Непристойна жінка - що це причина і що робити про це

Цей тип вампіризма частіше зустрічається в сім'ї. Чоловік говорить про свою дружину. Після того, як він має бажання сексуальної інтимності. Дружина лізилія відмовляє його. «Я сказав, що ви були брудними тваринами!» Вам потрібно голий секс! Ви просто руйнували його! Як це було! Це скандал.

Якщо це повторюється досить часто, чоловік відзначає і надає сексуальні позови. Кілька тижнів або місяців проходу. Він діє спокійно. Вона стає більш торкнутися і якщо відволікається. Ви можете погуляти по кімнаті або попросити чоловіка служити у ванній кімнаті рушником. Дружина сприймає цю поведінку як сигнал для трюка. Але коли він починає діяти, він знову почує: Я сказав, що ви були брудні тварини! Вам потрібно голий секс! По-новому скандал.

Чоловік вирішує не дати провокації. Після того, як жінка приходить до нього, поцілунає його і каже: «Ви так милі!» Взаємозв’язок стає теплою, але коли мова йде про неіможливість, дружина каже йому те ж саме фразу: «Я сказав вам, що ви були брудними тваринами!» . . . ?

Мій чоловік намагається знайти вихід. Друзі радять йому мати господиню. Деякі люди роблять це. Коли секрет розкрився, скандал зламається в сім'ї, і дружина знову говорить: "Я сказав вам, що ви були брудні тварини!" Вам потрібно голий секс!

Це як E. Berne описує гру, грану холодною жінкою. Тут ми бачимо всі ознаки психологічної вампіризми. По-перше, вампір піклується про його жертву, а потім п'є всі соки від нього.

Яка енергія йде на любов і секс? Як ви можете побачити, вона йде на скандал, який є аналогом сексу. Має однакову анатомічну та фізіологічну підтримку! У ритмі також збільшується дихання, серце сильно збивається, підвищується потовиділення, відбувається виражені реакції двигуна і емоційні розряди.

Здоров'я значення скандалу (як секс) є великим. Знімає натяг. Відомий, що люди, які затримують свої емоції, хворіють частіше і серйозніше! Я часто говорю на лекції, які ви не повинні витрачати ніч з жінкою, щоб дізнатися, що вона схожа на секс. Важко побачити, як часто і з якою силою вона стверджує.

По дорозі, скандали, які часто розбиваються на громадському транспорті, і в чергах – 85%, пов’язані з сексуальною незадоволеністю і лише 15%, обумовлені об’єктивними причинами. Деякі психоаналітики пов'язані з причиною війні до сексуальної незадоволеності тих, хто їх нерозголошення. Я не маю на увазі. Серійні вбивці, як Chikatilo, як правило, сексуально відключені.

Покажіть, чому холодна жінка і чоловік ніколи не зламався. Це те, що вони комфортні один з одним, хоча це, звичайно, психопатологічне доповнення. Не дуже часто жінка повинна подарувати чоловікові. Після скандалів і провокацій, які вони мають секс? Поганий. Дружина залишається незадоволеною і досить часто робить скандал після нижчого сексу на складі чоловіка, не розуміючи, що вона є причиною цього. Немає сенсу змінити чоловіка.

Заміжна є більш престижною, ніж розлучення. Якщо вона розлучається, вона повинна буде шукати іншого чоловіка і приводити його до імпотенції, і тут вже робиться справа. Він також не хоче розлучатися, бо йому складно розпочати сімейне життя з іншою жінкою з зниженою потенцією в психологічних умовах, але тут хоча б щось, хоча б іноді він має. Щоб перетворитися на секс-терапевт, наші чоловіки часто не даляться. Я покажу вам більше про невинність і сексуальну дисгармонію.

Наслідки такого роду психологічної вампіризми є важкими. Але його жертви рідко звертаються до психотерапевтів і лікують у відварі лікарями абсолютно іншого профілю.

Додайте мені приклад.

У нашій клініці лікувалася жінка 36 років. Але перед тим, як приїхати до нас, лікувався терапевтом, діагностований дискінезією кишечника, хронічним гастритом, хронічним колітом, гіпертонічною хворобою, ендокринологом діагностують фіброми.

Серед колег і родичів вона відома як хістерія, з якою неможливо говорити. Як тільки вона хвора, вона відразу ж подумала, що вона була раком органу, який в даний час занурила її. Що це сталося? вона була холодною жінкою. Психотерапевтичне лікування дав блискучий результат. Всі подяки пішли, крім фібри, але її зростання припинили.

Пам'ятайте цей приклад, для того, щоб я був на зв'язку нижче.

С., гарна жінка 33 років, прийшов, щоб бачити мене скаржитися на обсесивний страх гострих предметів. Коли ніж, голка або інший гострий об'єкт біля неї, вона боїться, що вона буде використовувати її і завдати шкоди їй п'ятирічного сина, який дуже любить. Вона розуміє абсурдність страху, але не може її подолати.

Вона, звичайно, не завдала шкоди своєму сина, але вона не може грати з ним, подбати про нього: «Я нещасливий мама, не можу спілкуватися з сином». Крім того, вона мала обсесивні страхи у вигляді агарофобії (згода перехрестити вулиці себе) і клаустрофофобії (захоплення бути поодинці в закритому просторі, бути автобусом, ліфтом або кімнатою з закритими дверима). Загибель хворого незабаром після народження сина. Повторно проведена лікуванням невролога не дала ефекту.

Я попросив пацієнта розповісти про себе з дитинства. Моя мати побігла будинку. У сім'ї чотири дочки. Досить часто мама розповіла дівчатам, які тільки сім'я, де дружина не любить чоловіка, і він любить її (то простіше управляти), що в цілому всі чоловіки брудні тварини, крім сексу вони нічого не потрібні.

Мій батько був більш німим в будинку. Коли він прийшов з роботи, він ate, читати газети і пішов на ліжко. «Для нас не говорили. Іноді його мама попросила зробити щось навколо будинку. Він зробив його в тиші. Що я можу сказати про мій батько. й

Коли вона була 17, вона почала знайомства з хлопцем на рік або двома старшими, ніж її. Коли вона вийшла 18, він запропонував їй. В армію запрошували. Перед записом він хотів зареєструвати шлюб, тому що вона відмовила йому сексуальних відносин, але вона не згода про шлюб до армії.

Як ви можете уявити, що вона не завадить йому. Під час свого сервісу вступив до інженерного інституту. Коли він повернувся, вона знову відмовилася від його маррі, боячи, що життя сім'ї заважатиме її дослідження. Я запросив до закінчення навчання.

Ви можете побачити, як працюють програми виховання батьків, і ми можемо припустити, що це холодна жінка. В іншому випадку вона була одружена перед тим, як вона залишила богослужіння на армію, і якщо її принципи були відповідно до принципів певних груп нашої молоді, вона була введена в інтимні відносини з ним без очікування шлюбу.

Але коли справа для постпонування була коледжем, це ясно для психолога або психотерапевта, а також до вас, мій шановний читач, що вона є вампіром холодної жінки, хоча вона сама не має ідеї, що її сімейне життя буде схожим.

Вона не отримала дуже хороший дарувальник. Постраждав трохи, зануривши її в маррі, він закінчив свої стосунки з нею і незабаром одружений інший. C. успішно навчався, вирушив до коледжу вечірок, розтертий з дітьми, але не досягла сексуальних відносин.

Відхилено пропозиції до маррі: «Що потрібно закінчити навчання». Коваліри часто змінилися. Після цього був один черговий зважувач, який переніс його накладку. Вона довіряв його з її покоївними секретами. Про сексуальне лікування навіть на рівні походів і поцілунок було з питання. У будь-якому випадку він ідолізував її.

Ось я буду крок назад і розповісти вам про сексуальну гру, що Cold Жінки грають з чоловіками, які не одружені. Це називається "Гет з, ганчі". Наші перекладачі Є. Берна, сором'язливі вирази, названі цією грою «Динамо».

Перший варіант легкий фліртинг. Жінка захоплює чоловіка, що показує його доступність. Він починає дивитися після неї, компліментує її, бере її додому, сподіваючись, що він буде запрошений в будинок. Але дверцята закривається перед нісом і він чує, "Дякуйтеся за компліменти!" У нас є хороший вечір.

Людина залишає дещо дискурований, від якого жінка отримує зворотне сексуальне задоволення. «Дякую вам за компліменти. й

Другий варіант називається непорозуміння. Вона запрошує його і продовжує свою провокацію. Я завжди дивився на те, як далеко попереду науки є талановитими представниками літератури та мистецтва. Ось поема Саша Чорна, написана у грудях. Це називається непорозуміння:

вона була поетом,

Бальзак поет,

І він був джерк,

A півень і гаряча брюнетка.

Повеса прийшла до поетеси,

У темряві дихають духи.

На дивані як урочиста маса

Поезії поета.

«О, бути добре з вогнегасними засобами. й

Щоб відродити мій сонний пристрасть!

До пінопласту стегно позаду рубцевої пов'язки

Не боїться бити!

Я як свіжі, як дихання лівої руки!

О, давайте сплести зносості тіла! . . . ?

І продовжив.

Що кучерява брюнетка перетворилася червоним.

Він рум'яний, але він швидко відновлюється.

І я думав: "Дуже, це було!"

Це не виступ Міністра,

Не слів, але заперечує!

З непідконтрольною потужністю центарів

Поет привертався до вії.

Але стейкі-вулгар Моор!

Милий потік охолоджується.

«Зроби мене,» він стрибнув, «ви.» ?

Але в очах, холод і честь:

«Ви полюбили гідну леді.

Як джент з руками. й

Ось Мавра. І назад.

Відправлені листя гостя.

У передмісті плутати.

Він довго шукав кані.

З білизною обличчя, ніж магнезія

Гаряча брюнетка прийшла внизу сходів.

Він не розумів нової поезії.

Бальзак поети.

Третій варіант - "Фейк Крем". Жінка дарує себе чоловікові, відчуває задоволення від сексуальної інтимності, а потім шути: "Гуард!" Вони ріпакували! Ви думаєте, що я співчуття з жертвами? Нічого не подобається!

Необхідно відрізнити прояви любові від маневрів вампіру і грамотно діяти. Тоді ви можете отримати задоволення від дивовижного вигляду вампіра, не даючи йому свої соки. Не зайдіть, щоб побачити, і якщо ви йдете, не намагайтеся увійти в будинок, і якщо ви входите, не зіткнетеся.

Звичайно, вона може викликати вас непристойним, але що ви піклуєтеся про те, що фоліки думають про вас? Насправді, все прекрасно з сексом! Один з моїх клієнтів, гіперпотент, коли він пройшов психологічну підготовку в нашому центрі, зрозумів, що це було вигідно назвати непристойним, ніж мати репутацію Дон Юань, і почав всіляко сприяти поширенню таких, здавалося б, нестримуючи чуток про себе.

Іноді вамперіях курорту до таких хитрощів, де ви отримаєте на роги альтернативи: «Я зустрінеш з вами до пікніки, але тільки обіцяє, що все буде без сенсу?» І молодий чоловік трахнув! Якщо він не робить “попередня справа”, то вампір буде сміятися і сказати, “Ця нещастя навіть не намагалася поцікавити мене! й

Якщо він намагається зробити це, вам не доведеться нічого не робити, Я пропоную, що пропозиція повинна бути відповіла без необхідності відповіді: «Для мене не хочу, я відмовляєте пікнік!» Для цього 15-20 хвилин до запланованого часу, зателефонувавши до Вам вампіра.

Послухайте історії моїх клієнтів, які використовували техніки захисту від вампірів, граючи гру "Згорнути, фольго!".

«Я відпочив на курорті. Я любила жінку. Я запросив її танцювати. Вона відразу почала компліментувати мене. Вона сказала, що я танцював добре, що я був життєрадісним співрозмовником, сміхався весело на мій не завжди смішний жарт. Запрошення на другий, третій танець. Я ніколи не залишив її.

Я побачила, що вона не була нудна з мене. Коли було оголошено білий танго, вона сказала, що вона хотіла танцювати з іншим. І я не розумію. Який чоловік був він? Я розумію, якщо він був чудовим для мене.

Звісно, я знову не придумав, тому що я зрозумів, що вона була вампіром, граючи гру “Get Out, Dumb”. Вона спробувала мені відчувати ревнощі. Такі жінки не знають, як любити, але тільки рясно. І все пара надходить в їх ріг. й

І ось друга історія.

На передові навчальні курси Москви на нашому потоці була одна гарна жінка 40 років з слідами колишньої краси. На ранні дні вона спробувала організувати деякі екскурсії. Але кожен кад, в тому числі себе, мав справу, щоб зробити в столиці, який мав би зайняти зайвий час.

Ми говорили переважно під час перерви. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він помітив, що вона, розповідаючи про її сімейні справи, не викликав чоловіка на ім'я, але просто сказав: «люда».

Вона здавалася, щоб насолоджуватися, що слово. Коли вона купила одяг дитини, то виявилося, що її дитина була лише п'ять років. Ні, не скажеш, як старий він був. Це не знайдено, але обчислено. й

Що відбувається. Непристойна жінка часто марріє пізно, не для кращого варіанту, який на рівні свідомості заспокоює її холодність. Але повернувшись до історії клієнта.

«Я колись успішно брав участь у семінарі, щоб поділитися досвідом з моїми розробками. Затверджено вчителям. На перерви з захопленим поглядом, вона оцінила свою продуктивність. Ось де я знайшов її - vampire Cold Woman. Незабаром ми мали бенкет. Вона сидить поруч з мною і продовжила похвалити мене. вона гарна.

Танець почав і я запросив її танцювати кілька разів. Коли я підійшов її знову, вона відмовилася, апологізований, сказав, що вона хотіла танцювати з іншим кадем, і пішов запрошувати його. (Нехай стереотип холодних жінок маневрує: різні жінки, різні чоловіки, і той же маневр.) Ці клієнти виглядають як один одному. - М.Л.

Тоді вона попросила всю компанію йти додому. Тут я зібрав невелику групу чоловіків, і ми залишили банкет трохи перед групою. На наступний день вона була трохи плутати. Я не знайшов її, коли ми залишили. Я захочився заздалегідь розібратися. й

Коли я розповідаю цю історію в лекції, студенти кажуть, що мій клієнт грав саму гру. «На сьогоднішній день часто тягнеться до останнього. Вони не мають дружини, але вони мають дружину. Що ліворуч для однієї жінки думати, коли людина, яка цікавиться її відкриттям і скаржиться на життя сім'ї? Я думаю, що це гра дівчини, але можливо, студенти мають право.

Як ви судите такий випадок?

«Я закохався у вчителя, в той час як на курсах розвитку вчителя», - сказав він. - Я не можу приховати свою любов. Всі кадети побачили це, хоча я не поділився ним з кимось. Тексти пісень, а це означає: Він був теплий і дружній до мене.

І один день, коли ми були самотніми, він сказав, що він був на миті сьогодні, але так як все спокійно в установі, він збирається залишити обов'язок. Я запросив його на моє місце... О, мій Бог, як він був захоплений мене! Так само, як Бальзак поет Саша Чорна. Чи не це гра? Відбувся фемінізація чоловіків. Вони почали грати чисто жіночий секс ігри!

Але повернемося до нашої героїні C.

Відповіла, вона приймала пропозицію свого захоплення. Не пішло відійти. Я був фізично згублений з ним. «Добра людина. Він робить все для мене. Мій друзі заздрити мене. Я відчуваю себе, як я в ліжку з жаком вночі. Я намагаюся триматися від нього так, щоб Бог заподіяв, він не торкається мене.

Через півроку, C. розвинена артеріальна гіпертензія з частими кризами. Лікування не працює. Непристойні зв'язки практично припинені. Проходив близько п'яти років. Ви вже знайомі з сучасними психологічними поняттями, розумієте механізм розвитку гіпертонії. Потрібно уникати інтимних відносин.

Коли вона була вагітна, припинилася гіпертонічна хвороба. Це зрозуміло! Ще одна причина, щоб уникнути інтимності. Дитина народилася. Підгузники, безсонні ночі! Але коли дитина, як погана, як копія нелюбленого чоловіка, припинила крітування вночі, з'явилися вищеописані обсесії. Він не входив в офіс. Хворий проти мене говориться з ним.

Я хочу сказати, що я не був тут. За два або три місяці, вона була брудна з мене і не говорить про її сексуальні проблеми. І тільки коли я наполягав на розмові з чоловіком, сказав йому все. Природно, п'ять років лікування неврологом не може дати ефекту.

Як виявити і нейтралізувати холодну жінку?

Визначити її можна досить складно. Перші ознаки майбутньої холодної жінки зазвичай спостерігаються ближче до підліткового віку.

Ух. Берн охарактеризував такі маневри, як "Sand Pie". Дівчина просить її коханцю зробити її піском торт. Хлопець виконує своє прохання і очікує від неї, або, можливо, поцілунок, але замість захоплення, він чує: «Чому, ви брудні!» Але він отримав брудні через провокації! Вампір вже занурюється внутрішніми протиріччями і не може отримувати любов від партнера протилежної статі. Тут є приховані операції (див. малюнок).

рис

На лінії B - B, дівчина просить зробити пісочний торт. На лінії D-R вона показує, що вона захоплює хлопчика. Але коли він виконав її запит, внутрішня батьківка дівчини, утворена її матір'ю, зітхається на милувачі: "Пі, ви так брудні!"

Дівчина отримала «психологічну струнку» її потребу, малюючи енергію хлопчика, але вона не ходила до подальшого поглиблення відносин і витратила отриману енергію на «ін'єкційі» дитини, яка була запалена її батьківством.

В результаті її дитина залишилася незадоволеною. Принципи і правила часто подолають почуття і потреби, але перемога завжди тактична. Потрібні клопоти залишаються невибагливими. Розвивається Незабаром або пізніше хвороба.

Ось ще один приклад вампіризму завдає шкоди вампіру на ранніх стадіях.

Хворий, 37 років, прийшов до мене для лікування в серйозному стані. Порушено слухання та сексуальні зв’язки з чоловіком.

Ось її історія.

В умовах підвищеної моральної відповідальності, де основні навчальні слова були «добрими» і «не можуть». Вчився мораль.

Коли вона була 15, вона любила хлопчика в шкільному диску. Він пішов, щоб побачити її. Перед тим як говорити про те, що він намагався торкнутися її грудьми. Вона непристойно відхилялася від цього лука, зварена з ним і пішла додому.

На наступний день вона мала інфаркт і пішла до лікаря. Лікар ретельно прослухав серця, прийшли на прийоми, сказали, що нічого страшного. По суті, через кілька днів все відійшло.

Чому вона проходить? Що потрібно зробити кавалію лікарем (поступивши її грудей)

Що хлопчик ніколи не підійшов її знову. Вона сказала її друзям про її неприємність. Більш досвідчені колеги пояснили, що після того, як витрачати весь вечір з ним, вона повинна бути більш відповідальною. І далі їх відносини.

Через три місяці зустрілася ще один хлопчик. Після декількох днів поклоніння вона допомогла йому розірвати свої груди, але так як він знижував свою руку ближче до шлунку, вона непристойно відхиляла цю опіку і зварився з хлопцем.

Наступний день з'явився сильний біль у верхній частині живота. Я пішов до лікаря знову. Лікар провів поверхневу і глибоку пальпацію (виявлення черевної порожнини рукою), сказав, що немає нічого страшного, призначеного відповідного лікування. Після декількох днів він був над.

Чому вона проходить? Ви вже здогадували, що потрібно зробити її лікарем (додатковий інсульт). І знову зустрілися з правом!

Але що хлопчик не підійшов до неї. Вона сказала її друзям про її неприємність, і вони знову радять її бути більш відповідальними. За кілька місяців не хочу зустріти хлопчиків (це «брудних тварин») (це таке, покарання внутрішнього Парента – навіть бажання зникнути).

У той час як вона не побачила хлопці, внутрішня батьківщина батьківського дивилася, і після того, як вона була любила іншого хлопчика. Він дав йому руку внизу грудей. Але що таке аудит! Рука зійшов ще нижче! Ні, вона не могла стояти! Він закінчився ляпасом у обличчі.

Наступного дня отримала діарея. лікар уважно оглянув нижню черевну порожнину, сказав, що немає нічого страшного, призначеного відповідного лікування.

У той час вона повинна піти в інший місто, щоб піти в технічну школу і мала провести 12 годин на поїзді. Вона була невеликою нервовою перед іспитами. Коли вона мала потребу піти в туалет (завдячення, очевидно, не зовсім відійшов), він, незважаючи на те, був зайнятий.

У холодному поті вона стояв, як вона здавалося їй, назавжди. З тих пір, як було страх довгих поїздок, у зв'язку з чим вона змушена була викинути з школи і в подальшому не ходити в будь-яку сторону через обсесивний страх. Але хвороба розвивається. . й

Як ви можете бачити, довгий перед прямим сексом, за деякими ознаками, ми можемо визначити, що майбутній холодний жінка перед нами. Ці вампіри часто виглядають дуже сексуально. Вони готові муфти. В той час, коли тренується кавалерія. Потім вони зникають, і залишається один зліт, який вони марріють на своєму і власній гранаті.

Деякі холодні жінки так заблоковані потребою в прямій сексі, що вони загадуються, коли партнер починає вимагати поглиблення сексуальних відносин. Варто підкреслити, що часто, будучи в публіці, холодна жінка може захопити і поцікавити чоловіка або другу, сидіти на ляпасі, приглушення так що інші думають: Що щасливого чоловіка! І красиві і сексуальні! Тексти пісень, а це означає: І він єдиний, хто знає всю пару, йде на рогу!

З метою нейтралізації холодної жінки Е. Берн радить чоловікам бути таким чином, щоб не довести справу до скандалу, адже в скандалі холодна жінка отримує попереднє сексуальне задоволення, зумовлене психологічними соками партнера і даруючи йому нічого повернення.

У клінічній практиці у дуже рідкісних випадках чоловік холодної жінки приходить до контакту з терапевтом. Але коли це сталося, я ніколи не змогла переконувати його, щоб погоджуватися повністю від недоторканості з дружиною і чекати на момент, коли, через відсутність скандалів, вона залишалася сексуально незадоволеною і, нарешті, продемонструвала ініціатива.

Після чого виникає нове психологічне подружжя на основі взаємної любові, прояви вампіризму зникнуть. Ідеальний варіант, коли сама холодна жінка знає про свою проблему і йде в контакт з терапевтом.

Міфи сучасної сексології ("Маленький" теоретичний девізація)

Як підняти холодну жінку?

Це легко. Найлегший спосіб говорити про чоловіків і особливо інтимних відносин, які призводять до вагітності, дуже погано. "Всі чоловіки брудні тварини; всі вони хочуть голий секс. А потім він залишить вас. Пам'ятайте про знамениту оперу: «Не поцікавити його до весілля!» Особливі приклади, що підтверджують ці положення в реальному житті і в роботах мистецтва, цілком достатньо. Ви не повинні говорити про це.

Крім того, дочка може бачити невідповідне ставлення матері до батька і перенести її до всіх чоловіків за допомогою механізмів ідентифікації. Це сталося до мого хворого, який мав обсесивний страх розкрою сина. Ви вже знаєте її історію. У сім'ях, де батько напої, пастки, змащує маму і б'є дітей, також може бути піднята холодна жінка.

Багато людей, які можуть сказати мені, " Відсоток дисфункційних сімей значно вища, ніж відсоток холодних жінок." Я буду. Природа сексуальної привабливості така, що вона часто сильніше, ніж всі батьківські заборони. Але потім вал може йти в протилежному напрямку - до сексуальної промісності. Ви пам'ятаєте бажання зробити навпаки? Освіта завжди має ефект. Немає нейтральних ефектів!

Непристойна жінка часто принесла в «інтелліентно-арифтичні сім’ї». «Ми, моя дочка, не робимо її через. Не пропустіть. Вивчайте краще, не думають про хлопчиків. Ви маєте великий майбутній перед вами. й

Дівчина дізнається її. Займає музичну школу, балетне коло, арт-студії, вивчення англійської мови, участь у Школі краси. Увечері читає романи про яскраву долю героїв і героїнів. Один з героїв книги стає прототипом майбутнього чоловіка. Під час занять по колах вона часто користується особливою увагою голови. Здавалося б, цуценят її. Вона чекає на свого героя і...

Знову малий теоретичний з'їзд (нині невеликий). Концепція «сексуальних відносин» має вузьке та широке значення. У вузькому розумінні це те, що асоціюється з народженням дітей і отриманням сексуального задоволення.

У широкому сенсі, як правило, відносини між чоловіком і жінкою. Коли я даю лекції, я не граю свою роль. У мене є жінка. Але коли я запрошую жінку танцювати, відкрийте двері для неї, допоможи їй нести важкі сумки, можна говорити про сексуальне життя в широкому сенсі слова. Він розкриває свої особисті якості як чоловіків, так і характеризує мене як людину.

Отже, статева освіта повинна бути проведена з раннього дитинства, тобто від дівчини слід підняти жінку, від хлопчика чоловіка. Немає нічого гіршого, ніж середнє Крім того, статева освіта повинна проводитися з раннього дитинства. Поки ми будемо говорити про етапи розвитку сексуальності за Фрейдом.

Тепер дайте мені просто сказати, що до п'яти років сексуальна ідентичність явно сформована. Хлопець хлопчик і дівчина є дівчиною. Далі повинні бути сексуальні відносини в широкому розумінні слова. Хлопець в цей час повинен бути в змозі передати свою подругу вперед, принести її кнапсак або портфель, лікувати її з яблуком і т.д. Вони підуть тримаючи руки. У підлітковому віці вони вже пройдуть під ручкою. Потім поцілунки і поцілунки почнуться.

Якщо дівчина пропускає всі ці етапи, прочитавши романи і робляючи самовдосконалення, живлячи в її серці страх протилежного сексу, вирощеного батьками і переживає природну пам'ятку до нього, то коли вона маррі, вона відразу повинна компренувати сексуальні стосунки в вузькому розумінні слова, а крім жахів, вона буде відчувати нічого. Першою історією консолідувати негативне ставлення батьків до чоловіків. Таким чином починається буря, що нещастя.

Як я можу пояснити матері, які радують, що їхня дочка не в бізнесі і з хлопцями, що вона, і тому вони знаходяться на межі великого трагедії? Згадуємо Тетяна Пушкіна. Зображення свого майбутнього чоловіка, розробленого під впливом романів читати. Коли Онєгін залишив свої місця, вона відмовилася як Поянов, так і Петушков, і одружився загальним і аристократом.

Лукавіт Тетяна, коли вона каже, що всі лоти були рівні її. Якщо вони були рівні, не потрібно брати її до Москви на ярмарок наречених. Я думаю, що це була холодна жінка. На жаль, я часто бачу таку Тетяну в клінічній практиці.

Ви можете сказати прощастить до холодної жінки. Ми з нетерпінням чекаємо на зустрічі своїх близьких та партнерів. Видання

Автор: М. Литвик

Джерело: litvak.me