2012 в чохлах

2 січня

Божевільний Jennifer Lopez і Mark Ентоні: співак загрожує взяти дітей Випадок J. Lo нещастя, що близнюки Max і Емма будуть в компанії 24-річного дружнього бойлера Дженніфер, Каспер Смарт.

9 січня

Підготовка тіла до літа: дієти, які дійсно працюють

16 січня

Історія компанії Katy Perry і Russell Brand: вона думає, що він божевільний, він викликає розлучення головної помилки в житті і просить другий шанс.

23 січня

Justin Timberlake зрада на jessica Biel? Дружини актриси хвилюються, що наречена розірватиме своє серце (результат: привели гіп)

30 січня

Каті ніколи не пробачить його за це: через кілька місяців після розлучення і ігнорування електронних листів, які просять другий шанс, Руселл Бренд розкрив правду про Каті Перрі.

«Ми мали чудовий секс життя. Але я не хочу лежати більше. Katie був неймовірним болем в ас.

6 лютого

Heidi Klum таємно подано для розлучення з ущільнення. Він вважає, що Heidi страждає від перемир'я для трави. Після перегляду фото Гейді та її охоронець на свято в Сардинії, ущільнення розповів журналістам:

«Це те, що відбувається, коли люди відходять від одного. Звісно, я не чекаю Хайді, щоб піти в конвенцію, але я сподівався, що вона бажала б принаймні чекати офіційного розпуску нашого шлюбу. У будь-якому випадку, єдине, що я дбаю про емоційний і психологічний стан наших дітей.

13 лютого

Демі Мур пішов в всю серйозність: після розбиття з Аштоном Кутчером, актриса приймає наркотики.

Р

27 березня

Останні дні Вітні Хьюстон: співачка відчувала свою смерть.

Я хочу зустріти Ісуса. Я бачив його.

19 березня

Я вагітна!

2 квітня

Reese Witherspoon очікує своєї третьої дитини.

9 квітня

Кім Кардашян: Моє розлучення лікує Кріс Гуфрейс не хоче анулювати шлюб коханим.

«Я люблю дружину і шокую, що вона подала за розлучення. Я хочу, щоб зберегти його.

16 квітня

Чотири роки без Хіти: Мішель Війна закохнула в перший раз з трагедії Володар акторки знову став колегою - актор Джесон Сієгель.

23 квітня

Кім Кардашян і Кані На заході більше ніж просто друзів. У рапері приймав, що соціальне ходити під коронкою, але вона хоче, але не може, тому що все ще є дружиною Кріса Гуфріса. Кардашян обіцяє трамваї останнього, якщо він не підписує всі необхідні документи.

, Україна

30 квітня

Почуття в царській сім'ї: сестра Кате Середньотон знову розіграли. Після нічної вечірки Піппа побачила водіння перетвореного автомобіля в компанії декількох хлопців, а фотографії чітко показали водія спортивного автомобіля, спрямованого на пасер-by з пістолетом (який вийшов, щоб бути підробленим пістолетом).

7 травня

Beyoncé та інші зірки.

21 травня

Джессіка Сімпсон готовий дати дієтолога і фітнес тренера $ 4 млн, щоб швидко схуднути

Р

4 червня

Найсвіжіші Жінки 2012

11 червня

Келлі Кларксон і її історія про те, як втратити 30 футів (14 кг) за віком 30

25 червня

Особистий світ королівської пари: що Кате подарує чоловіка на день народження, коли їх перша дитина народжується і як зробити зачіску, як принцеса.

9 липня

"Що вирушили неправильно" або "Особливе серце". Пару розбили після 14 років відносин.

16 липня

Katie Holmes, я зробив! Актриса подала за розлучення з Тома Круїзи.

30 липня

Katie приймає контроль над Сюрі. Мама засвоюється її дочку від впливу Татусь: нова школа, жорсткі правила та можливість друзів з зовнішньої еліти.

6 серпня

Крістен Стюарт обдурив на Роберт Паттісон з білим директором Rupert Sanders.

Р

13 серпня

Роб упакував і пішов з сім'ї гнізд прямо до своєї дівчини - вагітна голлівудська актриса Reese Witherspoon, яка разом з чоловіком підтримувала жертву невірності.

20 серпня

Kourtney Kardashian і її новонароджена дочка Penelope.

27 серпня

" Вона сказала так!" Jennifer Aniston є marrying justin theroux.

306362.

10 вересня

диких ночей Гаррі: як з'являється принц?

17 вересня

Найгарніші і найстильніші мами в Америці: Попереду всіх конкурентів

24 вересня

Сюрприз весілля Райан Рейнольдс і Блейк Lively.

22 жовтня

"Ми чудесно збереглися!": Торі Продам народження четвертої дитини. У середині терміну актриса діагностувала плаценту превію:

«Я не вірю, що це сталося мені. Лікарі попереджають мене, що якщо щось не вирушило під час праці, вони повинні видалити матку, щоб врятувати життя. В кінці нічого не було видалено, і моє життя було збережено.

5 листопада

Перші плоди дієти Джессіка Сімпсон: Непросто, але я борюся. Молода мама, яка знову очікує малюка, втратила близько 28 кілограмів протягом 5 місяців.

19 листопада

Taylor Swift: Чому не можна знайти любов? Всі підводні камені особистого життя заміського співака.

3 грудня

Різдвяний подарунок: Kate Middleton вагітна. Офіційно!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное