“Наша пара зламала! Але ми не перестаємо бути родиною нашого сина — Анфиса Чехова про його розлучення від чоловіка.

Всі новини Анфіса Чехова розірвав її чоловік! Пара нещодавно офіційно оголосила про розлучення. У зв'язку з чим, незважаючи на всі найнеприємніші деталі шлюбу, вони зуміли поділитися з друзями.

Повідомлення від Anfisa Chekhova (@achekhova) Oct 29 2017 в 1:10 PDT

І сьогодні видання. "Сайт" Вона хоче поділитися з вами порадою цієї мудрої жінки про те, як вижити розлучення і залишатися на хороших умовах з її ex-husband.

Як розбити чоловіка: наша пара сплітає! Але ми ніколи не перестаємо бути родиною до нашого сина. Найголовніше, що діти страждають від невидимих. А ти можеш протидіяти дітям або один одному, як в шлюбі, так і з шлюбу, Анфиса Чехова писав на її Instagram. Для благополуччя сина Соломона, пара намагається підтримувати хороші стосунки.

“Наша пара зламала! Але ми не перестаємо бути родиною нашого сина — Анфиса Чехова про його розлучення від чоловіка.

Слова Чехова вірні. Багато хто бореться тримати сім'ю разом заради дітей, але це абсолютно не має сенсу. Дуже гірше, коли дитина виростає в сім'ї, де батьки розсипають взаємовідносини проти дитини. Якщо мама і поважати один одному і приділити достатню увагу дитині, він зросте щасливим і розлученим батькам.

Ведучий пише: “І якщо шлюб закінчився, не означає, що це було невдало!” Є багато мудрості в словах. Не слід судити про взаємовідносини. Не означає, що люди незадоволені весь час, коли вони були одружені. І не шкодуйте про цей період, бо разом, люди ростуть, навчаються і отримують неоціненний досвід.

«Я щасливий всіх 7 років! Але я щасливий зараз, в мій розлучення! – пише Чехова. Диворце не кінець життя. Це досить початок нового життєвого шляху і не вплутуватися в смузі і школі.

Це просто так буває, що зараз мій друг день смерті і мій чоловік день народження @gurambablishvili слідувати один одному. Це парадокс долі... Як в пісні Баста, «Це право Самсара, ми просто змінилися». Людський цикл. З днем народження, дорогій людині! Де б ви не були, я хочу, щоб ви завжди були вірними, щоб кінець не гірший, ніж початок! Нехай друг не зрадний, і син поваги! Великий виграш йдуть! Нехай це не так! А крила вирощуються за вами! Візьміть удари долі, як уроки, вдихають любов, і вижити успіх! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! У той час як це спекотно-щастя Куі!

Повідомлення від Anfisa Chekhova (@achekhova) Sen 5 2017 в 4:38 PDT

Ця жінка дійсно мудра! Він зберіг свою гідність і навіть знайшов сили, щоб подякувати їй за всі роки свого життя разом: Я дуже вдячний моїй екс-людії! Ми вирушили довгий шлях з ним і дізналися багато один від одного. Він продемонстрував мені, як правильно батькам. Він є своєрідною і благородною людиною. Ми зламали, але не заперечуємо нашу взаємоповагу між собою і нашим гарним ставленням. й

Кучерява група?

Повідомлення від Anfisa Chekhova (@achekhova) Oct 3 2017 в 9:51 PDT

Багато хто повинен дізнатися від Анфиса, вона не лякає всі деталі свого особистого життя, не ображає Гурам і не душить його з громадськими звинуваченнями. Часто буває, що розлучення перетворюється в реальний пекл не тільки для пари, але і для всіх навколо.

С *** Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ті, хто мовчазвся про любов, раптово ламаються в потік! Ми працюємо над нашими рукавами сьогодні! І ми сподіваємося, що всі ті, хто довго чекав! ... #Anfisynystykhostim #good ранок #понеділок

Повідомлення від Anfisa Chekhova (@achekhova) Oct 25 2017 в 11:02 PDT

«Діворце не трагедія! Трагедія - що люди роблять один одному і їхні діти під час розлучення. Коли вони керуються ненависті та резиденцією, Anfisa пише, і ми просто не згодні з нею. Після того, як все це важливо для підтримки гордості і самореспекту під час розлучення і не пускати емоції зіпсувати все, що було в цьому шлюбі.

Повідомлення від Anfisa Chekhova (@achekhova) Aug 2 2017 в 6:43 PDT

Анфиса Чехова розлучення Це був величезний удар для своїх шанувальників і громадськості на великому. Але без публічних скандалів і частин з друзями вдалося обійтися екс-спусами. Вони мають багато вчитися.

Якщо вам подобається ці поради, поділитися своїми друзями!