Неприємна жінка прийшла до парку щоденно і сподівається, щоб знайти її зниклого сина, вона ніколи не перестала битися в диві.

Дивись, де вони чекають. Це правда, що іноді ця думка викликає смутку в серцях людей, які доведеться довго чекати. Нарешті, щоб стати матір'ю після багатьох років намагатися, чекаючи новини від сина з фронту. Світ непередбачуваний, часто насильницький. Але є дивовижні історії про дітей, які надихають і дають нам силу жити.

Редакційна колегія підготувала одну з цих оповідань для Вас. Чи може вона заповнювати серця всіх з вірою і надії!

Історії про дітей Оля сідає на краю лавки і зірвав на порожньому вигляді на степеному майданчику. Це все ще дуже рано, це тихо в парку, і на шляху тут вона зустрілася тільки пара собак. Хтось залишив яскраве червоне плече леза в пісочниці. Одного разу вона і її чоловік практично сварився, вибираючи син схожий. Вона дуже любила тінь, і Женя сіла все - де хлопчик такий дівочий колір?

Ольгою приїжджають до цього місця протягом усього року. Ранок починається таким же чином: вона не турбує кави і протікає з дому, як тільки вона чує звук автомобіля, що приступає. Він зустрічає свого чоловіка з очима - він відштовхує голову негативно, а звична кам'яна вага поширюється над серцем.

Немає нічого спільного. З того, як син зникнув рік назад, Оля не змогла говорити про що-небудь ще. Він був всі її несправності.

У цей день вона вирушила на прогулянку з 2-річним Максимкою в парку біля котеджного містечка. Самі життєрадісні і незрівняні крихітні ділянки біля лісу, кладуть альтанку, пару лавок і роблять невеликий майданчик. Свіжий повітряний світлий мати і діти з села. Небагато приміщення, але ніхто не був відхилений.

Оля пам'ятає, що вона прийшла з коляскою на лавку і не відчувала телефон в її кишені. Я думаю, що він залишився додому. Необхідно терміново занурити маму - перевірити приймати ліки вчасно. Будинок знаходиться поруч і парк порожній. Розчинений: кладемо цукерку в руках сина і кинувся додому. Не встигнути перетворити обгортку, і вона буде спини.

Повернулася вона, і дитина пішли. Він отримав непристойну коляску, можливо, він зробив його самостійно. Я побігаю кожну худу сосну в області - не слід. Кричить, викликаючи, немає відповіді. Тоді зателефонуйте чоловіка, зателефонуйте до міліції. Це як страшний сон.

Ранок Ольгою знову поїхали в парк. Maybe Maksimka чекає її тут, на цьому дуже лавці? Гриф затопив дівчину з головою. Вона розірвала:
- Мій син, де ти?

Жорстка правда Сняна в її серці кинула люмень чоловічі сорочки і брюки на клумбі:
- Ось, візьміть свої речі і отримайте!
- Тистерична ... — дуже сильно проціджується через зуби, відроджуючи речі в сумку. - І як я можу зв'язатися з кимось? Сісти тільки в цьому отворі зараз!
до Не один! У мене син.

Томаши шліфуються контемптуозно:
- Хто ви приречені? Він ніколи не назвав вас мамою. Якщо ви з'ясуєте його, ви будете йти до в'язниці.
- Я зробив це для вас! Ви сказали, що ти хочеш сина!
до Ну, підняти його наодинці.

Людина захопила сумку і вилетів з дому. Снеяна зірвала в коханні і подрібнила при збитті вхідних дверей. Вона загортала себе в руках і опинилася в її голосі.
З наступного номера прийшов хлопчик з трьох років і позбавляючи, шукаючи на заспокійливій жінці. Він невагомо запам'ятовує ще одну обличчя очима, теплі руки. Це бачення прийшов до нього уві сні, і він назвав його матір'ю. Але кожен день образ був вилучений. Попри те, що це було лише тітка. Вона була постійно одягнена і подарувала їй голову. І тепер вона лікувала з якоїсь причини.

Хруска ретельно підійшов і спробувала дивитися на очі. Жінка перетворилася і зла кинулася, щоб отримати його до кімнати. Хлопчик заманив.

Снеяна подолала важкі думки. Вона 26 тепер. Тексти пісень, а це означає: Це правда, що вона забута в середині ніде. Чому ви не продаєте свій будинок і перейдіть до міста, який шукає краще життя? Де я поставив дитину? А чому, ти мусить тебе ставити?

Так само як білий день. Я хотів би, будь ласка, Tomas. Вони зустрілися з роком тому, і дівчина відразу зрозумів, що потрібно тримати на руках і ногах. З грошима, удачливий, 10 років старше її. Я мріяв сина. І Снежан довго скидається медичним вироком - вона не схильна бути матір'ю.

У цей час дівчина проживала в сусідньому місті, працювала в місцевій клініці як терапевт. У лікарні з'явився новий пацієнт - дівчина з дворічною дитиною. Що блондин очі і золотисте волосся він мав. Шукаємо!

Р.

А потім Сняна мала план. Звичайно, вона знав, що адреса мами - вона дивилася на її медичні записи. Коли коханка ще раз вирушила на довгу бізнес-туру, вона почала приїхати щодня на старому дідусь «волокано» на сусіднє село і стежити за будинокм цієї дівчини.

Соон Снежан вивчав просту щоденну рутину Ольги. Вона часто ходила з сином на прогулянку в парку, і там знаходиться ліс. У майбутньому малюка чекав шанс, і він запровадив себе. Коли мама захопила дитячу цукерку і кинулася в сторону котеджів, дівчина стрибала з приховування, швидко приймала дитину з коляски і побігла в ліси, де вона приховала машину.

Вона забрала дитину в село і оселилася в будинку, яка спадала її пізній бабуся. Ніна сусідів підозрювала нічого, тому вона народила. Коли коханка повернулася з поїздки, він сміхався. Але диво не сталося - Томаш не прикріпився до малюка, швидко відіграли з новим "дощим". І потомився Снежана.

«Чи варто ставити? У дитячому поході буде питання. Не в лісах, прямо? Я збираю його, де взяв його.

Коли чоловік залишив за роботу, Оля швидко змивається кавовою мучкою і подивився вікно. Погода була зіпсована. Дівчина збиралася зовні. «Ми повинні йти в парк швидше. Maxique тепер три ... Що ви стаєте? Чи не знайшов тебе, син?

Я кинувся в сльози і впав на диван. Після торкання, вона очищає себе і залишила будинок.

На лавці сісти малюка і подрібнити охолоджувати в дрібному дощі. Він не знає, що робити або куди піти. Що тітка сказала, щоб сидіти і чекати мами, щоб прийти. Але хто це мама? Чому він пішов тут?

- Максі-і-ім! Мій син! за спину. Чудова тітка ran до нього, там було щось так знайоме... Хто це? Шукаю її у всіх очах, малюк висить лавку. Я взяв не визначилися крок...
- Ма-ма-а! і кинувся в руки.