Що потрібно для вільного спілкування англійською мовою

Щодня в світі більше і більше людей навчаються англійською мовою. Не дивно, що він займає друге місце у світі за кількістю перевізників, і тому його можна вважати дійсно універсальним!

Якщо ви встановите собі завдання УкраїнськаВам потрібні базові фрази, без яких не може говорити англомовна особа. Саме тому редакційна колегія "Чи просто!" для вас СписокВони корисні на розмовній мові.

Фрази англійською мовою для спілкування
  1. "Я (серйозно) - "Я сумніваю це дуже багато" фраза: сђсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сђсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с... Ви також можете додати слово «серйозно», якщо ви сумніваєтеся.

2. "Чи не є точки" - "Не є точки" Якщо ви не бачите точки створення чогось, можна сказати: «Це не точка».

3. Немає точки в (дозування) - "Не існує точки, що робить ..." З фразою «Чи не є точкою», можна побудувати повну вирок, щоб вказати, що дія безглузда. Щоб це зробити, після фрази «Це не точка», додайте прийменник «в», а потім герундій – дієслово з закінченням «у». Так ми отримуємо весь вирок, як "Чи не говоримо, якщо ви нічого не сказали."

4. "Я зроблю це..." - "Я розумію, що..." Експресія використовується при оформленні висновку з того, що ви бачите або почуєте. Це аналог російської фрази «Я розумію, що...» після чого ми поділяємо наші висновки. Наприклад: «Ви шукаєте сумний». Я збираю його, ви не змогли ему, ви подивитеся сумно. Я зроблю це іспит. й

Р

5. "Не велика угода / Немає великої угоди / Немає biggie" - Немає великої угоди Якщо ви хочете показати, що ситуація не є проблемою або великою подією. Наприклад, для вас за незручність, і ви захочете їх сказати: «Не хвилюватися». Не хвилюватися. Неважливо. й

6. "Як це йти?" - "Як це йти?" Якщо ваш партнер мав важливий захід і ви хочете запитати, як він пішов, запитайте їх на запитання «Як це сталося?» Незамінний вираз для чутливих друзів!

7. "Так ви знаєте" - Так ви знаєте Як правило, використовується у виступі, коли динамік передає важливу інформацію під час вимовлення додаткових. У цьому випадку людина може очікувати подальшої дії. Так, "Це мій день народження завтра." "Так ви знаєте" - "Це мій день народження завтра." Так ви знаєте.

8. "Я сказав, що ти." "Я сказав, що ти." Якщо ваш англомовний друг, незважаючи на вашу пораду, зробив свою справу і отримав в неприємності, відповідне слово буде фраза "Я сказав вам так."

9. "Я не втратив в думі" - Просто думав Це відбувається, що ми дуже втомилися, ми думаємо про щось на довгий час і подивимося на одну точку. Коли ми попросили, «Чи ви тут?» ми можемо сказати, «Дуже втрачено в думці». Тим не менш, ця фраза може бути перекладена як «право втрачена в думках».

10. "Нехай більше" - "Ви не можете піти на" Іноді ми вже знаємо з перших слів, що співрозмовник хоче сказати. Тоді ви можете перебити його, кажучи: «Не більше. й

11. "Чому відбувається" - "Чому відбувається" Чи зробив Ваш партнер помилково і зараз про це? Спробувати йому з фразою "Чи буває."

12. "Точка є ..." - "Точка це ..." Відносні англійські спікери використовують цю фразу, щоб пояснити причину їх дій. «Я не знаю, що це ваш автомобіль. й

13. - "Я не знаю, що це буде." Повідомляємо, що була проблема, яку ви спробували її вирішити, але рішення було неправильно. «Я не бачу його приходу».

14. "Ew...gross!" - "Нехай, це грубо!" Коли американці дивляться щось дуже неприємне (наприклад, гора брудних страв, над якими мухуть літати), вони зазвичай кажуть «Ew...gross!», які виражають нещільно.

999 р.

15. "Чому мирд." - "Чому мирд." Але при спілкуванні з чимось дивним, незрозумілим, англомовним коментарям про це з фразою «Що дивиться».

16. "Я не купую його / Я не купую його" Хтось говорить вам щось, і ви знаєте, що це не вірно. За такими обставинами можна сказати безпосередньо «Я не купую його» або «Я не купую» – «Я не купую її». й

17. "Тому занадто погано" - "Чому занадто погано" Ще один спосіб симпатизувати людину, яка має щось неприємне. Слід зазначити, що цей вираз не існує без слів ("Це занадто погано").

18. "Не відлік" - "Не відлік" Часом, ми повинні бути «мессенгер» з поганими новинами. І пом'якшити реакцію людини на новини, ми починаємо розмову з фразою «Ви не вимкнено, але ...", і англійською мовою ви можете замінити її фразою. "Не відступає."й

19. "Я маю на увазі це" - "Я серйозний, я не дівчина." Вона використовується, коли людина хоче показати серйозність своїх слів.

20. "(That's) здорово!" "(That's) здорово!" Великий Дуже корисний прикметник, якщо щось дивне і радісне.

21. "(Я буду правою назад) Якщо ви збираєтеся залишити на деякий час, скористайтеся спільною фразою «Я буду правою». До речі, аббревіатура "Я буду" часто збігається, тому можна просто сказати "По праву спину" і всім буде зрозуміти.

22. "Чому / Що таке Буммер!" - Що баммер! Якщо ваші очікування не заважали і речі не пішли, як ви очікуєте, це час, щоб визнати «Що таке боммер!»

23. "Не дивно...." "Не дивно, не дивно, що ..." Ваш друг сумний і ви намагаєтеся зачепити його, але нічого не працює. Тоді він каже вам реальну причину його депресованого стану, як гасити. У такій ситуації можна сказати: «Не дивно, що ти сумний». "Не дивно, що ти сумний."

24. Це не те, що я...це просто що ... - "Не так я просто ..." Ще один спосіб зробити вимови англійською мовою. Для цього потрібно лише два короткі вироки. Це не те, що я не вірю, що ви... й

25. "Не так!" - "Не так!" "Дуже!" З фразою «Німа!» ви можете показати 100% відхилення пропозиції або ідеї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Для детального переліку прикріпіть відео для тих, хто хоче почути правильне вимова кожного з цих фраз. з прикладами використання з кіно і мультфільмівй Крім того, ви зможете ознайомитися з 5 більш виразними виразами.

про:blank

Щоб дізнатися ці речі, вам потрібно дати собі час. Основні розмовні фрази англійською мовоюй Тим не менш, ви зможете здивувати будь-який носій англійської мови. Успіхів!