22
Чому я не маю ніяких малинів?
Влітку не хочеться купити солодощі в магазині, адже їх можна приготувати в домашніх умовах. І з мінімальною кількістю цукру. І ягоди і фрукти дуже корисні в цьому. Якщо ви невірний солодкий зуб або ваші діти постійно доходять до цукерки, зробіть їх сезонні десерти, з яких кожен буде насолоджуватися дозою цукру. Сьогодні Я покажу вам, як зробити желе з малини і смородини, поділитися рецептом малинового торта і легким освіжаючим сорбетом з малиною.
Хочу розповісти вам, як зробити корисні солодощі з ягід. Ви можете приготувати порції в невеликих чашах. Але, щоб він виглядав як мармелад, краще варити в силіконових формах, щоб ніхто не підозрював нічого. Якщо вам подобається желе, ви напевно приділили увагу композиції. І можна вгадати, що занадто багато цукру в цьому десерті.
інгредієнти
Підготовка
Літні торти без випічки економлять ситуацію, коли ви поспішаємо або просто не хочете грати з тісто. Чи сметана з ягодами? Самі інгредієнти пропалюють апетит. Спробуйте смачний десерт.
169250
інгредієнти
Підготовка
Не заморожений сік можна порівняти з цим блаженним. Ви не будете витрачати більше половини години на приготування їжі, і очікування буде найскладнішим. У морозильній камері не менше 6 годин, тому це гарна ідея, щоб зробити його у вечірній вечір, тому очікування не є екструзією.
інгредієнти
Підготовка
Я люблю п'ять хвилинних десертів, особливо влітку. Я сподіваюся, що ви хочете провести літні десерти з малиною та ягодою. Тепер не буде втрачено полуниці. Які десерти ви робите вдома для дітей?
Хочу розповісти вам, як зробити корисні солодощі з ягід. Ви можете приготувати порції в невеликих чашах. Але, щоб він виглядав як мармелад, краще варити в силіконових формах, щоб ніхто не підозрював нічого. Якщо вам подобається желе, ви напевно приділили увагу композиції. І можна вгадати, що занадто багато цукру в цьому десерті.
інгредієнти
- 100г малина
- 100г смородини
- 50г цукру
- КСНУМКСг желатин
Підготовка
- Добре промийте ягоди і потім зніміть зайву воду. Спочатку процідити воду сито, потім перенести малину з смородини до кухонного рушника.
- Ягоди з цукром можна потерти через сито. Відразу замочити желатин в 150 мл води і залишити на півгодини.
- У саутеїну залити ягідним пюре з цукром і желатином розвести водою. Нагрійте варення на слабкому вогні, але не доводите до кипіння. Стирайте масу так, щоб вона не мила.
- Для того щоб не пропустити шматки нерозчинених желатину, знову потріть охолоджену масу через сито.
- Залийте желе в прес-форми і відправте його в холодильник на 4-6 годин. Це все.
Літні торти без випічки економлять ситуацію, коли ви поспішаємо або просто не хочете грати з тісто. Чи сметана з ягодами? Самі інгредієнти пропалюють апетит. Спробуйте смачний десерт.
169250
інгредієнти
- 400г малини
- 200г чорниця
- 800г сметана
- 200 г цукру
- 100 мл води
- 30г желатин
- 8г ванільний цукор
Підготовка
- Змішайте сметану будь-якого жирного вмісту з ванільним і простим цукром. Залиште на кілька хвилин, потім перемішайте все знову, щоб цукор встигла розчинити.
- У водяній бані або мікрохвильовому розчині 30 г желатину в 100 мл води. Потім додайте желатин до сметани в тонку сковороду, безперервно помішуючи масу.
- Покладіть половину ягід в сметані. Приготуйте форму: покрийте харчову плівку з від'ємною формою або звичайною глибокою чашею. Покласти желе в форму.
- Викласти залишилися ягоди зверху і відправити торт в холодильник на 6-8 годин. Діон.
Не заморожений сік можна порівняти з цим блаженним. Ви не будете витрачати більше половини години на приготування їжі, і очікування буде найскладнішим. У морозильній камері не менше 6 годин, тому це гарна ідея, щоб зробити його у вечірній вечір, тому очікування не є екструзією.
інгредієнти
- 400г малини
- 200 г цукру
- 200 мл води
- 1 лимон
Підготовка
- Залийте 200 мл води в сотейник і додайте 200 г цукру, потім - лимонний пілінг для аромату. Принесіть суміш до кипіння і видаліть її з вогню.
- Коли сироп охолоджує, проціджуючи його від шкірки. Тепер залийте сироп малини в блендер і збийте його на 2 хвилини. На цьому етапі можна додати сік 1 лимона, якщо він вийшов занадто нудним.
- Залити пюре в ємність і залишити в морозильній камері на 6-8 годин. Тоді ви повинні викласти морозиво десертом і насолодитися плавленням. Бодибилдерши.
Я люблю п'ять хвилинних десертів, особливо влітку. Я сподіваюся, що ви хочете провести літні десерти з малиною та ягодою. Тепер не буде втрачено полуниці. Які десерти ви робите вдома для дітей?
Що повинен бути ідеальним чоловіком?
Довгий для корейської кухні з чоловіком, що робить чарівний омлет в шарах