Протягом шести років ми подивимося після того, як мій чоловік працював, і він просто повернувся і зробив щось дивний.

Неважливо, скільки років йдуть, деякі речі не зміняться на всіх. Що можна зберегти гроші? Молода родина мріє про нормальний розвиток і дітей? Як в минулому, так і в нинішній день відповідь - це квартира. І це буде краще, щоб вони оплачували. Але як ви робите це на сьогоднішні ціни та пропозиції? Ніщо в житті просто буває.

Деякі люди щасливі знайти хорошу роботу. Щось відчувається нормально в оренду житла: оплачується щодня, але ремонт залишається на поміщику. І гроші невеликі. Визначено менше, ніж застава. Також є можливість допомогти батькам. Звичайно, в такому випадку є також недоліки. Але куди піти, ми не живемо в казці.

Що можна зберегти гроші? Привіт, дорогі. Я хочу поділитися з вами сюжетом про те, як мій мама-в-завдявся мене. І це не було звичайного випадку, але щось більш серйозне. Я серйозно думав про розлучення шлюбу з мого чоловіка. Ми не живемо з ним протягом багатьох років. І ми навіть маємо дитину разом.

Пели, що це було. Про шість років тому, мій мати-в-право, але ще молодий, вирішив піти в іншу країну за роботу. Чоловік пішов, з природних причин. Вона була породжена в домашніх умовах, і її коханий син одружився. На мене.

У нашому будинку я хочу, щоб жити в нашому будинку. У них є село, свіже повітря, два поверхи. Чому не залишатися? Це була гарна ідея. Але ніхто не пропонував нам альтернативу. В цілому, ми переїжджаємо до своєї квартири, де її мати, бабуся Бориса, чоловіка, все ще живе. Є кілька номерів, хороший мікрорайон, близько до всього світу. Не поганий на всіх.

Одна проблема: мати-в-право. Злий, старий чоловік. Щось дивитися після. У нас є молода пара, у нас є власні діти. Тим не менш, пропозиція матері-в-законі була занадто спокуслива. Коли вона приїжджає, вона перезапускає квартиру для нас, і кожен місяць, що вона буде за кордоном, вона надішле нам частину грошей, зароблених. Так що для медикаментів і для розвитку молодого осередку суспільства достатньо медикаментів.

Пелюшки нічого не робили, тому вони погодилися. А сестра Бориса, Свєта, по-справжньому відмовилась бути медсестра своїми бабусями. Вона і її чоловік переїхали в інше місто, і вони не задоволені такими умовами. Ну, тепер я розумію, чому. За останні шість років ми зробили наше милосердя. Я не маю нічого проти моєї матері. Але в її стані краще боротися з професіоналами. Вона і мала багато болю.

Я не думав про наше майбутнє. У мене була дочка, але мені достатньо грошей на все. Хоча я припинив роботу і присвятив себе господарському хору. У той час, коли дитина виросла, і бабуся, навпаки, стала меншою і меншою, як стара лялька.

Р

Пілінги Вона залишила нам рівно місяць до своєї дочки. Я думаю, що це той, хто страждав. Так що це хороша новина. Моя мати-в-правила була першою для виконання своїх обіцянок (як вона все ще вірить). За останні кілька років вона перевернула квартиру. Так само я хотів від початку.

Тоді я забрав гроші і купила приємну двокімнатну квартиру. У місті, де жив мій сестра, Свєта. Так само, як це. Вони також щасливі, в невеликому місті, ціни на нерухомість просто безкоштовно. Враховуйте свою маму ледь.

Виявляється, що мій чоловік і я страждав протягом семи років з лежачою людиною і отримав квартиру матері-в-право, увагу, з матір'ю-в-правом, як бонус. Де буде йти з дому? А сестра брата, яка ніколи не торкалася пальця і ніколи не прийшла до допомоги нам, отримала нову квартиру. Просто для красивих очей.

Я думав про це протягом тривалого часу і навіть консультував з матір'ю. Вона думає, що я був просто обдурений, теж. Примушені працювати як медсестра, без оплати. Так тепер я можу жити з іншою старшою жінкою. Це, звичайно, неправильно і просто небезпечний. Не можна скаржитися.

Борис, мій чоловік, різко односторонній з матір'ю. Він сказав, що це не мій бізнес, ні наші, де мій мама вирішив дати гроші. Головне, що вона виконала її частину угоди, як ми. Але це шампан, незалежно від чого. Коли я запитав, чому мій мама-в-право обрали, щоб зробити це недобрим до нас, вона сказала, що вона любила своїх дітей однаково.

Тоді чому б не було бажання переїхати в квартиру дочки? Вона вибрала цю квартиру, тому вона знає напевно, що вони будуть жити аміково і мирно. Я думаю. Я не знаю, бо я не думаю, що в середовищі, де живе мама з сином і дружиною, відносини можуть бути нормальними. Незабаром чи пізно виникають скандали. Мій син каже, що він хоче жити у великій квартирі.

Тепер я в такому кінцівці. Я відчував і отримував. А батьки підтримують мене. Чоловік і мама мають протилежну думку, але це їх особисті проблеми. Моя дочка, очевидно, розуміє, що вона буде жити з її бабуся знову, якщо я не зробити щось. Все, що ви повинні зробити, є сміливим для переміщення ваших батьків.

р.

Пелешки мають багато місця, вони є своєрідними і зрозумілими людьми. Звісно, я зустрію дочку з мною. Ми побачимо. Якщо все залишається на своєму місці, вам доведеться розвестися. Якщо Борис розуміє мене, ми перейдемо. Але варто брати цей крок в будь-якому напрямку. Після того, як не тільки мій психологічний баланс, але й моя дочка. І майбутнє всієї родини.