1235
7 Способи отримання нових клієнтів від Старих людей
Чому нові клієнти з старими? Перш за все, це безкоштовно. По-друге, такі клієнти більш схильні до довіри до нас, набагато менше енергії йде на переговори та переговори. І, по-третє, як практика показує в різних сферах бізнесу, середня перевірка або середня сума договору з клієнтом, який прибув на рекомендацію, як правило, вище середньої перевірки «клієнта з вулиці».
Давайте подивимося, що ви можете зробити для отримання нових клієнтів.
1,1 км Запрошуйте людей, щоб поговорити про вас.
Вивчайте прості фрази «Подати друзям про мене» (або «Подати колегам про мене») і не зв’язайтеся, щоб повторити її кожному клієнту в кінці кожної зустрічі.
Рекомендація проста, але вона працює. Перевірити його.
2. Негайний, хто потребує тебе.
Так що люди, з одного боку, не бояться рекомендувати вам, а з іншого боку, не надішліть вам людям, які не підходять, є причина, щоб пояснити, що саме ви хотіли б бачити як клієнтів, до яких ви можете бути найбільш корисними.
«Якщо ви знаєте, хто рухається до Москви ...», «Якщо хтось з ваших друзів має дитину ...», «Якщо ви знайомі з керівниками відділів продажу або директорами з продажу ...» – чітке і зрозуміле слово допоможе клієнту орієнтуватися, який повинен запропонувати свої контакти, і хто їх непотрібні.
3. У Пояснюйте переваги потенційного замовника
Для того, щоб людина хоче рекомендувати вам другу або партнера, вони потребують аргументів на користь цієї рекомендації. Мені потрібна готова відповідь на питання: «Чому я рекомендую мені?» ?
Так поясніть, що якщо хтось знає переїзди з міста до міста, ви можете розповісти їм, як заощадити $500 до $2,000. Або, якщо один з їхніх друзів грає теніс, ви не просто пропонуємо послуги тренера, ви можете збільшити продуктивність його по 15-20%.
4. У Пропозиція для майбутнього клієнта
Люди не люблять рекомендувати оплачені товари та послуги друзям – вони бояться, що вони можуть бути підозрені в рекламних оголошеннях. Якщо один не схожий на покупку, який би він не був?
Але якщо ви пропонуємо безкоштовну каву, безкоштовна консультація, безкоштовний перший масаж або перший урок, безкоштовний зразок товарів і т.д. - не страшно рекомендувати вам.
5. Умань Покажіть мені причину, щоб розповісти про вас.
Люди не люблять говорити про бізнес. Не цікаво. Я був у ресторані вчора, тому що? Де говорити?
Так, якщо ми хочемо розповісти про те, що ми повинні мати щось в нашому бізнесі, що багато клієнтів почнуть говорити, "Дуже!" Це може бути будь-яким - портрети астронавтів з автографами на стіні офісу директора або гамбургера 26 сантиметрів товщиною в меню ресторану.
Такі деталі запам'ятовуються, а потім легко почати історію про вас, перетворюючись в рекомендацію.
6. Жнівень Забезпечити покупцям щось, щоб передати від руки
Якщо ви попросите рекомендувати, дайте своїм клієнтам щось відчутне, що вони можуть проходити разом з оральною рекомендацією. Бізнес-карти, знижки або подарункові купони, деякі інші невеликі друку.
Який задоволений клієнт не зможе розповісти про вас своєму другу - візитну картку або буклет буде робити для нього.
7. Про нас Подаруйте подяку і винагороду!
Не можна переоцінити важливість дієслової та письмової вдячності людині, яка направила Вас клієнтом. Якщо Вася приніс новий клієнт, або якщо покупець сам поінформував, що він прийшов з Вася, не забувайте, перш за все, щоб негайно подякувати Вас Вас за листом або дзвінком, і, по-друге, в найближчі дні, щоб зробити Васю невеликий, але приємний подарунок.
Як показує практика, це простий рух – вдячність і подарунок – збільшує кількість клієнтів, які приходять до Вас з рекомендаціями 40-50%.