Чому жінки бояться розлучення?

Чому жінки бояться розлучення?
Що робити? Після всього, з радянських часів картина стала знайомою: чоловік красивий будинок «на чотири кісточки», з квартири висихає висихання нещастяної жінки виходить з квартири вранці з синцями погано прихована косметикою ... але продовжує жити з жорсткою жінкою. Зловживання дружиною може бути більш витонченим (виражений, наприклад, в треазоні) – але жінка не хоче скористатися правом розлучення, передбаченим законом. Чому?

Для початку, розлучення є складною і приниженням процедури. Жінки з їхньою тонкою психічною організацією можуть призвести до її значно важче, ніж чоловіки. Крім того, після розлучення жінка (навіть, якщо вона сама подала за розлучення, призводять до розпаду її поведінкою чоловіка) має неприпустиме пляма сором'язливості: вона була поганою дружиною, вона не тримала сім'ї.
Другий блок обшивки, куди піти після розлучення. Не кожна жінка має достатньо грошей, щоб зняти квартиру, тому є зазвичай два варіанти: або продовжувати жити в одній квартирі, тепер перетворилася в громаду - тобто продовжують переносити компанію цієї людини - тому розлучення нічого не зміниться (і тоді вам доведеться зіткнутися з його новою дружиною на кухні). Або – повернути до батьківського дому – від того, де я колись не хочу виходити: до розпуску, ніпрокінгу, нотації, «загальненого контролю» – і тепер буде порядок більше полум’я: «Я сказав – не збереш його!» або «Так, хто потребує тебе!» Він був той, хто бажав вас, і він кинув його. Недовго, тільки розлучена жінка може піти без шкоди психічного здоров'я від місту в річку вниз (і ніхто не хоче вмирати передчасно).

Тоді є діти... Чоловік не може думати про них, але не жінка: їм потрібен батько, принаймні такий батько. Але навіть якщо чоловік такий, що краще для дітей бути від нього - все ще є проблема матеріального обслуговування (відбувається категорія чоловіків, які після розлучення роблять все, щоб не брати участь в обслуговуванні дітей - користь, якщо ви хочете "плеч" можна знайти), і побутові проблеми не відійде (коли жінка залишається з дітьми самостійно - навіть в магазині для круп іноді стає проблемою). Однак, якщо чоловік все ще хоче, щоб діти залишатися з ним, і досягне його – це ще гірше: до тих пір, поки є діти – є якесь значення в житті, взяти дітей – не буде останню причину продовжувати жити після руйнування сім’ї.

Тепер побачимо, що шанси розлучити жінку зустрічати ще одного чоловіка і почати нове життя з ним. Майже нуль! По-перше, вона не перша молодь (після того, як вона проживала протягом декількох років в попередньому шлюбі), і давати чоловікам молодшим. По-друге, вона має дітей. Навіть якщо чоловік готовий прийняти дітей інших людей (і такі чоловіки все ще зустрічаються нечасто), діти не можуть прийняти його.
Таким чином, життя жінки після розлучення, здається, бути щасливим виживанням - що робить багато вибору менше двох злаків.
Тепер ми перейдемо все, що було - є більш глибока причина, щоб уникнути розлучення. Уявіть, якщо ваша рука або нога безперечно пошкоджена або gangrene-would ви будете готові піти на ампутацію? Ні, ви будете боятися його до останнього, сподіваючись на те, що щось інше можна зробити, щоб зберегти кінцівку – тому що це частина вашого тіла, частина вашого істоти і втратити частину себе страшно. Але після всього, люди в шлюбі стають єдиною цілістю, об'єднуючи в «одне м'ясо», а розлучення не просто відрізок іншої особи – вона відрізається частиною себе, «розрізаючи через життя». Диворце страшно, але жінки розуміють краще чоловіків.

Джерело: /users/104