13
Якщо зустріти банку старого варення на кухні, то відразу породжую желатин і подаємо святковий десерт на вечерю.
Вперше пробували варення желе на гіпсовому весіллі, ледь попросили рецепт від варіння. Тепер, якщо я зустрічаю тебе джакузі На кухні відразу розвести желатин і подавати святковий десерт на вечерю. Лікування їсти миттєво!
Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як це зробити. Головна-jelly Швидкий і простий. Рецепт господині з Західної України!
Джем желе Інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з рецептом яблучного желе, який загустить без додавання желатину. Вам потрібно мінімум інгредієнтів, і результат завжди смачний і ніколи не нудний!
І познайомитися з процесом приготування такого желе, дивитися відео з каналу красивих господиня Дарія!
про:blank
Що я розумію желе! Не подобається в магазині, тільки барвники і тонкі ... Тут, як кажуть, є деякі переваги: смачні, корисні і швидко. І найголовніше, мінус 1. ангел З холодильника або немає ніде, щоб поставити його.
Ви коли-небудь робили варення желе? Я дуже рекомендую! Цей десерт сподобається дітям і дорослим, особливо в теплому сезоні!
Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як це зробити. Головна-jelly Швидкий і простий. Рецепт господині з Західної України!
Джем желе Інгредієнти
- 1 літр гарячої кип'яченої води
- 5 ст.л.
- 25g миттєвий желатин
- сік лимона
- цукор
Підготовка
- Відваріть воду, дайте трохи охолонути до гарячого стану. Залийте воду в чашу.
- Додати деякі варення. Стирайте до однорідної, а потім остудіть до 50-60 градусів.
- Плесо миттєвого желатину, що розчиняється в гарячій воді. Добре перемішати до повного розчинення желатину в воді. Все займає 15 хвилин.
- Якщо джем дуже солодкий, то можна додати трохи лимонного соку або лимонну кислоту за смаком. Також можна додати трохи цукру, якщо це кисле варення.
- Залийте желе в креманці і вставте в холодильник на 2 години до повного заморожування. р.
- Це, ротоводіння Замок готовий. Бодибилдерши!
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з рецептом яблучного желе, який загустить без додавання желатину. Вам потрібно мінімум інгредієнтів, і результат завжди смачний і ніколи не нудний!
І познайомитися з процесом приготування такого желе, дивитися відео з каналу красивих господиня Дарія!
про:blank
Що я розумію желе! Не подобається в магазині, тільки барвники і тонкі ... Тут, як кажуть, є деякі переваги: смачні, корисні і швидко. І найголовніше, мінус 1. ангел З холодильника або немає ніде, щоб поставити його.
Ви коли-небудь робили варення желе? Я дуже рекомендую! Цей десерт сподобається дітям і дорослим, особливо в теплому сезоні!
Я знову поема Лермонтова «Farewell, Unwashed Російська Федерація» і знову, захоплюючи поетичний геній.
Якщо мама не звертала увагу на дочку в дитинстві, ризик ранньої вагітності в дочці підвищується