14
Що потрібно знати англійські фрази
Привіт, дорогі друзі! Привіт мої дорогі друзі - це як вітання звуків. Ви, ймовірно, чули цю фразу перед тим, що англійська мова всюди зараз. Онлайн, на роботі, в кіно і музику, навіть в інструкції з додатків. Важливо знати мову принаймні на базовому рівні.
Це спеціальне видання для вас. "Сайт" Я збирав найбільш популярні фрази англійською мовою – читати, запам’ятати і практикувати. Ми навчаємо разом.
Для поліпшення англійської мови варто починати з вивчення мовних фраз. Ця стаття містить найбільш популярні вирази для спілкування на будь-якій темі. Підвищіть свій словниковий запас і зробіть свій мовний багатший.
177389
Все починається з привітання. Ми говоримо воля в один одного. Як ви? і ми починаємо діалог. Щоб дізнатися мову на вищому рівні, варто розбавити банальну «Привіт» і «Як ви?» з іншими можливими варіантами.
Вітаю та добро
Ми рекомендуємо використовувати засупу мова. За допомогою інтродукційних конструкцій, пропозиції будуються більш когерентно: простіше зловити поїзд думки. Це чудовий спосіб підкреслити емоційність мови.
р.
Вступ
Люди висловлюють думку через угоду або незгоду з позицією співрозмовника. Крім «так», «не» і «майбе», існує безліч інших способів пояснити свою точку зору. Давайте подивимося на кілька простих корисних конструкцій.
Консент і дезент
Неважко сказати, що набагато приємніше спілкуватись з понітом. Не зайвим буде пам'ятати пару фраз, які прийдуть в руки, щоб висловити подяку, апологію або просту судову справу.
Політ
Щоб виглядати як цікавий співрозмовник, потрібно вміти правильно висловити свою пристрасть. Ми пропонуємо вам дізнатися кілька фраз Українська Це було набагато простіше.
Способи збереження розмови
Нарешті, я хотів би додати пару популярних фраз, починаючи з “Я” – проноун “Я” англійською мовою.
Фрази I
Це ніколи не пізно вчитися. Якщо ваш англійський ще не на рівні королеви Англії, не турбуючись: поступово, починаючи з менше, ви можете дізнатися будь-яку іноземну мову. Головне - вивчити і не забувати про практику. Успіхів!
Це спеціальне видання для вас. "Сайт" Я збирав найбільш популярні фрази англійською мовою – читати, запам’ятати і практикувати. Ми навчаємо разом.
Для поліпшення англійської мови варто починати з вивчення мовних фраз. Ця стаття містить найбільш популярні вирази для спілкування на будь-якій темі. Підвищіть свій словниковий запас і зробіть свій мовний багатший.
177389
Все починається з привітання. Ми говоримо воля в один одного. Як ви? і ми починаємо діалог. Щоб дізнатися мову на вищому рівні, варто розбавити банальну «Привіт» і «Як ви?» з іншими можливими варіантами.
Вітаю та добро
- Як відбувається? - Як це відбувається?
- Як це таке?
- Дуже дякую!
- Що ти занадто? - Що ви робите?
- Що ви були до? - Що ви зробили все це?
- Побачити вас найближчим часом!
- Побачити вас пізніше!
- Подбайте!
- Поговоріть з вами пізніше! - Ми будемо говорити про вас пізніше!
- Поки ми знову зустрічаємо!
- Доброго дня!
- Доброго дня!
- У нас є безкоштовна поїздка.
- Скажіть Привіт... - Скажіть hello для мене.
- Надішліть мені любов... - Скажіть hello ... (якщо мова йде про родичів або близьких людей)
Ми рекомендуємо використовувати засупу мова. За допомогою інтродукційних конструкцій, пропозиції будуються більш когерентно: простіше зловити поїзд думки. Це чудовий спосіб підкреслити емоційність мови.
р.
Вступ
- Короткий / короткий - короткий
- У слово - два слова
- Наскільки / до - далеко
- Не кажучи вже - не кажучи вже
- Перш за все / вище
- Що ще - крім
- По дорозі.
- Після всього, в кінці, після всього.
- Просто для запису - для посилання;
- Якщо я не помилився - якщо я не помилився
- Іншими словами, іншими словами
- Навпаки, навпаки
- Те, що це те, що
- Все те ж - що
- Так, наприклад,
Люди висловлюють думку через угоду або незгоду з позицією співрозмовника. Крім «так», «не» і «майбе», існує безліч інших способів пояснити свою точку зору. Давайте подивимося на кілька простих корисних конструкцій.
Консент і дезент
- Може бути - можливо
- Звичайно / Звичайно - Звичайно
- Непристойно - Безумовно, безумовно.
- Повністю - Абсолютно.
- Природні.
- Можливості.
- Ви маєте право. Ви маєте право.
- Я не думаю.
- Я не думаю так - напевно
- Дуже малоймовірно - Я не думаю так;
- Не трохи - Не трохи
- Я вірю так / suppose так - Я думаю так
- Я сумніваюся,
- Ні, ні, ні.
- Я не впевнений. Я не впевнений.
Неважко сказати, що набагато приємніше спілкуватись з понітом. Не зайвим буде пам'ятати пару фраз, які прийдуть в руки, щоб висловити подяку, апологію або просту судову справу.
Політ
- Я так шкода! - Я так шкода!
- Я скажу ваш пародон!
- Я шкода, я не можу. - Про нас
- Про нас - Вибачте,
- Дуже класно! - Дуже дякую!
- Дякую! - Дякуємо!
- Спасибі заздалегідь! - Спасибі заздалегідь!
- Не кажучи вже про це! - Не дякую!
- Чи можу я допомогти вам? - Чи можу я допомогти вам?
- Не проблема / це ok! - Це все право!
- Не хвилюйтеся про це! - Не хвилюйтеся!
- Будь ласка, зв'яжіться з нами Будь ласка, зв'яжіться з нами
- Після того, як ви!
- Щиро дякую! - Добре бачити вас!
- Ви вітаєте. - Зв'язатися з нами
Щоб виглядати як цікавий співрозмовник, потрібно вміти правильно висловити свою пристрасть. Ми пропонуємо вам дізнатися кілька фраз Українська Це було набагато простіше.
Способи збереження розмови
- Яка справа? - Що це таке?
- Що відбувається? / Що відбувається? - Що відбувається?
- Що таке неприємність? - Яка проблема?
- Що відбулося? - Що відбулося?
- Як це було? - Як це? (Як це сталося?)
- Я отримую тебе? - Я отримую тебе?
- Не беремо до серця. - Не брати його особисто.
- Я не зловив останнє слово. - Я не отримав останнього слова.
- Я не слухав. - Вибачте, я слухав.
- Неважливо. - Неважливо.
- Нехай ми сподіваємося на краще. - Давайте сподіваємось на краще.
- Що відбувається. - Що відбувається.
- Де ми? - Де ми?
- Я шкода, я не зловив тебе. - Вибачте, я не чую тебе.
- Так що там, де біжить! - Це те, що!
Нарешті, я хотів би додати пару популярних фраз, починаючи з “Я” – проноун “Я” англійською мовою.
Фрази I
- Я погоджуюсь. Я погоджуюсь.
- Я не доглядаю - Я не піклуюся.
- Я не знаю - Я не знаю
- Я не схожий на це - Я не схожий на це.
- Я не розумію - Я не розумію.
- Я прошу тебе, я прошу тебе.
- Мені потрібна допомога, потрібна допомога.
- Я думаю так.
- Я дрібний, дякуємо вам - Я штраф, дякую вам
- Я шкода - Я шкода
- Я Thirsty - Я пишу
- Я не розумію - Я не розумію.
- Я люблю тебе - Я люблю тебе
- Я повернувся, я буду спати.
Це ніколи не пізно вчитися. Якщо ваш англійський ще не на рівні королеви Англії, не турбуючись: поступово, починаючи з менше, ви можете дізнатися будь-яку іноземну мову. Головне - вивчити і не забувати про практику. Успіхів!