Ілюстратор Федора Сумкіна працювала в тандемі з TBWA\CHIAT\DAY

Ви коли ви можете говорити? Нова акція TBWA\Chiat\Day для системи фільтрації води PUR реагує на це через Голос водяної концепції.

Ідея за кампанії фільтрації води ПУР нагадує людей, які вони втратили значення звичайної, незбитої води, яка тече з крану, забути, що гарний і дивовижний елемент природи. Це те, що вода розповідає в серії відбитків, які ілюстровані Fedor Sumkin, також відомий як опера78.

Він мене, вода. Чи знаєте ви, що якщо ви відфільтруєте мене прямо з крану, я точно люблю пластикову пляшки? За винятком того, що він майже 10000 разів дешевше. І решта точно так само. О, так, у мене є вищі стандарти. І я не залишаю за те, що декомпозиції на 1000 років. І не треба перевозити по всьому світу. І в все інше, однакова вода.

Якщо вам потрібно мені, то я буду на кухні.

Він мене, вода. Гусея, де я пішов з? Ні, не з пластикової пляшки. Поведи його або ні, є інші місця, де можна приїхати питна вода. Подарувати? Водяний кран. Так, що хрому над раковиною. Виявляється, якщо фільтрувати мене, я 99,99% очищення, ніж будь-яка інша вода на землі, включаючи пляшкову воду. Так, якщо вам потрібна висока, красива склянка прохолодної води, я буду на кухні. Вода.

Він мене, вода. Я не знаю ігнорувати. Повітря бере на себе всю увагу. Я радий, що люди збираються разом, щоб побудувати низькотемпературні транспортні засоби, щоб зменшити тепличний ефект і запобігти глобальному потепління. Але чому, кожен раз, коли я бачу ці добре захищаючі захисники планети, робити вони захопити пластикові біорозкладні пляшки мене? Ог. Вода.

Вода заливається з крану. Я люблю звук. Вода.

Я не потрібна кришка і етикетка. Я краще голий. Вода.

Федор Sumkin - 30 років, народився в Республіці Білорусь, з якого він переїхав до Москви 18, де жив близько 5 років, зробив ілюстрації в журналах, працював дизайнером. Працює в Амстердамі.

номінальний #image2541005