Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

У сім'ї є багато іменинників. І ми не встигнемо подивитися, коли прийде Новий рік. На свята мій будинок завжди наповнений сім'єю і друзями, і це красиве!

Я довгий час винахідливості моєї коронки, доки я дізнався про цей рецепт. Щоб здивувати гостей, потрібно годувати їх квітами!

Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

На перший погляд це прекрасний декор квітів. Але ви будете приємно здивовані, коли ви намагаєтесь. Цей чудовий декор дійсно їстівний, і це не зовсім складно підготуватися.

3Д-желе Це неймовірно красивий десерт. На самому серці такого шедевра, желатин і для самих квітів - пелюстки, престили і листя - вам знадобляться природні харчові барвники: соки яскравих кольорів і звичайного молока. Звичайна медична сережка використовується як інструмент для приготування 3D желе.

Редакція "Сайт" Я приготував незвичайний рецепт для вас. 3D желе квітівй Найкрасивіша солодка в світі, яку я варю за 18 хвилин.

Як приготувати желе інгредієнти
  • 25г желатин
  • 1 ст. л.
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 1 ст.л. молока
  • 0,5 ст. л. моркви
  • 0,5 ст.л. бурякового соку
  • 0,5 ст. л. хребта

Підготовка
  1. 10 г желатину розвести в воді, потім додати лимонний сік, цукор і ванільний цукор.
  2. Залийте суміш в прозору миску і вставте в холодильник до повного заморожування. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

3. Вам потрібно молоко зробити квіти. Його необхідно нагріти до 80 градусів і вводити в нього 15 грам гомілки желатину. Перемішайте суміш до повного розчинення. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

Додати до кожного з соків 5 столових ложок молочної суміші. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

4. Щоб сформувати квітку, вам знадобиться звичайний 10 кубічний шприц. Якщо ви вирішили створити гвоздики, то робимо середні і пелюстки цього квітки, вводячи сік шприца в желе. Для середини проведіть шприц вертикально. 499 р.

Для створення пелюсток ми розміщуємо шприц під кутом.

Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт. 433

Для листя гвоздик ми опускаємо чайну ложку в желе і, натискаючи її трохи, вводимо зелений желе. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

5. Для створення хризантем ми робимо те ж саме, що і з зубчиками, але при формуванні пелюсток ми тримаємо шприц під кутом. 3868686

Використовуємо ніж у вигляді листя хризантеми. За аналогією з зубчиками вставляємо ніж, відштовхуємо за допомогою желе трохи, заливаємо сік шприцом.

6. Миска з готовою квіткою направляється в холодильник на 10 хвилин.
  7. Щоб викласти желе на пластині, копайте чашу готового желе протягом декількох секунд в гарячій воді і налийте на пластину. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

8. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт. р.

Хочу показати вам невеликий вибір краси, які славляться кондитерами. торти І використовують технологію 3D кольору.

1. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

2. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

3. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

4. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт.

5. Я був варенням осені квіти в желе щороку з 2008 року: «Аутумна Мелодія», як мій мами називає десерт. р.

Редакційна консультація Зверніть увагу: якщо ви використовуєте вишні або апельсинові соки, як барвники, вони загортають і ви отримаєте пластівці. Тому краще використовувати такі натуральні барвники як морква, буряк і сік хребта.

Також для вас ми підготували ще один цікавий рецепт - білий желе вина з бананами. Ця страва може легко замінити будь-які алкогольні напої на столі.

Спробуйте його один раз, і це лікування підкорить вас назавжди. Квітковий десерт Желе підходить для будь-якого свята, чи є романтична вечеря або регулярний прийом. Він не залишає нікого байдужим, і я просто впевнений, що всі гості запитають, як це зробити!

Дізнайтесь, що це смачний рецепт з друзями, деякі з них можуть знадобитися для вас.