна королева запропонувала.
- Так само правила? - Аліса просить.
до Чи змінилися вони? Правила називають правила, тому що вони встановлюються один раз і до тих пір, поки ви не будете нудно. Ось, пити! Королева подарувала Алісу маленьку пляшку.
Вона сказала, Пити мене. Пляшка мала. Більш конкретно, пляшка, не пляшка. З прозорою рідиною всередині. На додаток до основного напису на етикетці в невеликих літерах було написано: Цетамін гідрохлорид, стерильний, для ін'єкцій.
«Я дивлю, що ін'єкції?» думав Аліса. «Усе правильно, я не збираюся подряпинити голову, кожен раз я їсти або пити щось, цікаві речі трапляються до мене». Вона відкриває пляшки і відвертала рідину. Її смак був знежиренням, а Аліса практично кинула.
Фламінго було більше, ніж попередній. І їжаки не звертали увагу на що-небудь і поведінці, як звичайні кульки для крокету.
Тим не менш, один з фламінго втекти з рук Аліси і побігти ніде. Аліса подрібнила її плечі і вже вирішив взяти ще один фламінго, але потім один удар вийшов: всі фламінго збіглися десь. Запустити і це все...
«Я завоював», - сказав цариця і посміхалася. Тоді Аліса помітила, що вся група фламінго була повернена. Аліса помітила, що вони не були насправді фламінго, але британські поліцейські. поліцейські побігли до дівчини і захопили руки.
Тут Аліса помітила ще одну цікавою детальмологів: А деякі з поліцейських, найцікавішо, були чорні тільки в нижній частині тіла. Коли Аліса помітила цей цікавий факт, один з цих напіврозривів витягував його з своїх штанів і сказав Алісі:
-Зроби його.
Але Аліса сказала йому,
Зареєструйся! Я не трахнув смоктання. Подаруйте мені один телефонний дзвінок, один юрист і 54.46 грам тирси.
Один з поліцейських запитує:
до Що таке ебать?
до На що сексуальний орган, який не ебать мені, що має сексуальний intercourse?
Тут зла британська поліцейська ручила їй і перетягувала її до станції.

А станцію вже збирали життєздатну компанію: Льюїс Каррол - за порушення режиму паспорта і проживання під помилковим ім'ям, Тимофій Леар - для викрадення Люсі і просування рейсів без парашуту, Марилін Мансон - для захоплення гербу в пенісі, а в публічному місці. На жаль, для розпилювання дерев в незаконному місці був Растаман.
Сприяє тому, що всі ці компанії і пародонтінг на їх слово, потерпає. Тут є телеграма від Las Vegas, від Hunter S. Thompson:

hello до всіх ярусів popped вгору zNK Я на міжнародній координації наклейках і психієлічному мастурбація Zpt трохи dmt Зпт пара шарнірів з коксом і адренахромом зламувати точку не запитати, чому не відправляв мескалін Zpt з кислотою Zpt amyl нітри Зпт трохи дмт Зпт пари петель з коксом і адренахромом розбиваємо точку не запитайте, чому не відправляв всі телевізори з решітки на решітку.

Ось де кожен був дуже щасливим. На сайті є все це темне. Все в архівах ZIP. Вони розпакують його з Winzip і запустіть підвіску. Перший ефір, потім мескалін, а потім DMT, або досить DMTTTTTTTTTTTTTTTTTZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZHHXXXXXXXXXXXXXX...

Це право, це право.

Тоді наш Растаман помітив, що його удар не злипає. І тепла і тіла, як жінка. Тоді він був радий, що він був Аліса підвіскою (або досить прилипаючим), але потім відразу прийшов до нього буммер. Це був блиск. Сама Аліса є свого роду висить з carroll, в одному оргазмі. Але це, мабуть, стрибка. По суті, це все літо. На цій темі наш Растаман дуже непристойний для відображення. Вкрадена до нього, бо він є расстаманом, не деякі кислоти фрак. Тоді наша Аліса думала про цю хвилю. І, зокрема, я думав, що Растаман є стрибком. Ну, безумовно, блиск.

Аліса захопила Растаман і почала його збоюватися. Вона тримала струнку і погойди його. Руки відчували, як Растаман перетворився в щось м'яке і пухнасті.

Тоді Аліса помітила, що вона погладила руки чорного кошеня. Кошеня великогабаритна і безпорадно підібрана її лапи. "Так ви, Кітті. Який дивний сон мав, Кітті. І ти там. Ви були... Аліса не закінчила останню речення, оскільки вона побачила розмітки ін'єкцій на кошені.

Це кінець його, і хто-небудь слухав, це ебать.