1067
Сася Надія: Ми відреагуємо продуктивність
Microsoft CEO Open Letter для всіх співробітників
Автор: Сая Наделла, керівник Microsoft
Хто: Всі співробітники
Дата: 10 липня 2014 р., 6:00 Тихоокеанський час
Тема: ранній 2015 звітний рік
Молода амбіція і наша основаКоманди
Як ми починаємо звітний рік 2015, я хочу подякувати Вам за всі внески, які ви зробили в минулому році. Я пишаюся тим, що ми досягали разом, незважаючи на значні зміни в нашій бізнесі та організації. Відчуття цього моменту і зростання ентузіазму надихає мене.
У перший день я взяв на себе нову роль, я сказав, що наша галузь не цінує традиції — це приводиться до інновацій. І я також зауважив, що для прискорення інновацій, нам потрібно поновити себе, наш унікальний сердечник. Ми всі повинні розуміти і фокусуватися на те, що тільки Microsoft може дати інші, як ми можемо змінити світ ще раз. Я вірю, що робота попереду буде більше, ніж що ми зробили до.
Я пропоную тримати діалог на наших сміливих амбіціях та нових напрямках у липні. Сьогодні я хотів би зібрати наш стратегічний напрямок, широкі можливості я обговорював протягом останніх місяців, а фундаментальні культурні зміни, необхідні для успіху.
22 липня ми повідомимо про нашу фінансову продуктивність за останній квартал, а потім продемонструємо, що ми зробимо в наступному звітному році. Протягом липня я і наша Старша команда лідерства обміняться думками про те, які технічні та організаційні зміни нам потрібно. Пізніше на MGX (Microsoft Global Exchange 22-25 липня в Атланті, Грузія) ми разом будемо обговорювати рішення, а потім принести їх до життя.
Наш світоглядМи живемо в світі мобільних пристроїв та хмарних сервісів. У нас є багато інтелектуальних пристроїв. Виняток датчиків, екранів, пристроїв — в конференц-залах, вітальних кімнатах, містах, автомобілях, телефонах, персональних комп'ютерах — утворювати величезну мережу з потоками даних, які незрівняно плетені в кожен аспект нашого життя. Потужність електронних обчислень проявляється практично у всьому навколо нас, вигідно від будь-яких даних, що виникають від взаємодії людей з одними і людьми з машинами. Ми переїжджаємо з минулого, де комп'ютери мало енергії, щоб представити, де їх потужність практично не обмежена, і де дійсно цінна річ все частіше людський час і увагу.
У цьому новому світі з’являться понад 3 мільярди людей, які підключені до Інтернету – від фермерів в далеких кутах світу з смартфонами, професіоналами з десятками пристроїв, підключених до хмарних сервісів і спрощення багатьох аспектів роботи та життя.
Поєднання декількох пристроїв та хмарних сервісів, що використовуються для виробництва та споживання інформації, відкриває неймовірні можливості для нас. Наші клієнти та суспільство на великих очікуваннях ми максимізуємо роль технології при збереженні безчасних значень. Ми створюємо більш натуральні інтерфейси, які доступні кожному. Ми розробляємо та розгортаємо безпечні платформи та інфраструктуру для багатьох галузей. Ми доведемо, що дані, які будуть використані безкоштовно для особистих цілей, забезпечуючи безпеку та конфіденційність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Наша пристрасть полягає в тому, щоб люди змогли досягти успіху в світі мобільних і хмарних обчислень.
Наше ядро.Корпорація Майкрософт була заснована на вірі, що технологія створює можливості для людей і компаній, які виражають і виконують мрії, завдяки проникненню персональних комп'ютерів на кожному столі в кожному будинку.
Згодом ми описуємо себе як «розробки та послуги» І в той час як пристрої та послуги допомогли нам змінити, це час, щоб зосередитися на новій, неповторній стратегії.
Компанія Майкрософт - це компанія, яка працює на мобільних та хмарних ринках. Ми поновимо ефективність, щоб забезпечити кожну людину і організацію на планеті, щоб зробити більше і досягти більше.
Ми думаємо про продуктивність людей, команд та бізнес-процесів всіх організацій як одного підключеного цифрового фонду. Ми також думаємо про підключені платформи для користувачів, ІТ та розробників. Цей комплексний вид дозволяє нам вирішувати більш складні, деталь-багаті, натискаючи щоденні виклики все частіше цифрового світу. Також відкриває двері для безмежних можливостей зростання – технології, виражені як відсоток ВВП, виростуть як цифрові технології, що проникають всі аспекти нашого життя.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Ми допомагаємо людям зробити свою роботу. Що таке періодичні звіти, рецепти, бюджети. Що таке спілкування з сім'єю та друзями по всьому світу (незалежно від того, чи купили Skype або ні) Чим подобається живопис, поезія і вираз ідей. Як працює формула 1 або зберігає весь місто живим. Як зробити гру з іскри вашої фантазії. Допомагає створювати вакцини і технології ВІЛ, які дозволяють мутним людям спілкуватися з голосами.
Компанія Майкрософт - це компанія, яка працює на мобільних та хмарних ринках. Ми вдосконалимо технології продуктивності, які дозволяють кожній людині і кожній компанії зробити більше і досягти більше.
Satya Nadella, Генеральний директор Microsoft, 10.07.2014
Корпорація Майкрософт має унікальну можливість об'єднати пристрої, додатки, документи, дані та соціальні медіа, додаючи цифрову владу таким чином, що кладе людей в центрі, і збільшує їх, щоб зробити більше і досягти більш в середовищі, де час все частіше зустрічається.
Продуктивність для нас виходить далеко за межі документів, звітів та слайдів. Ми відреагуємо продуктивність для людей, що займаються зростаючим океаном пристроїв, додатків, даних та соціальних мереж. Ми побудуємо рішення для підвищення ефективності груп, організацій та фізичних осіб шляхом їх реалізації в центрі цифрової можливості. Ми переведемо концепцію продуктивності, що дає змогу надихнути людей до нових речей. Ми створимо інструменти, які краще прогнозують потреби людей, стануть більш особистими та корисними. Ми ввімкнемо організацій для переходу від автоматизованих бізнес-процесів до інтелектуальних бізнес-процесів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Хочу думати про кожного користувача з двох сторін – як людина, яка використовує технологію в роботі або в школі, і як людину, для якої технологія стала невід’ємною частиною свого особистого життя. Ці люди прагнуть досягти поставлених цілей з технологією і потребують нових хмарних сервісів, постійно використовуючи управління часом, планування, розширене самовираження, співпраця, зустрічі, пошук та дослідницькі послуги, а також вимагають більшого контролю за безпекою та конфіденційності. Microsoft досягне кожного кута життя, спрямованого на приведення кількості пристроїв, підключених до Інтернету до 3 мільярдів. І ми підберемо це завдання з точки зору платформ. Компанія Майкрософт забудовники та партнери зможуть відкрити для себе нові можливості для кожної людини та кожної компанії на планеті.
У Microsoft, ми будемо переоснащувати платформи для покращення продуктивності. Ми зосередимося на розробці технологій для подвійного використання. Наша хмарна інфраструктура OS, пристрій OS та обладнання будуть побудовані навколо цієї мети та форми широких екосистем. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ми введемо нові інструменти для мобільних і хмарних світів. Першою і основною метою цих інструментів буде продуктивність. В результаті люди зустрічаються і взаємодіють більше легко і ефективно. Це дозволить нові способи висловити ідеї. Відчуйте магію прозорої технології з Delve та Cortana. За допомогою Power Q&A, вони зможуть запитати питання на природну мову та отримувати відповіді. Ми розбиваємо мовні бар’єри з перекладачем Skype. Застосунки будуть призначені для подвійного використання і зможуть відокремити дані в роботу і особисте життя, виходячи з індивідуальних характеристик. Вони будуть розроблені таким чином, щоб хтось міг легко знайти ці додатки, спробувати, а потім купити їх легко. Вони будуть розроблені таким чином, щоб ви переходите з пристрою до пристрою, насиченість контенту і хліба послуг буде змінюватися, щоб людина, не пристрій, завжди залишиться в центрі. Цей перехід тепер у активному фазі, як настільні програми Office стають хмарною платформою Office 365. Ми продовжуємо просувати та розвивати інструменти для підвищення продуктивності команд та організацій, таких як Skype, OneDrive, OneNote, Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Bing та Dynamics.
Поступово всі ці інструменти стануть більш взаємопов'язаними, більш актуальними для контексту програми та більш індивідуумом користувача. Наприклад, прямо зараз, додаток Cortana на моєму телефоні Windows приймає дані від датчиків на шосе і поєднує його з графіком на моєму календарі, щоб нагадати мені, щоб залишити роботу в той час, коли я можу отримати до концерту моєї дочки. У майбутньому Кортана перетвориться на ще більш персональний помічник, який зможе взяти ноти, записатися на прийом і зрозуміти, чи є питання про те, що погода сьогодні є вибір одягу, або чи відноситься до більш складного завдання планування сімейного відпочинку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Хмарна ОСУ хмарі OS є найбільша можливість, коли ви вважаєте, що ми працюємо над ним з позиції власної влади. За допомогою Azure ми є одним з небагатьох постачальників хмарних сервісів, які мають гіпер-масштабні послуги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Ми збільшимо повернення інвестицій (ROI) наших клієнтів на ІТ-інфраструктурі, поєднуючи свої приватні центри даних з нашою публічною хмарою в єдиний блок. Ми допоможемо нашим клієнтам використовувати хмарну ОС для прискорення розвитку бізнесу та задоволення потреб своїх даних.
За межами хмарної інфраструктури, наша хмара також відкриє більше можливостей для співробітників. Наприклад, наша нова компанія Mobility Suite дозволить ІТ-компаніям керувати та безпечною Windows, iOS та Android пристроїв, що використовуються співробітниками. Ми також надаємо підприємствам безпечно розгортати додатки SaaS (як наші власні, так і сторонні постачальники) і прозоро інтегрувати їх з існуючою інфраструктурою безпеки і управління. Ми продовжуємо інновувати послуги вищого рівня: Управління активами каталогів, зберігання, аналітика, машинне навчання, медіасервіси, веб- та мобільні додатки, інструменти продуктивності розробника та багато іншого.
ОС для побутових пристроїв та власних апаратних платформНаша система Windows і наша саморобна фурнітура налаштовується для продуктивності. Windows забезпечать найбагатший і найбільш сумісний цифровий досвід роботи і жити на екранах всіх розмірів, від телефонів, планшетів, ноутбуків, до телевізорів і гігантських 82-дюймових панелей. Ми забезпечуємо ґрунтовність Windows як найбезпечніші, керовані та функціональні системи для потреб сучасного бізнесу та IT. Windows надає можливість розробникам можливість запустити універсальні програми Windows на будь-якому пристрої. Вікна запрошують використовувати нові інструменти введення/вилучення, такі як мова, ручка, жести та значно підвищить можливості кожного.
Наші пристрої розширять цифрову роботу і життя. Наприклад, Surface Pro 3 є найбільш продуктивним планшетом у світі. Ми розвиватимемо власний апаратний забезпечення для захисту всіх типів Windows. Це означає, що з часу до часу ми створимо нові категорії пристроїв, таких як поверхня. Ми також створюємо ринок для Windows Phone, який є нашою метою для пристроїв Nokia.
Я також хочу поділитися думками на XBox і його наслідки для Microsoft. У разі великої компанії я вважаю, що важливо виділити фундамент бізнесу, але важливо також приймати рішення в інших сферах бізнесу, в яких ми можемо мати фундаментальний вплив і успіх. Одна з найбільших цифрових категорій життя, вимірюється одночасно і грошима, що витрачається в ньому, є ігровими. Ми раді, щоб мати XBox, щоб продовжувати цю можливість, щоб дотримуватися цього напрямку з унікальними та потужними інноваційними. Microsoft продовжує розвивати XBox і дивує геймерів. XBox є одним з найвідоміших світових брендів з зростаючою спільнотою та зростаючою вболівальникською базою. Ми також використовуємо технології, що переміщуються з нашого геймерського бізнесу до нашого бізнесу, щоб підвищити ефективність: графіка та NUI (http://en.wikipedia.org/wiki/ Natural_User_Interface), розпізнавання мови в Skype, технологія камери в Kinect, розширення Azure для моделювання GPU та багато іншого. Ми продовжуємо розвивати XBox під час створення додаткового значення для бізнесу Microsoft.
У той час як багато хто тепер визначає мобільність за допомогою пристрою, Microsoft визначає мобільність за допомогою можливостей. В даний час ми свідчили невідповідність мобільного світу. За кілька років ми побачимо нові, змінюючи категорії та додатки, спрямовані на різні пристрої всіх розмірів.
Наша культура.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Я дійсно вірю, що ми не витрачаємо стільки часу, щоб зробити це на роботі, щоб збільшити наше значення і задоволення. Разом ми маємо можливість створювати технології, які змінять всю планету.
Не можна виключити, коли ми думаємо про зміну нашої культури для реалізації цієї центральної стратегії. Організація зміниться. З'являться і придбання. Обов'язки працівника зміняться. Утворюються нові партнерські відносини. Використовуються традиції. Наші пріоритети зміняться. З’явиться нові навички. Нові ідеї будуть чути. Новий персонал буде найнятий. Процеси будуть спрощені. І якщо ви хочете створити з Microsoft і змінити світ, ви і ваша команда повинні додати багато змін до цього списку, який ви пристрасно.
Я зроблю Microsoft краще місце для розумних, сміливих, амбітних людей. Ми працюємо з нашими клієнтами. Клієнтам – кожен бізнес. Я чекаю наших інженерних команд, щоб зробити речі, які наші клієнти будуть любити. Я дивлюся наші продажі та маркетингові команди демонструють унікальні можливості та досвід роботи з цінними цінами.
Ми розробляємо робочі процеси, орієнтуючись на клієнтів, дані, швидкість та якість. Ми будемо ефективніше в діагностиці потреб і потреб наших клієнтів і більш гнучкі в реагуванні на інформацію, яку ми отримуємо з ринку. Ми оптимізуємо робочий процес і зменшуємо кількість часу і зусиль, необхідних для роботи. Ви можете зацікавити кілька процесів з більш орієнтованим і безсумним результатом. На відповідальності будуть залучені особи, які беруть участь у прийнятті рішень. Ви також побачите інвестиції в дві нові функції: прикладна наука і програмна інженерія. Кожна інжинірингова команда має відповідні ресурси для вимірювання продуктивності та аналізу ринкових прогнозів, що дозволяють нам модернізувати більш ефективніше. Інженерія програмного забезпечення буде розвиватися так, що інформація рухається швидше за допомогою декількох бар'єрів, коли ідея продукту або послуги генерується, коли вона реалізована для клієнтів.
Ми також знаємо, що ці зміни потребують підготовки, навчання та експериментування. На наступні 6 місяців ви побачите інвестиції в нашу робочу силу, такі як підвищення кваліфікації, розвиток, більш можливості для тестування нових ідей і вирощування нових проектів. Я також чув від багатьох вас, що зміни робочих місць є проблемою. Ми змінимо процеси і ставлення, щоб ви могли рухатися більш прозоро в межах компанії в ролі, де ваш внесок і особистий ріст буде максимально максимізовано. Все це обов'язково зажадає значну відповідальність і необхідність зробити бездоганну роботу для клієнтів, але всі розуміють, що інвестиції в навчання і розвиток принесуть великі переваги кожному.
Щоб підсумувати, кожна команда в Microsoft повинна знайти способи роботи в більш простий, швидкий і ефективний спосіб. Ми збільшимо плинність інформації та ідей, здійснюючи кроки до розкладання структури та розвиваємо більш прозорі бізнес-процеси. Зміна культури означає, що ми будемо працювати в новому вигляді. Нерідко люди думають, що це стосується інших, а не їх особисто. У зв'язку з тим, щоб зробити Microsoft краще. По-перше, я попросив кожну команду старшого управління, щоб спростити, наскільки це можливо, як вони роблять свою роботу. Ми повернемося до цього питання у липні.
Кілька місяців тому, на зустрічі з інвесторами, я процитував Ніцше, як кажуть, що ми повинні «програти в обличчя реальності». Ми повинні бути сміливими в обличчях.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми маємо можливість відроджувати продуктивність і рішення платформи для світу мобільних і хмарних обчислень. Для того, щоб скористатися цими можливостями, ми повинні будувати правильну культуру. І ці культурні зміни починаються з кожного з вас.
Це найкраще відображено в словах Rainer Maria Rilke:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
(Події на Молоде Пое, Боргхе-Горд, Швеція, 12 серпня 1904 р.)
Ми повинні мати відвагу змінити як фізичні особи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Яку іскру можна знайти у себе? Чи можна змінити індивідуальне життя? Який клієнт може надихнути? Які нові навички можна розвивати? Яку команду я можу побудувати? Яка традиційна традиція може перерватися?
З відвагою змінити особисто, разом ми змінимо цю компанію і скористаємося цими можливостями протягом тривалого часу.
Сати.
Коментар перекладача. Привітання з тим, хто прочитав все: Для того, щоб бути чесною, автор подумав, щоб бути досить сухим і дещо занадто офіційним. Можливо, це те, що повідомлення орієнтоване на інвесторів, а не співробітників. Сфера компанії знаходиться на B2B, а не B2C, хоча Satya говорить про «подвійність» майбутніх проектів. Цей текст не надихає мене дуже багато, він виглядає як апологія для Microsoft, щоб зробити щось неправильно протягом останніх років і тепер обіцяє краще. Однак я вірю, що слова великих лідерів завжди забезпечують харчування для думки, тому я не запасав кілька годин мого часу, щоб перевести це повідомлення.
ПС-повідомлення вітаються у особи.
Джерело: habrahabr.ru/post/229487/
Як виготовляють відеореєстратори в Росії: звіт від заводу AdvoCam на Володимирщині
Фотографії дивовижних речей, які можна побачити один раз в житті