Нотатки від життя молодого героя

Кричить... Кричить... Ліве взуття, здається, що я не доглядав: Я пропустив жовтий килим серед зелених полів світу. Я працюю тільки тому, що я молодий, і світ навколо мене – світ Ledrac – це молодий, і я хочу жувати і сміятися прямо тут і зараз: на цьому чарівному шляху жовтої цегли.

Кричить... Кричить... Над горизонтом виростають вежі і куполи великого міста – Столиці цього світу. З'явився замок і міський зал, Арена і Гранд Турнир Тент, з'явилися повністю окреслені стіни фортеці. Доми собору сліпо блискучі, що відображають ранкове сонце, тільки вежа магійців, побудована з білого мармуру, може конкурувати з ними. Яка вартість мене для запуску в місто? І забігу з власними тіні проти хоспітливих відкритих воріт.

Я втомлюся. Це важко запустити так багато. Ми повинні трохи відпочивати, хоча є так багато речей, запланованих! Арена чекає на мене, і відчайдушні битви за честь і славу ще приходять, і Турнір Тент буде голосним аплазом. Я ходив на ринок, наповнений кольоровими наметами і недобрим людям, і мимовільно відпочивали мої кроки.

Для новачка ринок виглядає як чудеса світу: Я, не тримаючи спини, поверніть – дайте гачок, але це так цікаво! Боже, немає нічого! І скіни з лісів Ільдіор - є навіть фарширований вовк стоячий у вікно. І корені з бобів Відьма розкинулися, як хижані пальці. А руда, яка освітлює полки мерирів. І що барвистий дядько в апельсиновому турбіні нічого, але долина Чаоса. Цікавий і трохи страшний - добре, як це заклинало?! Наступний лічильник має дві елегантні дамі (навіть трохи сором'язливі з їх захоплення взуття): один в яскраво-синій, як весняне небо плаття, інший в темно-синій, як море в очікуванні бурі. Не інакше, відьми, але, судячи тим, що вони цінуються за дорогоцінні камені, безтурботно викладені на дерев'яній дошці - можливо, представник почесного і поважного Guild Jewelers. Відразу за лічильником з дорогоцінними каменями можна почути гуттуральну реперманду мешканців далекого східного порту, який вивів їх позаземні заморські товари до столиці.

Р

Хтось торкається мій рукав, тонкий голос чув: “Дівчина, і дівчина, купити родзинки.” Дуже приємні родзинки! Hmm ... де я ставити їх? Ще небагато грошей. Я залишила обсесивний купець, вже шукав нового покупця в натовпі, і знайти себе в ряді продаж зброї і бронетехніки. Дозени лічильників з усіма видами обшивки і ріжучих лезах – від найпростіших і найдешевших найдорожчих до найдорожчих, насичено захоплених ювелірними прикрасами. Моє око приваблює міфічним іаганом, як таємничий східний ельм, вигнутий на лічильник. Вирощування, заробляючи багато грошей на деякі злаки, і можливо, покупка. Моя думка раптом стрибає на тему вибору професії – тут так багато можливостей!

У цьому світі ви можете стати будь-яким: Мисливець або Гатер - приєднатися до рядів кравців або навіть альхіміків. Ви можете відразу освоїти дві професії і, якщо душа криється, приєднуватися, наприклад, Гільдія Майнерів і Grashoppers: самостійно викопувати руди і самостійно заглиблювати зброю з неї! І ви не можете опанувати професію, але приєднуйтеся до не менш поважних Guilds Sages або Fighters і виграйте популярність в цьому світі з знаннями або силою. А один день, щоб заробити місце на честь Ліги Героїв Ledrac!

1870 р.

За цими думками, Я проходжу рани, де чути живі дебати та голосні кріслі: майбутні герої та їх потенційні виконавці погодилися: елегантні та неспішні Лади відьми, благородні та сміливі лицарі Світла та навіть Дракони – смертельні Дракони Хаоса. На самому виході ми звертаємо увагу на хлопчика - продавець лотерейних квитків. І я купити квиток в випадковому режимі, впевнено переконаний, що дива можливо в світі Ledrac!

Дами, Драконом і Лицаром Тевером, пара будівель з ринку, має багато людей, але я знайшов вакантне місце поруч з вікном, відкритий для літа. Вікно з видом на головний в’їзд Арена, а з мого сидіння можна чітко побачити самі заспокійливі герої в бронюванні, оточених послідовниками, міцною впевненою прогулянкою. Ви можете бачити тих, хто виходив практично самостійно в пилоподібній броні, але самовпевненість на своїх обличчях вже заміняв законний і заслужений гордість. І прямо під вікном, діти грають вікову гру "Стон, Ножиці, папір...", де камінь відбиває ножиці, але в свою чергу можна загорнути в папір, прямо боїться ножиць. «Я люблю лицаря, дракона і леді,» порівняння мимовільно приходить до розуму.

У цей момент м'язи, що сидять з мене на одному столі, підняти тост до Луцька, до якого я, мимовільно вмальовуються в зручну розмову, повинні приєднатися. Склянки ледь порожні, так як один з норрів починає розповідати, як один день його керма «Вимагати» вдалося отримати стільки, як п'ять Адамантів. Не один, звичайно, вірить, і хто сидить на наступному столі, ловивши нашу розмову, говорить з молотою:

Один день, мій п'яний Армсман,
До речі, мережива і некомпетентна,
Він подав мені руку і діаманту на ньому!
І я сказав: "Ви занадто заспокоїлися."
Не цінний. Це бруд!

Всі сміється весело, і власник п'яти Адамантів потішить неякісно: "Ви просто ревно!", до якого ще одна заувага: "Хто повинні бути ревнощі, це мене: після усього, це було мені, що голова Старого Дварфа попросила знайти легендарний чорний діамант, перспективний у поверненні хорошої нагороди!" "Так що!" знову подрібнює власника оголошень: "Чи я виконав його запит, вказавши Ваги Великого поясу!" І мій винагорода вже з мене, з цими словами, він зачепить щільно фарширований шкіряний мішок. Аах! Так, хто лікує! - Зараз кожен навколо кричущий, сміється і ламає героя на плечі.

Я сидів в цій компанії, і я не відчуваю себе дивним для цих людей, які живуть в світі Ledrac. Навпаки я хочу негайно перейти на мідну шахту в Ільдірі і казково отримати багату, знайти не навіть п'ять, але стільки ж, скільки-небудь Адаманти! Звісно, перш за все, ми повинні піти і зареєструвати в міській залі, потім приєднатися до Гільдії, переговори з кермами-пам'ятками і замовити пікакс з деяких ковалів, але є такий довгий день вперед, і я, звичайно, буде час. А ввечері в руці не Адамант, навіть крихітна частина міді руди, але шахта, заслугована, перша. Мій перший день в цьому новому житті. Мій перший крок в цьому казковому, але невірний світ, навіть в старому взутті. Кричуща ... скрипка ...

Після цього вечору настає сонце і падає на західний горизонт. Я відчуваю себе дуже втомленим після того, як я відчуваю голодний. Я хочу, але я повинен дати в наполегливих реаліях нереального світу за мною. Ми повинні мати вечерю або принаймні деякі чайні та бутерброди. Чай ще краще – так швидко, і ви не можете відірвати від комп’ютера. З сіном, я відключаю від монітора і руки вказуйте голову на кухню. Справи, що залишилися перед моїм поверненням в реальний світ - світ www.fantasyland.ru - вимірюються звичайним зображенням лівого колеса: зображування ......