Для того щоб не отримати «рубовий продукт», правильно розвести желатин

Я знаю, Як правильно розвести желатинй Але результат не був желе, але деякі тонкі. Я чекаю! Але на кухні немає помилок, тому вам просто потрібно подарувати собі другу можливість. Я навчаю цю тему від мене і я поспішаю поділитися знаннями з вами. У статті ви дізнаєтеся про всі нюанси роботи з желатином.

Як правильно розвести желатинову роботу з желатином нескладно. Однак слід враховувати кілька важливих нюансів. По-перше, цей продукт має таку характерну як міцність. Його вимірюють в квітах. Єлатин з силою 120-260 цвіте. Чим більше міцності желатину, тим більше маси вона може стабілізувати. Є величезна кількість виробників на ринку, тому є багато вибору.

Для желатину для роботи, спочатку його необхідно залити холодною водою і допустити настоятися протягом 7-10 хвилин. За цей час продукт буде опублікувати і бути готовим до роботи. Для першого етапу гелатин слід розвести в воді в співвідношенні 1: 6. Рідина краще використовувати з льодом. Так ви обов'язково збережете всі властивості виробу.

Далі рідина, в якій планується додати желатин, потрібно розігріти. Існує думка, що неможливо відварити желатин, інакше він втратить свої властивості. Чеф-кондитер Олександр Овешков розшукує цей міф і заспокоює господиню. Але ідеальна температура для змішування рідини з желатином - 50-75 градусів.

Якщо ви робите желе, необхідно розмішати масу рівномірно. Щоб зробити це, він ідеально підходить для його занурення, щоб поєднувати всі інгредієнти. Відповідність пропорції в цій матерії відіграє роль параmount, інакше ви ризикуєте отримати або худі або гумові страви.

Гаразд, якщо потрібно варити. желе1 л рідини зажадає 20 г сировини. Класичне желе потрібно 40-60 г желатину на 1 л води (молочний, сік). Цей желе можна легко нарізати ножем. Однак ми радимо уважно вивчити інструкції конкретного виробника, який ви плануєте використовувати.

Кондитери працюють не тільки з сухим желатином, але з гелатинй Для цього гелатин розвести в холодній воді, як описано вище. Потім отриману суміш необхідно перемішати і розтопити в мікрохвильовій печі або в водяній бані. Потім залити в плоску чашу або ємність і відправити в холодильник.

Коли стабілізується желатинова маса, вона буде готова працювати. Для приготування різних страв можна нарізати кілька штук. Завдяки цьому методу текстура десертів стає більш ніжною і шовковистою.

Після стабілізації гелатинової маси стає дуже еластичною. Для роботи з: можна додати в креми та інші основи для майбутніх десертів. Можна зберігати желатинову масу в холодильнику протягом 3 діб.

Також є гелатинй Також слід замочити в холодній воді. Однак кількість рідини не має значення. Лист буде поглинати стільки води, скільки вона потребує. Після цього желатину потрібно лише витягти з води і використовувати її далі.

Є ряд продуктів, які не повинні використовуватися разом з желатином. Наприклад, сіль і тропічні фрукти: ківі, ананас і папая. Вони містять фермент папаїну, який знищує колаген. І желе, по суті, є.

Тим не менш, досвідчені господині знайшли спосіб приготування цих фруктів для дружби з желатином. «Ківі необхідно кип'ятити, нагрівати, залити окропом або додати ще желатин в сам желе», – пишеться сітказін. Я нічого не робив, тому я не можу гарантувати. Але якщо ви спробували щось, як це, обов'язково зв'яжіться з відгуком в коментарях.

Але я знаю, що ви можете зробити ківі желе з агаром-агаром. Це рослинний продукт, з яким господині замінюють желатин. Як ви знаєте, це продукт тваринного походження. Виготовляється з сухожилля, зв'язок, кісток великої рогатої худоби, а також з рибних ваг і кісток. Не всі люблять їсти.

Отже, agar-agar вступає в гру, яка вам також потрібно мати можливість працювати з. Але це ще одна історія. Якщо вам цікаво, як замінити желатин в кулінарії і які продукти можна використовувати, дайте мені знати в коментарях. Я обов'язково напишіть окрему статтю про неї. У той же час я бажаю вам гарного досвіду на кухні.