Нові нагадування

Іноді люди з великим навантаженням просто забувають про деякі бізнеси. І буває, що не потрібно забувати.
Для того щоб не забути, ми приклеюємо папір на холодильнику, на комп'ютерному моніторі, на дзеркалі, в цілому, в тих місцях, біля яких ми найчастіше зупиняємось і витрачаємо час, що напевно прочитали і не забудеться. Але це точно тому, що ми в цих місцях часто, що ми звикли до перемонтажу повідомлення і, як правило, ігнорувати його в потрібний час. Але що ми робимо?

Як нагадувати себе, що потрібно покласти курку в духовці о 16:00, або принести журнал до роботи? Крім того, ви можете наклеїти нагадування на голову або написати їх прямо там. З новим винахідником від Kim Sung Min, екстремальні заходи, такі як нагадування на лобі не повинні йти.

Назва винаходу «Чого часу для читання мене», що перекладається як «Час читати мене». Ця корисною є дошка, коли ви натискаєте на яку ви можете встановити правильний час нагадування. Після того, як справа доходить, ваш аксесуар буде легко і ви будете розуміти, що це час для цієї позначки. До речі, це на ньому, що сама замітка кріпиться. Таким чином, навіть з десяти або двадцять нот, ви не пропустите час, коли потрібно звернути увагу на одну або іншу.

«Це час для читання мене», але це альтернатива нотам телефонів. Кожна людина може вибрати для себе те, що підходить їм краще, джипа або спосіб з підсвічуванням біля паперу.
«Це час, щоб дізнатися мене», мабуть, зручніше боротися з тим, що він гойдалить щось, щоб зробити в наступний день, так як це набагато швидше. Якщо потрібно зробити місяць, краще використовувати нагадування на мобільний телефон.

р.

Джерело: /users/104