Як розпізнати наречену мерканти перед шлюбом

Невідомість жінки не знає кордонів. Це те, що кожна людина думає, на чиї ванілі незалежний жіночий характер має стрижень. Хлопці дійсно можуть бути досить складними для розуміння жінок, особливо коли їх логіка не вбудована в звичний візерунок, за яким все зрозуміло і просто. Ми постраждали. Дружинай

Редакція "Сайт" Це так само, як дівчата є винахідливими істотами. Ми не розглянемо етичні сторони, кожен розуміє, що ми повинні вижити в цьому світі, і параситизм є досить природною формою цього розважального процесу. Зустрінемо, це Павло.

Історія Павла повторює себе з заздрістю. Він ходить на вулицю, романтично виглядає на небі, а потім раптом - людина! - вступають в відносини. Як, нормальний Ви знаєте, що це виглядає так, що він любить. Але не Павло. Хоча я лежаю, я чуйно зробив це один раз. Не сором'язливі, він той, хто говорить про все. Читати далі

466054

«Одно я дізнався, що це дорожча до розлучення маррі з дітьми знову. Я впевнений, що я не єдиний, є багато хлопців, так що ви можете приховати ваші помідори. Не думайте, що це так добре і я просто сердитися. Проксимус Я не ловила, але розлучився.

Не хочу залишити. Я ледь позбавлявся від неї, я прокинувся протягом декількох місяців. Ви повинні бути такими бітами, змініть його протягом шести місяців і попередили, що нічого не відбувається. У будь-який час я тримався і я відчував себе добре, поки я зустрівся з Марина. Гарна дівчина.Вона спокійна. Спінінг.

5522875

Я не знаю, як і що, тільки що вона була розлучена. Я відчув, як я втратив всі почуття реальності. А коли виснажений Марина, що прокинувся поруч з нею і сказав: «Одружився», - сказав я, «Ком на!» Ми пішли в коронку в місяць, я забрав витрати, хороше, зарплата дозволяє.

Під кроною в місяць

Уже через тиждень вона виявилася, що Марина мала два дітей з першого шлюбу, і вона приховала їх від мене в будинку матері в цей час! У той час як я засвоювала цю інформацію, Марина попросила сплатити борги свого брата, які, як це виявилося, запозичили тидну суму з різних круп. До того моменту, де колектори почали називати мене.

Більше місяця, я сказав Марину, що я не підписався на такі теми і подав для розлучення. Протягом шести місяців всі ці позови перетягуються, ледь втекли з сім'ї. Я пообіцяв себе бути смартером, але щось вирушилося неправильно. Він, мабуть, два роки після Марини. Я заспокоївся і втратив мій охоронець.

В цілому я кудись їхати в парк, настрій хороший, весна, птахи. І раптом я бачу картину - якусь дитину кидає доріжку, бо матір його не хоче його придбати. Я підійшов їх, мама пояснюється дитиною, вони кажуть, не можу купити, немає грошей, і він тільки знеболює більше. Я взяв на нього вічність.

Він пам'ятав, що як дитина я теж не дуже зіпсований, пішов і купив його машинці, він хотів. Я приніс його, я дав її. Крістіна, це моє ім'я матері, спочатку я не хочу взяти подарунок, але потім я вирішив. Ми зустрілися, А потім він знову почав обертати. Крістіна була дуже солодка і торіонна молода леді, я лебед. І Коля, здається, не хочу душі в мене.

Ми давно знайомилися, майже рік. Я шукав, намагаючись дізнатися більше про Христину, тому я не зловив знову. Будь-який, знову. вирішив маррій Я отримав всі витрати на себе знову, оплачується все, познайомився з усіма, дізнався, чи не в сім'ї боржників і все це. Він прийшов з ніде.

р.

Уже через тиждень Крістіна заряджала мене, що я можу заробити більше, і її матір, Євгенія Петровна, як правило, раджу мені знайти додатковий дохід. Так само, Христина повинна подбати про себе і Коля виростає не по днях, але годинами. Небесно, я божевільний. Я не є мільйонером, але у мене є живий дохід. Навіть якщо вони не працюють.

Не хочу, щоб образити в цих шпиталях, він негайно поінформував їх, що я був зануренням для розлучення. Але Крістіна і Маммула не були shiva! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Краще дати мені більше грошей, тому що Крістіна перехитає свої володіння. Коли я сказав, що вона не мала морального права зробити так, Крістіна сказала, що вона була вагітна і суд все ще буде на її боці. Відхилено!

Це не так, щоб відчути себе шкода. Як для Полу, він має карма. Він повинен бути гріхований в минуле життя, і тепер світ відривається. Може бути, ми повинні дійсно думати про припинення. Крістін очікує дитину (або ні?). Але зараз невідомо, що події будуть розвиватися, коли Паша дав спину. Що ви думаєте?

Не панікувати, якщо Дружинай Може бути, це ваш шанс змінити щось в ланцюжку подій. Або ж, можливо, ви повинні піти, тому що він буде катування! Ми не судимо. Ось посилання, щоб допомогти вам зрозуміти секрет сильного шлюбу. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!