Я недавно пішов відвідати сина в Берліні, але скоро я зрозумів, що я не хочу йти додому.

Для старших людей життя не так само, як і для молоді. Можливості знайти хорошу роботу, яка захоплюється щодня. Перспективи випаровування. Хміль залишаються для молодшого покоління. Якщо хтось має дочку або син - це дуже хороші новини. Насамперед, вона дає віру в поліпшення ситуації, принаймні в довгостроковій перспективі. Але що відбувається, якщо мама і син знову повернулися?

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість вам історію.

Мати і син за кордоном всі його життя підняли сина самостійно. Вона втратила багато нервових клітин і не спить вночі. Я намагався зробити його нормальною людиною. Щоб бути в змозі жити без страху. Допомогти слабким при необхідності, і не відступив до викликів життя. Я щасливий в результаті?

16 років тому його син пішов за Німеччину, Берлін. Тільки 2 рази він повернувся додому для вирішення деяких бізнесів. Це його. Не було відвідування, щоб побачити мене особисто. Але я не судився. Я працюю весь час, тому не потрібна його фінансова допомога. Він дав мені гроші на день народження і Новий рік.

Час, але недавно я був знижений. Відповідність ще 3 років, тому час є міцними. Не хотів би найняти працівника мій вік, тому що ви можете найняти молодий. Оплатити її менше і вимагати більше. Моє покоління буде розуміти. Так я мав дізнатися іншу професію. Але в кінці дня не було грошей.

Я думав, що я хочу, щоб допомогти мені. Однак він відразу погодився і навіть допоміг мені з квитками в Берлін. Я пообіцяв, що навіть не знаю німецьких, я б був вдома. Я почула рідну мову. Але це не моя історія.

Незважаючи на свій вік, сина не має наміру маррі. Після того, як він сказав, що в Європі це було так. Помилка в паспорті, згідно з ним, означає нічого, але тільки порушення прав чоловіків. Тим не менш, я любила свою гарну двокімнатну квартиру в тихому районі столиці Німеччини. Ми, нарешті, змогли говорити, пройшовши багато, порівнювати одне життя.

В цілому мені сподобалося все дуже багато. Я не хочу літати назад. Що чекає мене в домашніх умовах? Недостатність, відсутність коштів, передбачуваний пошук нормальної роботи та очікування пенсії? І це так світло і сонячні, дружні люди, син. Я поділився своїми думками з спадкоємцем.

Не чекав. Він почав говорити з нього, кажучи, він мав багато зробити. Він сказав, що він не був використаний для життя в квартирі з будь-яким іншим. Він запобігає йому налаштовувати правим чином, і в цілому, він натурою. Але він запропонував мені орендувати номер за його рахунок і подивитися, що відбувається поруч.

Я природно погодився. Не відразу, але не було іншого способу. Номер був, ми скажемо, не найзручніше. І площа відрізняється, спальним місцем. Хоча не можна скаржитися на безкоштовну допомогу, я здивував запит сина на використання води і легкого спарингу. Чи буде кілька додаткових пені?

Тоді я отримав роботу. Не важко, мені сподобалося. Але ми доводили туди громадський транспорт. І щоб отримати це було прямо заздалегідь. З цієї причини я був ще гіршим, що мій син не дав мені. Зайдіть на машині, за кілька хвилин.

Габаритний зображення

На той час я прийшов до умов з ситуацією і просто продовжував жити. Мій син і я тримав в дотик, переважно мобільний. Я нарешті отримав фінансову можливість. До літати мене, щоб піти в нього. Без виклику, а точніше, я назвав його на дверцят.

Зустрінемо мене з набряком очей і вимагав, що я чекаю за дверима. Через кілька хвилин, одягнувшись, він взяв мене по руці і з видимим подразненням ескортував мене в двір. Я пропоную кав'ярню і поспілкуватися. Що ще треба робити?

Уже в кафе знаходився найсвіжий куточок, він сказав мені все, що він думав. Звичайно, він любить і поважає мене. Але в цій ситуації вона стає занадто щільною. Що він не був використаний для відвідування без вимог, заважали його особисте життя. Що він намагався допомогти мені. Але він не має наміру зробити це більш. Пропоную взяти перерву з одного боку.

Коли я запитав його, якщо він хотів мені піти додому, він сказав так. Він сказав, що він відправить мені гроші і викликав мене частіше. А ось «під капюшоном» матері дуже втомилася. У зв'язку з тим, що в наступні два дні я провів збір і вказавши документи в порядку.

Тепер я повернувся в рідну місто, сумні думки не залишають мене. Моя сина тримала обіцянку. Я не можу працювати, насправді. Якщо нічого не сталося. Хоча ми розуміємо.

Я хочу, щоб я хотів? З одного боку він фінансово незалежний і має власні думки і погляди на життя. З іншого боку, його поведінка шокувала мене. Але, можливо, це абсолютно мій власний заслуга і, як результат, мої проблеми. Я щасливий? Звісно не. Які інші варіанти існують?