Як зробити мільйон доларів на рік

Відповідь на питання «Що робити мільйон доларів на рік?» Чому саме в рік? Цей період найчастіше встановлюється багатьма учасниками навчальної школи управління відходами. Після цього буде зрозуміло, що їх помилка була. Я скажу вам прямо, вони не знають, скільки працює, щоб отримати цей мільйон. Тексти пісень, а це означає: Вони ліпляться без пошуку.

Я просто хочу попередити, що ідея чого робити не гарантує, що ви досягнете успіху. Не вистачає, щоб мати ідею, вам все ще потрібно реалізувати його грамотно. Але в цій статті ми не будемо говорити про виконання. Ми не будемо говорити про “Чи можу я” або що-небудь подобається. Я продовжуюсь від особистого досвіду, якщо є ідея, все інше буде застосовуватися: початковий капітал, схема самої справи, і що робити далі з грошима, отриманими. Ось ми йдемо.

У статті я обговорюю обміни так званих «натуральних осіб». Ми не продаємо труби на заводи і трактори для фермерів. Ми зацікавлені в звичайних людей, які ходять на вулиці та авто. Чому це так? Ну, я ближче до цього. Я не робив бізнес з фірмами. Більше людей.

Отже, ми хочемо отримати мільйон в рік, але рік ми почнемо не з моменту, коли ви читаєте статтю, але з моменту, коли ви почали впроваджувати ідею. Все, що «бефор» – це підготовка, яке, звичайно, не потрібно затримати.

Один мільйон доларів. Хороша сума, візьміть її за особистий дохід, тобто чисті гроші, з яких ви ще не оплачені податки. Це не цікавить нас. Це для бухгалтерів і юристів, вони підкаже вам, як це зробити, щоб платити мінімум. Якщо вони професіонали, звичайно.

Припустимо, що повернення на наш бізнес – 30%. Не так мало, до речі. Може бути більше, звичайно, але часто набагато менше. Про 20 відсотків, але ми займемо тридцять. Це зручніше. Просте арифметичне передбачає, що для отримання одного мільйона доларів на рік (далі – OMD), необхідно мати загальний оборот близько 3,330.000 доларів (далі – США). Це зрозумілий, правильно? У сумі 3,3 млн. дол. нашого доходу 1,000,000 тих же доларів.

Переміщення. Дивид 3,3 млн. за 12 місяців і дізнайтесь, скільки доходів потрібно на місяць. Приблизно 280 000 КУ. Що таке щомісячний оборот? Це право, важко сказати. Давайте подивимося, що ваш щоденний дохід повинен бути. 280.000 CU розділялися на 26 робочих днів (неділя не підрахунок), ми отримуємо близько 11,000 КУ в день або близько 308,000 рублів. Не слабкий торговельний оборот, відверто.

І знову. Ми хочемо зробити $1,000,000 на рік. Ми беремо прибутковість нашого бізнесу на 30% обороту. Ми отримуємо, що кожен день ми повинні отримати $11,000 готівкою.

Що подарувати нам? Багато речей. Принцип простий: щоб отримати $11,000 в кінці дня, нам потрібно продати певну кількість товарів або послуг за певною ціною. Ви можете продати багато офісів або 30 разів менше комп'ютерів.

З суми бажаного добового доходу ви можете отримати ідеї про продукт, продаж якого ми можемо надати такий дохід. Це бізнес-ідею – візьміть його і доробіть його.

Для того, щоб вийти з бізнес-ідеї, ми вирішили, що середня вартість одного агрегату товарів в нашому, як і раніше незбиране бізнес буде. Наприклад, це може бути $100 для кожного Клієнта або $1,000 для кожного Клієнта.

Можна відразу ж припустити, що $100 є свого роду витратних для комп'ютерів. $1,000 більше як туристичний бізнес. Це як говоріння “збільшити небо”, але ідея працює. На основі розрахункової кількості середньої покупки ми можемо зрозуміти, що ми продаємо. Більш конкретно, ми маємо багато варіантів, щоб вибрати з – що ми продаємо, щоб забезпечити $11,000 у добовому доході. Як продати це ще одне питання. Це вже бізнес-практика. З деякими точками ми розглянемо трохи далі, але зараз більш важливо придумати ідею. Чистий логіку?

Подумайте про середню ціну покупки 100 КУ. Скільки клієнтів потрібно послужити, щоб отримати $11,000 в кінці дня? 110 осіб. Небагато, скажеш.

Є два варіанти:

1,1 км На тебе приходять люди.

2,2 км Ви приїжджаєте до людей.

Давайте подивимося на «Люди приходять до тебе. й

Для 110 осіб приїжджати до вас, потрібно номер. Його розмір: Якщо у нас є 8 годин роботи, то 13 осіб необхідно за годину. Половина години 6-7 чол. Якщо ви вважаєте, що покупка не дорого, то вона займає близько 20 хвилин для кожного. Для того, щоб подати 13 клієнтів за годину, потрібно 4 менеджерів працювати з клієнтами. Щоб зробити всі комфортні, потрібно близько 6-7 метрів для кожної пари - менеджер - клієнт. В цілому, ми отримуємо номер 24 квадратів + ще 7 для різних потреб, всього приміщення близько 30 кв.м. Припустимо, що вартість товару вже включала в оренду приміщення, зарплати до менеджерів, податки принаймні деякі, і різні ліцензії, якщо вони потрібні.

Але якщо ви продаєте послугу. Не потрібно для солоду. Це просто офіс. Плюс, потрібно додати деякі рекламні витрати. Але це вже залежить від продукту і розташування. Ви не можете розраховувати на це. Ми вказуємо палець на небо.

Так, якщо ми працюємо за схемою «народи приходять до нас», то у нас є щось схоже на офіс або магазин, де клієнти приходять, і вони подаються 4 менеджери.

Що таке бізнес? Існує безліч варіантів. Ми ще не списуємо. Тим не менш, ви повинні розуміти основну справу, і ви бізнесмен або підприємець, як вам подобається. Всі ризики на вас, але всі гроші, отримані, є вашими.

У логіці причин вище, замініть вартість однієї покупки $ 1,000 і отримайте тільки 11 клієнтів в день. Для цього достатньо одного менеджера і офісу розміром 20 квадратів. Не менше. Люди не розуміють.

Повернутися до реальності. Ми залишимо вартість покупки в межах 100 КУ. Подумайте про те, що саме бізнес нам потрібно мати від того, що я називаю «стандарт», тобто не MLM, не Forex і обміну, а не інтернетом.

Давайте поділимо те, що ми можемо продати на два види:

Товари.

Послуги

Немає третини.

Почнемо з товарами. Що входить до 100 CU. ?

Одяг не дуже дорогі.

Відео-фотогалерея

Меблі

Товари для комфорту (всі брелоки будинку)

Товари для дому (закупівля, але не важливо)

Написати:

Для того, щоб надати приблизний розмір такого "шопу" пам'ятають, що день нам потрібно 110 платежів за 100 USD. робочий день триває близько 10 годин. Що таке, близько 10 платежів повинні бути зроблені за годину. Уві сні будь-якого власника магазину, коли люди приходять до нього тільки платити, отримувати і залишити, і всі «оглядачі» не показані тут. Але в реальності набагато більше глядачів, ніж покупці, тому виходить близько 1-2 покупців на 10 глядачів (в середньому). Це, через наш "магазин" (або дуже близько до нього, щоб ви могли бачити все у вікні) день повинен проходити близько 500 осіб. Це 50 осіб за годину.

Якщо у нас є окремий магазин, не в торговому центрі, то розмір торгового залу вражає. Я думаю, принаймні 70-100 квадратних метрів. У торговому комплексі з хорошою прохідністю легше. Відсутні випадки і багато глядачів задоволені простою захопленням ззовні.

З послугами, все про те ж саме, єдина відмінність полягає в тому, що їх складніше продати. Якщо ви можете доторкнутися до товарів, то будь-яка послуга є віртуальною, тобто людина отримує щось нематеріальне, для чого ви не хочете платити, але ви повинні платити тільки при запечений або добре рекламується. Але це тріфле порівняно з тим, що персонал повинен бути зайнятий, щоб забезпечити $11,000 за день обслуговування, якщо один сервіс коштує $100. Не придумайте, як приклад того, що це може бути. Якщо в цілому, то величезне право офісу або тренувальної компанії однакового не слабкого розміру. Таким чином, обсяг інвестицій все ще зростає через зростання необхідної площі та інших витрат.

Ми беремо ще один варіант бізнесу "Ви прийшли до людей".

Крім того, це один з ключових мережного маркетингу. Цей бізнес повинен забезпечити 11,000 доходів щодня. З цього, 30 відсотків - це ваш прибуток. Що я можу сказати? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Від 1 до 3 ефективних зустрічей. Але для того, щоб отримати 3 продажу в день, потрібно зустріти близько 20-30 клієнтів. Це статистика. 30 зустрічей, близько 3 кінця в угоді. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Так, три продуктивні зустрічі в день є найбільш ми можемо зробити. Щоб заробити $11,000 в день, за якою ціною ми продаємо наш продукт або послугу? 3 500 р. Шановні клієнти! На жаль, компаніям, які здійснюють страхування життя та різні види пенсійних заощаджень. Повідомляємо, що бізнес можливо, якщо ви можете переконувати людину до участі в $3,000-4,000. Або вони можуть навчитися переконувати вас таким чином.

Ще один варіант, якщо ви не особисто займаєтеся продажами, а також організованою структурою. Це, у вас є люди, які йдуть до клієнтів, і ви навчите їх робити правильно. У цьому випадку потрібно структура 50-60 осіб. З них, близько 10-12 буде активний, і відпочинок буде баластом. Ці десять зроблять день на 3 зустрічі. Всього 30 зустрічей. З них 3 продуктивні. Ось $11,000 в день. Це реально, і я знаю людей, таких як. Це лідери мережевого маркетингу. Не найбільший, але не риба. Не багато людей, як це дійсно. Управління 50-особистісною структурою, як працює завод. Кожен повинен розуміти, навчати, мотивувати, контролювати та ін. Ось ще одна реальна можливість, якщо ви готові працювати.

Знову ви можете заряджати для середньої покупки за $ 2000 і $100, але тоді ваша структура зростає пропорційно. Чому? Через три продуктивні зустрічі в день максимум. Щоб зробити три продажі, потрібно спілкуватися з 20 клієнтами. Я хочу відзначити.

Візьміть наш продукт або послугу $100. Місце, де ми можемо отримати 110 осіб на добу, кожен з яких подарує нам 100 КУ. Побачимо, що ми можемо зробити. У Google я знайшов ці пропозиції у відповідь на запит «100 c.u.»:
Радіо, фото та побутова техніка,

Оригінальні подарунки

Контакти

комп'ютер

Обід в ресторані

Дизайн сайтів та ін.
Інтим.

Тури та екскурсії

Реєстрація фірм

Юридичні послуги

Фото та відеозапис

Астрологічні, психологічні та ділові консультації

Написання реклами, новин, огляд статей у журналах та газетах.

та cetera.

Це, якщо ви робите щось на списку вище і зробити це добре, Ви можете отримати $11,000 в день.

Ми оцінимо, скільки відвідувачів необхідно перейти на сайт, щоб ви отримали 11,000 USD за добу з середньою ціною кожного покупки 100 доларів.

Ми не розглянемо технічні та маркетингові аспекти просування онлайн-бізнесу. Ви можете написати цілу серію книг. Припустимо, що ви зробили все грамотно на вашому сайті (магазин). У вас є хороший пошуковий двигун і все це.

Клієнти мають звичку придбання не відразу, але після порівняння того, що ви пропонуєте в будь-якому місці. В результаті цього «сліпого» в магазинах, з 10 клієнтів, у вас є близько 2-3 (з особистого досвіду).

Як зробити Клієнта, відвідавши сайт (в моєму магазині), захочете поїхати сюди після того, як він пішов шукати дешевше і краще?» Я запевняю вас, є багато рішень і не тільки, щоб зробити ціну нижче, але для цього потрібно мати можливість вирішувати проблеми бізнесу, які ми зробимо трохи пізніше.

В цілому, ми маємо 3% реальних покупців (в реальності ще менше) від 10 відвідувачів і, найголовніше, не тільки тих, хто прийшов, але тих, хто шукає саме те, що ви продаєте. В дійсності такі «золото» Замовники близько 4% (або менше 1-2) фактичного трафіку сайту. В кінці ми маємо наступні фігури:

Потрібні золоті клієнти на 330 днів. В цілому, присутність ресурсу людьми, які не менше якось зацікавлені в тому, що ми пропонуємо близько 8000 чоловік в день. Це багато. Щоб зробити ресурс з такою присутністю, потрібно намагатися дуже важко.

Ви можете поговорити про Інтернет, але навіть на цьому етапі зрозуміло, що для забезпечення необхідного рівня обороту нам потрібна дійсно професійна робота. І для цієї роботи потрібна професійна команда, встановлена бізнес-процеси і т.д., яка не є метою цієї статті.

Ми беремо в основу відбиття мережевого бізнесу та класичної схеми «народи приходять в наш офіс і залишають гроші». Чи можна налаштувати компанію в будь-якому місті, що зробить $11,000 в день? Звісно не. Так само не вистачає дорогих клієнтів, з грошима, за короткий термін.

Місто з населенням одного мільйона (плюшевого мінуса) не піде. Не вистачає клієнтів на рік. Вже місяць. Так це як Москва або Санкт-Петербург або Новосибірськ. У Росії немає великих міст. Весь відпочинок до двох мільйонів мешканців. В цілому Росії я нагадую вам, має населення 140,000,000, з яких тільки 15% (щозвичайно) є ті, хто може купити які ми пропонуємо. Решта полягає в тому, щоб зробити кінці.

Так, ми маємо наступні: мільйон за рік можна заробляти в трьох містах Росії – Москва, Санкт-Петербург, Новосибірськ. Щоб заробити гроші, потрібно продати або перезапустити щось. Ми повинні мати близько $11,000 в день, з яких 30% - наш чистий прибуток. Ми повинні мати оборот $ 280,000 на місяць. З цим оборотом ми робимо $ 84,000 на місяць, або близько мільйонів доларів на рік.

Для того, щоб зробити $ 280,000 місяць, потрібно вкласти гроші або взяти товари на продаж, право? Давайте подивимося, скільки нам потрібно інвестувати – скажемо, що ми купуємо в партії кожні десять днів. Я купив його, проданий 70 відсотків і купив його знову. Для того, щоб зробити першу покупку, потрібно близько $ 93,000. Це гідна сума. Вона повинна бути знайдена десь першим.

Ще один варіант не вкладати гроші, але брати товари на продаж. Можливо, ви зможете це зробити. Вам потрібен гарант і все.

Ще одним варіантом є надання послуг. Принцип роботи: Ви берете замовлення на щось і відразу ж берете передоплату від Замовника. Ви зробите замовлення з його грошима, і викласти прибуток в кишені. Ви зробили гроші на управління медіацією. Я знаю леді, яка кладає парилки в док, як це. Принцип роботи: вона погодилася з судном, яка має знижку від них для виконання робіт через велику кількість замовлень. Його завдання полягає в тому, щоб забезпечити тільки ці замовлення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вона пропонує поставити судно в док на ціни нижче, ніж в будь-якому місці. Ціна скорочена зі знижкою. Наприклад, рослина дає їй знижку 10%. Вона пропонує судновласнику 7% дешевше. Я кладу 3% в моїй кишені. Сума, яка йде в цьому бізнесі, становить $ 300,000 і більше. Вона робить два або три угоди на місяць. Розрахунок прибутку – близько $30,000 на місяць. Якщо сума щомісячних замовлень становить близько $ 1,000,000. Вона заробляє близько 500 000 доларів на рік. Не мільйон, звичайно, але не поганий.