Проксимус

Історія довга, але інформативна. Він винахідливий, він буде витягти Nobel.

Тож я вирішив писати, на моєму дозвілля (положення абвуської IT дозволяє маленькі радості, у вигляді вільного часу), розповіді про себе та мобільний телефон. Історія відбулася в переважності міста Києва. Довгий час, але як я пам'ятаю - це хвилювання того, як люди вишукані заради n@e6 ще одного мешканця нашої планети (і в той же час залишаються непристойними).

Літо. Тепло. Будні. Мобільний не дуже дорогий, але кілька років тому, коли він вперше з'явився, було близько 230 очок. І вже кілька років тому я не був повноцінним працівником і студентом, хоча працює, виходить з цієї ситуації я купив зарплату + степ + дохід за стару Siemens Mabilou - Nokia 6100. Захід був значним. Я чекав довго і ось перший бренд-новий мобільний телефон, за гроші, які я був божевільний для мене, з кольоровим екраном і поліфонією. Сприяє тому, що я був моєю магбілою в самому ступеню. Я купив пристрій для телефону, щоб руки могли хвилюватися при розмові про офісні генії тонкощів роботи на ПК. Покрокове місце на підземному проходженні (який знає під Севастопольським сквером та торговим центром з kiosks, гроші, кулемети та вагбондські мисливці), подивіться на всіх – вони висипаються. Я одягаю футболку, штани, один ручний бюлетень, інший табірний журнал, в ручному вусі. А потім зустріти мене акуратним, з характерним і чудотворним скейтбордером, реперовим зовнішнім виглядом, в брюках з кишенями, кенгурух (дуже добре одягнений, чистий, акуратний - не босоніж) і сонцезахисні окуляри (то він дав мені, що б сталося з ним, впав рідко). Пройдемо з ним, переходимо на мене і рухаємо. 30-40 секунд проходжують і перед цим малюком, до речі, він виглядав близько 19-20 років. Скажіть hello і давайте мені поділитися своїм оповіданням (надалі його монолог):

Я бачу, я зроблю вас з вікон на даний момент, я буду називати себе Діма. Що таке ім'я? (Я кажу, що вони кинуться Олександром і киньте його назовні) Послухайте мене Саша, більше 3 хвилин я не запозичю від вас (попередньо навчаний бітч на деякий час, але я не поспішав і явно хвилювався хлопець – піти, що робити?). Моя батьківщина – Донецьк, я люблю катання на ковзанах та програмування (назволено в C++), я бачу, що ви також зацікавлені в технології (примітно змочуючи погляд на журнал). Прибув у Києві, щоб ковзати друзям, і на московському сквері, 3 люди, роббеді. Вони закріплюють рюкзак Соломон, труба 6230 для 600 пряжок, дошка Соломон, парамона з паспортом і грошима на тиждень життя в Києві. Я повідомляв, що вони були місцевими лікарськими засобами, вони кажуть, що це не перший раз, вони роблять це тут, і обіцяє знайти документи в пару днів. Я не знаю, що робити з бідною людиною. Я не можу додому, бо потрібно 42 грн. на квитку (і я пам'ятаю, що квиток був так багато і стояв тоді, хтось запитав мене студента, щоб скористатися перевагами). У мене є ця ситуація вперше, тому незручно, я так некомфортний і сором'язливий зараз, але я запитаю вам про допомогу, у нас є так багато спільного (Я спалахнув в моїй голові, що студентка буде мати для знижки квитка... і відразу ж думав - ВАС, НЕ СТУДЕНТ!) Як я збираюся вийти з школи, якщо я не? Ви до Донецька? (Я кажу, що я не був, але я хотів бачити місто). Я хотів би попросити вас 42 грн за квиток, а в 3 дні я буду в Києві і дати вам гроші так спасибі, що ви пам'ятаєте за життя. Ти будеш мій брат.

Тоді він потрапив в точку, я відразу ж думав, що якщо кошеня – так приступить не запитати 42 грн. Я бачу за нього. А потім я думаю, що якщо він не кине його, то буде боржником в Донецьку, буде хтось піти в Пифко. І якщо ви відкинути мене, це не так. Взагалі, моя слава була переповнена. Я відкрив свій гаманець і є 20 + 5 грн. Я даю йому 20 UAH - себе 5, щоб подорожувати в банкоматі. Він запалився з радістю. Він запитав мене, щоб дати мені свої координати, і я написав мило на шматку паперу. Він не мав достатньо мила, тому він запитав для стільникового телефону номер, щоб він міг знайти мене і купити мене з віскі пиво на найдорожчому пабі. Я дав йому номер, шоок руки і parted, він дійсно 5-7 разів на ходу я сказав подяку вам і побачити вас.

Я пішов після цього знайомства, щоб працювати з моїм головою, провів високий і почуття, що я допоміг людині в нелегкий момент, можливо, хтось допоможе мені. Прибув на роботі, поділився з колегами – розповіли, що вони залишили мене точно і ніхто не поверне мені 20 рубців. Ну, ебать його, що якщо ... Ми чекаємо. Ви починаєте сперечатися - дайте або не дайте?

Я впевнений, що ви запарили вас, щоб читати, але є трохи зліва на climax.

Я не хочу чекати довго (хоча вранці, після вечірньої прогулянки з пивом я вже забув про це Діма з Донецька). Наступного дня, о 12:00, виклик від міської машини до моєї свіжої Nokia:
- Привіт, це те, що Саша?
- Я.
до І це Діма з Донецька! Пам'ятайте про те, що ви допомогло мені гроші? Я не хочу грошей, тому що мій мама прийшов і я назвав її. І тепер я хочу бачити вас, ви не знаєте, як я хотів би знайти когось, як чуйний.

Я говорю, що не хвилюватися про гроші, ми розраховуємо деякий час, і він не, давайте зустріч і це. Мама хоче бачити вас.

Я був шокований, я думаю, що є чесна людина. Ми домовилися зустрітися з McDonald’s (Я відмовляв пиво протягом робочого часу, але домовилися до чаю протягом 10-15 хвилин).

Я піду до Mack, я бачу, що він в одному наряді, тільки з файлом в руці, і він тримає його так щільно. Поставив мене і кинувся на зустріч, кілька кроків від шаутінгу:

- Санек, дорогий, радий бачити вас (засмоктування на дружній гомілці і пат на плечі).

Хай, потім... Хай їдемо до кафе, їсти, поспілкуватися з мамою, вона на станції, з копсами. Знайдені риси - документи повернулися, тільки труба була патологічно не надана.

Ми пішли на Mac, сіли на столі. Він кладе окуляри на стіл, файл, який мав паспорт в кришку, брошура "Захист від Thief" (розумно) блокнот, 12-сторінковий блокнот і ручка. Потрапляє засіб Dima, і каже, що він буде робити замовлення, спочатку запитуючи, що я буду пити (примітьте, що його окуляри і шкарпетки знаходяться на столі). Але після прийняття декількох кроків до касового реєстру він знову повернувся і сказав:

Ой! Я забули все про це. Вона сказала, щоб почекати її, поки вона була на поліцейській станції. Вона дуже вдячна і хотіли б бачити вас у людини. Я хочу зателефонувати її назад, розкажіть її, де ми не турбуємось, давайте мені зробити дзвінок.

Без другої думки, Я занурю номер телефону, який диктує мені і дати йому телефон, коли приходить дзвінок. Дімошка підбирає телефон, чекає кілька секунд і каже,

Привіт, мама, я з Саша на McDonald's. Я, і він сказав, що hello до вас. О, о, ви йдете кудись... це нозі... Я в кафе ... hello ... чекати другий ...

Я купую каву в цей час. І він просить їх тримати очі відкритими, щоб вони не могли бачити його. Я не підтверджуюсь і перейдіть в рядок... (місія) Після 10 секунд я спокійною, але впевнено охоплює думку – я був відмовлений?! При перегляді ближче ціна не більше 10 гривень. Я ходжу до столу і візьміть файл в руках, і він ущільнюється з усіх сторін. Я розірвав його, і є паспортний чохол. Я в шокі, потім в стопорі, потім в проході. Я кип'ятіння.

Закликали копси - вони стикалися з моїм оповіданням.
Театр ебать!!! Виготовлений здобич. Так, два підходи, кус, але це красиво. Я ще не знаю, що я хотів би, якщо я бачив його. У мене є багато більше свінчів, що це неочище гона. Тепер ви будете знати, що вони можуть зробити. Не варто давати йому гроші. Я подарував тобі. Довірити людей зараз...

Шент Степанчук Олександр