Після того, як вийшов з моєї бабусі на прогулянку і вирішив запитати, якщо вона хотіла підписати квартиру для мене, її відповідь здивувала мене.

З віком люди можуть мати різні проблеми, тому медсестра - це завжди благородна причина. Стара людина, особливо живе окремо, потребує особливого догляду. Я не маю особливого харчування або що-небудь подобається. Просто присутність людини і можливість говорити.

Після того, як вийшов з моєї бабусі на прогулянку і вирішив запитати, якщо вона хотіла підписати квартиру для мене, її відповідь здивувала мене.

На жаль, не всі бабуся мають можливість спілкуватися з родичами. Деякі люди живуть дуже далеко від них. Деякі люди не мають часу або бажання відвідати старшу людину. На щастя, не всі люди люблять. Багато людей радять приїхати до літніх людей і тим самим яскравіше їх життя.

Подбайте про Бабця. Привіт. Моя назва - Ліза, я 33 роки. Одружена, з маленьким сином. У будь-якому випадку, ми молода сім'я. Мій чоловік працює як хлібобулочний і живий в маленькому будинку. Іноді я працюю з дому, коли виникає можливість. Але не думайте про це, нічого особливого: на соку моєї дочки і всіх своїх жіночних. В принципі, чоловік надає нам, але завжди хочеться чогось більше. Деякі види розвитку.

П'яти я також має молодший брат. Він 29 років і досі живе з батьками. Мама і Дад не схожий на це, і я не кажу, що з простих заздр.

Наприклад, коли я був мало і наша сім'я була короткою з грошей, батьки залишили мене на рік з бабусям. Не питання, якби це було. Я, місто, дізнався, як молоко корова, вийняти каналізацію для великої рогатої худоби, бур'яни. Моя бабуся - сільська людина і не няла з її грандіозною.

Але Жан, мій брат, був щасливим дитинства. Він лікував як письмовий торпедо. І я мав допомогти йому всюди, як старша сестра. Навчання, будинок. Якщо щось погано відбулося, всі бампи кинули на голову. Я впевнений.

Так, кілька років тому, мій бабуся перейшов на життя з нами в місті. І, я повинен сказати, що цей рух взяв багато здоров'я від неї. Дуже різний ритм життя, шум, брудний повітря, тісна квартира і багато іншого, що навіть я не помітив. З Бабця не звикли скаржитися, її батьки не звертали увагу на те, як вона живила. Іноді вони приходять з їжею, нічого більше.

Я пам'ятаю мій бабуся з дитинства і я знаю, що нічого не буває, вона завжди кажу, що все добре. Я почав йти до себе. Спочатку вона також приніс всілякі продукти, але потім помітила, що вона і її батьки були досить: було дивно, щоб викинути зіпсовані, щоб покласти нові в своєму місці, які теж погіршилися на тижні.

Я вирішив піти на прогулянку з братом. Вона продемонструвала місто, різні будівлі архітектури, площі та ін. Скоро вона зробила її краще. І паралельно ми говорили. Вона розповіла про свою молодь, її маму. Про життя в селі та її відмінність від міста. Не зважаючи на те, що я не був нудним у цих моментах. Доброго дня!

Але це було на одному з тих ходьків, що мій друг і почуття справедливості дасть мені вниз. Поговорили про мій дитинства, пам'ятаючи добрі дні і не стільки. І згадав мій брат. Він сказав, що його дитинство був яскравим і веселим. Вона також сказала, що я думаю, що це продовжується до цього дня. З того, як він виріс на голову, він все ще не відійшов від батьків.

П'ята бабуся потім зберіг тихий або навіть змінив тему. Але це було, якби смола впав під мій хвіст, і я вирішив розвивати цю тему, навпаки. Може бути бабуся не розуміла підписання квартири для мене. У мене є великий план, і оренда коштує багато. Вона бачить, що сім'я не відчуває себе дуже добре в таких умовах. І інші аргументи, які я думаю, є актуальними.

Але її реакція була несподіваною. Вона припинила і подивилася на мене, якби я бачив мене вперше. А потім тихо сказали, що квартира повинна йти до своєї дочки. Так само, як вона завжди запланована. Я маю на увазі, мій мама. Мама, яка прийшла до Бабця, тільки залишити сумки крупи і залишити. Мама, яка подарує своєму брату цю квартиру, навіть якщо мій малюк і я живу в пустелі.

Після цих слів, мій бабуся відвернувся від мене і прогулявся швидше. Ми ледве сказали слово всім способом її будинку. Я відчув, але я не розумію, чому. Вона здалася, щоб перевернути мене... Але це було схоже до. Ми просто ходимо як бабуся і бабуся.

На даний момент ситуація полягає в тому, що ми почали ходити разом набагато рідше. Ми продовжуємо традиції. Але ми не маємо стільки задоволення, що це правда. Я спробував пару разів, щоб повернутися до розмови про те, що мене турбує. Але мій бабуся завжди припинив мене і виглядав дуже нещастяним. Так я впав справу.

Чи можна сказати мені, що робити? Я люблю піклуватися про мій бабуся, але це так важко зараз. Чому ми не зупиняємось на повісі з нею, так як я зроблю речі гірше і піклуюся про сім'ю? Або, навпаки, щоб активізувати зусилля, тому що, якщо це сталося, мій брат буде жити окремо в своєму житловому просторі наступного дня. А ми переплачуємо власників квартири на чотири стіни, які не належать до нас.