319
5 блискучих гумористичних ескізів про зраїльські бабуся
Яка зраїлева бабуся відрізняється від будь-якого іншого бабуся? Справа в тому, що неперевершене бажання годувати, тепло і подбати (незалежно від бажання інших і інших невеликих обставин) в зраїльському бабуся поєднується з рідкісною любов'ю життя, великим задумом і твердою вірою, що все, що не вбиває нас, також повинно бути втілений. Веб-сайт Ми пропонуємо вам кілька ескізів Юкі Лещенко про зраїльські бабуся.
Коли я виросту, я буду ізраїльським бабусям.
Перш за все, це красиво.
Одного разу мама прийшла до виклику до 95-річного бабуся: вона скаржалася на запаморочення. Бабця сати в з кондиціонером стілець в повному параді - це, макіяж, продумана зачіска, глибока декольте плаття, каблуки взуття, манікюр, сигарети.
- Ну, як старий погляд? Перше, що моє дідусь запитало, дозування скетоскопа. - Не лежайте.
Мислення мами. Відомий природний вік брата. «Якщо на сорокі, щоб зробити щось приємним, вони приймають п'ять років, а п'ятдесят, десять років, то якщо вона зараз дев'ятий-п'ять.» Мама завжди була погана в математики.
- "Святий!" матір сказав впевнено.
- Добре, за пару років ви були неправильними, відповіли бабуся. - Гаразд, подивіться на мене, просто будьте обережні, не зіпсуйте волосся.
Ізраїльські бабусі завжди знають все.
Ви можете запитати їх що-небудь, вони будуть відповідати швидко і впевнено.
Тут, наприклад, в парку, дитина бачить похилого віку, але життєрадісний дашунд і просить:
до Що таке собака?
"Шепдог", мій бабуся відповідей.
Дитина думає, дашунд, прокинувшись його ас хропіння навколо евкаліпта.
- Чому вона так мала? попросив дитину.
Бабця виглядає невдоволено на шашлі.
- Бо я не їсти добре, сказав мій бабуся. Будь-який, хто погано з'їдає.
Якщо ви не попросите Ізраїлю бабуся, вона знає все. Аргуїн з онуком без використання. З самого ранку, зателефонувавши, і я забрав телефон, тому що мої батьки були на роботі, і вони з'явилися з телефону:
- Лукія, де ви йдете, це бабуся, вона зраджена.
до Не Лукія, я помітно відповів.
до Так зв'яжіться з Lucia для мене!
- Вибачте, Луки не тут.
до Так вона пішла куди?
до Ні, тут немає Люсі, ви отримали неправильний номер.
до Що я був неправильним, я зателефоную тут щодня. Так де Люсія?
- Ви отримали неправильний номер.
На каналі зупиняється другий, потім просить підозро:
- Тоді хто ти?
Я загубився і ммень:
- Я не Лукія.
Тубус з бабуся всередині дратіває.
- Я чую, що ви не Lucia, який один з вас є Lucia, і де є Lucia?
- Ви отримали неправильний номер, не тут, я відповідав пацієнтові.
до О, так що ви не сказали мені прямо! засуває трубу. - Гаразд, зателефоную вам за годину.
Я не чекав другого виклику від мого бабуся, я повертаюся до моря.
А на пляжі є вітер, хвилі, чорний прапор на рятувальній кабіні, пісок забитий в вухах і всюди, ми сидимо з дитиною Danechka, загорнуті в рушник, дихання, нам потрібно, у нас є зворотна площина до Москви в два дні. Поблизу, бабуся бореться з величезною смугастою парасолькою і дідусь, яка неперевершено критикує погоду і бабуся:
- У мене є sciatica, я тут не сидів.
до Дуже добре, бабуся відповідей.
до І я знав, що це буде, навіть на радіо – висота хвилі – два метри. Що про тебе? Ви сказали - відмінна погода, Боря, нехай ви йдете, - говорить дід.
Бабця перемагає парасольку, закріплює сірі локони на Дідусь і каже:
до Що ви незадоволені, Боря? Або ми не отримуємо ніякого повітря?
Третя, зраїльські бабуся завжди мають їжу. І вони завжди хочуть годувати. Неважливо, де ви познайомитеся з вашим бабусям — на пляжі, на автобусі, в степу — ви повинні бути готові до того, що зараз буде їжа, багато їжі, багато їжі. Не має сенсу стояти, ви просто повинні розслабитися і харчуватися.
Після того, як я летю до Тель-Авіва поруч з моїм бабусям і симпатізованою з нею заздалегідь - Я добре збережений аеропхобе, я можу соб неконтрольований, перетворити синій, я можу чіплятися до того, що найближче. Я зламав підлокітника.
Як поміщики посмішуються і перевірили, щоб побачити, чи всі були пряжені, Бабця спокійно. Як тільки літак почав знімати, мій бабуся взяв пакет тортів і бутербродів.
- «Велл», - сказав мій бабуся, «ми будемо вечеряти». й
Я просто досягнув особливого мішка для дихання.
- Візьміть торт, мій бабуся сказав мені.
Я загорнув голову навколо. Я не можу навіть відкрити зуби.
- Ти блідий, - сказав бабуся, "Ви всі блілі тут в Москві, звичайно, тому що ви не добре їсти. Ви повинні бути емічними. Коли анемія, потрібно їсти жирні, кожен говорить про холестерин, і я скажу це - дитина повинна добре харчуватися. Візьміть торт.
Я майже сорока років, і я не страждаю від анемії.
- Ну, бабуся сказав голосно, звертаючись до сусідів з боку, передній і задній. - Шукайте, не хочу торта!
Зацікавили деякі сусіди. У літаку з'явився і відійшов, бабуся була безглуздою.
до Або я не знаю, вона сказала.
Я отримав торт. І я дам торт під затвердженням Бабця, а потім торт і сендвіч і торт. Під час польоту приніс обід, його бабуся відхиляється.
до У нас є власний, вона сказала. Ви бачите, дівчина їсть, нехай її їсти, у нас ще є довгий рейс.
У чотири години мій бабуся розповів про свою сім'ю. Вона має сім дітей, дев'ятнадцяти онуків і тільки чотири онуки.
- Кожна п'ятниця, всі вони приходять на вечерю, вона сказала. - А хто ще годує їх? Доброго дня!
Коли ми висадили на пляжі Тель-Авів — і літак завжди мухує її крило — я зроблю сирку серене. Після того, як є зраїльський бабуся, з відповіддю на будь-яке питання і постачання їжі, ви можете бути впевнені, що все буде добре.
Бо бабуся сказав так.
букнік.ru/today/stariki/babushka-tak-skazala
Коли я виросту, я буду ізраїльським бабусям.
Перш за все, це красиво.
Одного разу мама прийшла до виклику до 95-річного бабуся: вона скаржалася на запаморочення. Бабця сати в з кондиціонером стілець в повному параді - це, макіяж, продумана зачіска, глибока декольте плаття, каблуки взуття, манікюр, сигарети.
- Ну, як старий погляд? Перше, що моє дідусь запитало, дозування скетоскопа. - Не лежайте.
Мислення мами. Відомий природний вік брата. «Якщо на сорокі, щоб зробити щось приємним, вони приймають п'ять років, а п'ятдесят, десять років, то якщо вона зараз дев'ятий-п'ять.» Мама завжди була погана в математики.
- "Святий!" матір сказав впевнено.
- Добре, за пару років ви були неправильними, відповіли бабуся. - Гаразд, подивіться на мене, просто будьте обережні, не зіпсуйте волосся.
Ізраїльські бабусі завжди знають все.
Ви можете запитати їх що-небудь, вони будуть відповідати швидко і впевнено.
Тут, наприклад, в парку, дитина бачить похилого віку, але життєрадісний дашунд і просить:
до Що таке собака?
"Шепдог", мій бабуся відповідей.
Дитина думає, дашунд, прокинувшись його ас хропіння навколо евкаліпта.
- Чому вона так мала? попросив дитину.
Бабця виглядає невдоволено на шашлі.
- Бо я не їсти добре, сказав мій бабуся. Будь-який, хто погано з'їдає.
Якщо ви не попросите Ізраїлю бабуся, вона знає все. Аргуїн з онуком без використання. З самого ранку, зателефонувавши, і я забрав телефон, тому що мої батьки були на роботі, і вони з'явилися з телефону:
- Лукія, де ви йдете, це бабуся, вона зраджена.
до Не Лукія, я помітно відповів.
до Так зв'яжіться з Lucia для мене!
- Вибачте, Луки не тут.
до Так вона пішла куди?
до Ні, тут немає Люсі, ви отримали неправильний номер.
до Що я був неправильним, я зателефоную тут щодня. Так де Люсія?
- Ви отримали неправильний номер.
На каналі зупиняється другий, потім просить підозро:
- Тоді хто ти?
Я загубився і ммень:
- Я не Лукія.
Тубус з бабуся всередині дратіває.
- Я чую, що ви не Lucia, який один з вас є Lucia, і де є Lucia?
- Ви отримали неправильний номер, не тут, я відповідав пацієнтові.
до О, так що ви не сказали мені прямо! засуває трубу. - Гаразд, зателефоную вам за годину.
Я не чекав другого виклику від мого бабуся, я повертаюся до моря.
А на пляжі є вітер, хвилі, чорний прапор на рятувальній кабіні, пісок забитий в вухах і всюди, ми сидимо з дитиною Danechka, загорнуті в рушник, дихання, нам потрібно, у нас є зворотна площина до Москви в два дні. Поблизу, бабуся бореться з величезною смугастою парасолькою і дідусь, яка неперевершено критикує погоду і бабуся:
- У мене є sciatica, я тут не сидів.
до Дуже добре, бабуся відповідей.
до І я знав, що це буде, навіть на радіо – висота хвилі – два метри. Що про тебе? Ви сказали - відмінна погода, Боря, нехай ви йдете, - говорить дід.
Бабця перемагає парасольку, закріплює сірі локони на Дідусь і каже:
до Що ви незадоволені, Боря? Або ми не отримуємо ніякого повітря?
Третя, зраїльські бабуся завжди мають їжу. І вони завжди хочуть годувати. Неважливо, де ви познайомитеся з вашим бабусям — на пляжі, на автобусі, в степу — ви повинні бути готові до того, що зараз буде їжа, багато їжі, багато їжі. Не має сенсу стояти, ви просто повинні розслабитися і харчуватися.
Після того, як я летю до Тель-Авіва поруч з моїм бабусям і симпатізованою з нею заздалегідь - Я добре збережений аеропхобе, я можу соб неконтрольований, перетворити синій, я можу чіплятися до того, що найближче. Я зламав підлокітника.
Як поміщики посмішуються і перевірили, щоб побачити, чи всі були пряжені, Бабця спокійно. Як тільки літак почав знімати, мій бабуся взяв пакет тортів і бутербродів.
- «Велл», - сказав мій бабуся, «ми будемо вечеряти». й
Я просто досягнув особливого мішка для дихання.
- Візьміть торт, мій бабуся сказав мені.
Я загорнув голову навколо. Я не можу навіть відкрити зуби.
- Ти блідий, - сказав бабуся, "Ви всі блілі тут в Москві, звичайно, тому що ви не добре їсти. Ви повинні бути емічними. Коли анемія, потрібно їсти жирні, кожен говорить про холестерин, і я скажу це - дитина повинна добре харчуватися. Візьміть торт.
Я майже сорока років, і я не страждаю від анемії.
- Ну, бабуся сказав голосно, звертаючись до сусідів з боку, передній і задній. - Шукайте, не хочу торта!
Зацікавили деякі сусіди. У літаку з'явився і відійшов, бабуся була безглуздою.
до Або я не знаю, вона сказала.
Я отримав торт. І я дам торт під затвердженням Бабця, а потім торт і сендвіч і торт. Під час польоту приніс обід, його бабуся відхиляється.
до У нас є власний, вона сказала. Ви бачите, дівчина їсть, нехай її їсти, у нас ще є довгий рейс.
У чотири години мій бабуся розповів про свою сім'ю. Вона має сім дітей, дев'ятнадцяти онуків і тільки чотири онуки.
- Кожна п'ятниця, всі вони приходять на вечерю, вона сказала. - А хто ще годує їх? Доброго дня!
Коли ми висадили на пляжі Тель-Авів — і літак завжди мухує її крило — я зроблю сирку серене. Після того, як є зраїльський бабуся, з відповіддю на будь-яке питання і постачання їжі, ви можете бути впевнені, що все буде добре.
Бо бабуся сказав так.
букнік.ru/today/stariki/babushka-tak-skazala
11 Найсвіжіші повідомлення Від людей, які живуть
20 смішних оголошень, які ви не можете просто пройти минуле!