2650
Секрети чоловіка і жінки повинні знати
Що чоловік і жінка не знає про один одного?
Сьогодні Я пропоную матеріал, який, з більш глибоким читанням, допоможе читачеві зрозуміти, чому він / вона була поруч з партнером і що робити з тими почуттями, які зараз виходять з коханого (або не дуже улюбленого).
0 р. Чоловік і жінка розвивають почуття любові один одному, коли їх невидимі предки об'єднають їх разом, щоб вирішити свої невирішені питання.
Мистерська кількість нуль. Я дала їй цей номер, тому що я знаю від досвіду, як неприємний для людей, щоб почути, що їх вибір коханої людини не їх. Тільки при порушенні відносин люди готові прийняти: «Так, це всі мої предки, які дали мені таку ходьку катування». Я не знаю, чому!
Я спробую пояснити коротко, чому предки потребують цього хитромудрого з вашим вибором.
На самому початку відносин чоловік і жінка приємні і доброзичливі один одному. Між ними є свого роду духовної симпатії, я підкреслюю духовність. Як вони прагнуть показати свою найкращу сторону.
Для чого? Як вони звикли сказати в старі дні, щоб показати товар обличчям. Ми розуміємо це, але після того, як пакет відкрився, виходить, що продукт не так хороший і замість симпатії тепер відторгне.
Чому виникають претензії? Клеї завжди базуються на нестандартних потребах. Необхідність для чогось, необхідність. Я думаю, що ви знаєте. Починається з базовими фізичними та кінцями з потребою самореалізації.
Потрібні люди, які не задовольнять один одному, мають на увазі досвід батьків. Як батьки, наприклад, потрібна любов, увага, повага та їхні діти (навчитися закоханим) потребують того ж.
Але батьки не встигли вирішити ці проблеми, шукаючи їх старших, які можуть загинути в війну або, наприклад, постраждали великі втрати (колекції, еміграція).
В ДНК записані втрати та невибагливі потреби. Наші предки передали нам через кров і досвід. Немає втечу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Саме тому дається улюблена. Але один, що має в своїх ДНК записах невідповідних потреб, схожих на вашу мову. Отже, після медового місяця, починаються часи невдоволення.
Фігуративно кажучи, невидимі предки стоять за поціновувачами і, розтираючи руки, скажуть: «Ви йдете, солодкі!» Говорячи і прожити! Ми працюємо з нашими проблемами!
Якщо закохані мають достатню мудрість, щоб задовольнити потреби своїх предків і почати щасливе життя залежить від того, як вони можуть вирішити проблему, що міститься в Першій Мистерії:
1,1 км Чоловік і жінка звертають увагу на стосунки. Будь-яка незадоволеність відносин виникає від того, що одна з сторін не отримує уваги від партнера.
Здавалося б, відносини руйнуються через складний характер, шкідливі звички, непристойні дії одного або обох партнерів, але якщо партнери звертають увагу на один одному, ці причини не можуть призвести до розриву.
Але коли один партнер перестає звертати увагу на інший, то починається бій, в якому є кімната для всіх негативних почуттів.
Чоловіки та жінки мають різну увагу сплесків. Думка береться з Ю.Садіна:
Є насправді дві уваги. Жіноча форма уваги, коли людина повністю слухає співрозмовника, тобто без опору сприймає образ, що передається йому співрозмовником, і чоловіча форма уваги бере участь в деяких процесах. У цьому випадку людина повністю займається і не відволікається від чогось іншого.
Людина довгає за жінку, щоб повністю прослухати його, відкривши рот і погоджуючись з усіма його аргументами. Я приймав свою інформацію безумовно. І в інших словах вона продемонструвала свою жіночу форму уваги. Чоловік очікує жінки, щоб мати секс з ним.
І для жінки, щоб послухати його, чоловік застосовує його метод вирішення з увагою. Він залучає її (або тих, хто цікавиться ним) в процесі формування нових вражень, щоб вона (вони) відкриває і починає слухати.
Чоловік у відносинах завжди встановлює напрямок, тобто пропонує показати інтерес до чогось нового, де, на його думку, можуть виникати нові враження і тим самим він почне слухати, наприклад:
- Мед, давайте до кіно!
Чи хочете виїхати до Анталії на тиждень?
Сьогодні Павлови запрошують на вечерю, ви будете готові до семи?
Але це залежить від жінки, чи підтримує ініціативу чоловіка. Вона може відмовитись від прослуховування своїх пропозицій:
до Ні, darling, ці бійці втомилися мене. Хочу залишитися вдома.
Що я втратив в Туреччині? Ви ніколи не знаєте, як від них немає!
- Павловс? Ці нудні інтелекти? Дякуємо, що ви приїдете до нас!
Жінка, яка не підтримує чоловіка тривалий час у його залученні, стає джерелом дискомфорту для нього і поступово перестає перемагати свою увагу.
Людина, яка перестає залучати жінку в сфері своїх інтересів, не дає їй нові враження, викликає її розчарування.
Жінка вважає слабкою людиною, яка не могла переконувати її слухання до нього, чоловік вважає трохи, що жінка не бере участі у своїх пропозиціях.
У зв'язку між чоловіком і жінкою навіть за деякий час виникає зв'язок, що живе самостійно і є Другим секретом.
2,2 км Між чоловіком і жінкою є канал відносин, чуттєвий зв'язок. При порушенні зв'язків, з'єднання залишається і викликає страждання з одного боку і енергії накачування для інших. До тих пір, поки з'єднання існує, партнери по черзі змінюють напрямок потоку енергії через цей канал. Тому один або інший відчуває себе краще або гірше партнера.
Будь-які стосунки є певним процесом обміну енергією, почуттями, емоціями, поведінкою – наслідком цього.
Той факт, що відносини можуть бути представлені у вигляді труби між чоловіком і жінкою, через які почуття і емоції перекачуються від одного партнера до іншого, значно спрощує пояснення того, чому один партнер поганий, коли відносини зламаються, а інший, як кажуть, пощастило.
Зв'язок, труба, обов'язкове - викликайте його, що ви хочете. Ви не бачите, але у вас є дискомфорт. Ви не можете бачити хвилі, що надходять на мобільний телефон, але звук у телефоні реальний.
Багато хто з вас часто відчував довгий, виснажливих періодів відчуттів, коли ви хочете трохи підтримувати від вашого партнера у вигляді текстування, виклику або теплого слова.
Але немає звуку, немає руху.
Коли ви почуєте чутки, що ваш партнер щасливий? Всередині починають відмирати, помста, бажання сльозитися і кинути!
Що ми робимо?
А) Реалізуйте, що ваше підключення є незалежною частиною Всесвіту. Так само, як пилосос труби. Труба там і до неї прикріплюється. Зв'язок труби завжди буде виглядати для того, щоб ви знали про себе. Для цього труба призведе до негативних почуттів і відтоку енергії.
B) Як тільки ви зрозуміли, використовуйте трубу, призначену для останнього часу. Зі свого партнера все, що належить тобі і дати йому все, що належить йому. Таким чином, зникне необхідність труби. Розчиниться.
Б) Дякуємо партнерам за те, що ви перебуваєте в житті. Подаруйте йому місце в серці.
К) Ви пам'ятаєте Secret Zero? Чи відповідаєте вам потребам своїх предків? Якщо ні, то така ж людина прийде на місце цього партнера.
Щоб запобігти зв'язкам від розриву і страждань, потрібно знати про третє Таємниці.
3. У Чоловік повинен розвести свою матір перед тим, як він вирішує розмаїття жінки.
Чоловік завжди має свою першу жінку. Його матір.
Як хлопчик, він прикріпився до неї за перші дванадцяти років свого життя. Тоді з'єднання слабшає, але вона завжди ламається?
Якщо мама є самодостатньою, зрілою людиною, вона легко дасть їй сина йти в світ.
Мати кладає сина в руках батька. Тепер чоловік несе відповідальність за чоловіка. Маскулінність переходить з батька до сина.
Але речі не завжди згладжують ці дні.
Нерідко сама мама залишається маленькою внутрішньою дівчиною, повною страхом і не довірою. А потім вона не може довірити сина всім. Не батько дитини, який не може бути навколо протягом тривалого часу, ані дівчата, які кладуть очі на найцінніші речі в її житті.
Мати не дає свободи сина, вирішує все для нього. Якщо тільки вона знала, вона перетворила його в програшу!
Але вона не хоче знати - вона мати і любить її кров більше, ніж будь-який!
Підсвідомо, вона хоче бути необхідною і вимагала принаймні йому, тому що вона відчуває себе абсолютно гідною. Вона підняла свого роду.
Що? вона буде сказати. До тих пір, як я жити, він буде під моїм захистом і повністю забезпечений.
Я хочу запитати: Тексти пісень, а це означає: І коли ви пішли, він слідувати вам іншому світу?
Мами, будь ласка, країна потребує чоловіків! Нехай вони йдуть, дозвольте чоловікам! Люблю їх для реальних, не боятися за вівсяний малюк.
Мама, для чоловіка, щоб залишатися в дорослості в стані вашого підопічних, або навіть гірше «психологічний чоловік», йому доведеться пити. Тільки там, в binge, він зможе виконати батьківське повідомлення: «Не вирости!»
Чоловіки, не одружилися, поки ви розлучаєте свою матір. Ваша мати, як “перша і правова” мати, від вас відчуєте від вашої дружини.
Після того, як людина розлучає свою матір і, відповідно до Біблії, його дружину клониться йому, що захована в Четвертій Мистерії виникне:
4. У Жінки завжди хочуть позбавити чоловіка маскулінності, щоб він не отримав іншого.
Маскулінність – це можливість проникнути в невідомий, в світ, де нічого ще не відомо і де необхідно створити. Всесвіт помістив цю відповідальність на чоловіків, заподіявши їх розширити свою великодушність, подолання перешкод і розкрити таємниці природи.
Чоловік повинен брати участь в новому, опанувати це нове і принести до ніг своєї жінки. Дружина або мама. (Припустимо, що наш чоловік вже розлучився і приносить трофей дружині.)
Ось як росте його величність.
Що про свою жінку? Вона є Всесвітом, який хоче навчатися її чоловіком. А потім розкриває його, потім приховує деякі секрети, щоб заспокоїти його інтерес до нових знань про себе.
І коли він хоче розпочати вивчення іншого Всесвіту, там є перші бджолині в ньому, а потім повторення: Як? Ви ще не зустрілися! Як дізнатися щось інше? Я не бачу тебе!
Побачивши своє призначення - дізнатися нові речі, вона пропонує йому "ефективне рішення": Сісти додому і hunt, знаю тут!
Так вона позбавляє від своєї великогабаритності, бо тепер він не відмовляється від неї - буде скандал: Як? Ви хочете обдурити на мене? Ось тут!
Він погоджується на перебування сина, і вона стає матір'ю.
Їх сексуальні зв'язки, але головне для неї досягнуто – є хтось, хто завжди навчиться і служити її Всесвіту.
Який спосіб з цього кріпача? Він в П'ятому Місті:
5. Умань Чоловік росте в стані тільки на любов своєї жінки. Він має два жінки: мати і дружина. Якщо людина не виростає в стані, то для нього немає любові.
Що хочуть всіх людей? Право, розвиток, зростання!
Зростання щоденного життя людини, як перехід від одного статусу до іншого.
Наприклад: студент хоче вкрасти як студент, студент хоче бути багатим, багата людина хоче залишити своє ім'я в історії (історична фігура). Дівчинка хоче стати дружиною, дружиною - сяйво з гордістю і щастям для себе, її дітей і чоловіка.
Щоб виростити в статусі, вам потрібна допомога. Хто надає допомогу? Хто вірить, хто любить!
Коли пара на довгий час не може переходити від свого статусу до вищого ранга, наприклад, протягом тривалого часу неможливе збереження для розширення життєвого простору, це означає, що людина, як і раніше, і мисливець, не має сил. Він потребує підтримки.
Він може тільки взяти підтримку від жінки, яка, силою своєї віри, покаже його, що він сильний і прохолодний.
Чоловік не міцний, ніж жінка. Чоловік стає міцним, коли жінка дозволяє відчувати себе міцним.
Жінка не слабка, ніж чоловік. Вона просто розуміє, що її чоловік повинен відчувати себе як героя, оскільки він подорожує через величезність її, як і раніше недосвідчений Всесвіт.
Жінки готові надати людині енергію, щоб він брав участь у його увагу на її людину, її інтересам. Жінки надають енергію через її увагу і любов до чоловіка.
На свою любов, він відчуває себе сильнішим і має можливість виростити в стані, щоб передати цей статус на своїй жінці (або мамі).
Як тільки жінка перестає давати увагу і любити чоловіка, його зростання в стані припиняється. Ви можете відлякувати чоловіка за свій недолік зростання і гроші, але причина - жінка, яка не дає йому любов.
З`ясуйте, що любов від шостої таємниці:
6. Жнівень Любов – бажання розвивати свій партнер. Якщо Ваш партнер не хоче виростити, він не любить тебе.
Дуже часто ми чуємо такі заяви: Чому потрібно ці книги, тренінги, семінари? Проживання вдома, подбати про дітей!
Що говорить людина, яка? Він просить увагу.
Якщо він отримує багато уваги, але все ще продовжує тримати свого партнера в «золотому клітку», то він не хоче росту і розвитку коханої людини.
Тоді чому ці люди навколо?
Як дітям, так і грати в ролі своїх незадоволених предків:
Один є жертвою, інший є виконавцем. Один безцінний, інший є чудовим.
Один у верхній позиції, один у верхній позиції, один у верхній позиції, є тим, хто більш ранений, але приховує цю правду від себе. Його стратегія: не відчуйте свого болю, ви повинні бути більш прохолодними, ніж інші. Як я піднімаюся над жертвами, я не помітив, що я не знаю, як вони є.
Ця стратегія призводить до того, щоб не дозволяти своєму партнеру розвиватися, інакше партнер буде втекти з рабства.
Він прокине і побачить, що шлях до свободи відкрите і відійде.
Але зростання не може бути припиненим, а потім повільно, через свою роль, як виконавець, жиранець, партнер починає витягти з жертви її поранених внутрішніх дітей самостійно, в рамках створеної «золотої клітки». Випробувано в сьомому міфі:
7. Про нас Чоловік обслуговує жінку з будь-яким дією, навіть негативними: п'яти, безпліддя, бджіл. Чоловік є дзеркалом жінки, що відображає все, що вона не хоче знати про себе.
Навіть в найскладніших відносинах, в так званих дисфункційних сім'ях, чоловік і жінка служать один одному. Вони дзеркала того, що вони не хочуть визнати.
Два завжди разом з тим, що вони мають щось, щоб дати один одному. І можливо, вони дають один одному біль, приниження, страждання. Але вони не відокремлені. Є лише одна причина: історія предків.
Два повторюють історію своїх предків, демонструючи свою любов не для партнера, але для представника: бабуся, великий-grandfather, або для абортної дитини матері.
Я написав багато про це на своєму блозі, але зараз я хочу повторити старі ідеї з новими словами:
Якщо ви не дивитеся від тих, хто не розвиває вас і змусите вас страждати, ви, завдяки смородини, трохи вміти і виготовити з себе ті ранні внутрішні діти, які були створені в дні ваших предків.
Це жорість, але це ... Дякую за те, що сім'я має такі ж історії, як ваш. Ось чому ви і пара.
Дві боротьби за любов, але ви можете виграти тільки, знаючи Eighth Secret.
8. У Для того, щоб чоловіка перемогти жінку, він повинен виграти бій на очах, щоб жінка перемогла чоловіка, вона повинна втратити його.
Таоісти заявили, що «Воман широкий і людина глибоко. й
Легенда від виробника на офіційному сайті Mosmagmebel. РУ
Одяг в повсякденному стилі: тенденції сезону