Яйця для дитячого Великодня та як їх обслуговувати

Дуже скоро прийде один з найдовших свят усіх православних людей – Яскравий відступ Христового. Це чудовий час, щоб зібрати всю сім'ю разом.

У цьому році я хочу здивувати і будь ласка, будь ласка, всі будинки і гості. Я думав про це довго. Великоднє меню І тільки зараз, тиждень до Великодня, я можу сказати, що я повністю щасливий з тим, що я прийшов.

І найголовніше, мій малюк здивує сюрприз, який чекає їх на десерт. Хоча я впевнений, що ця делікація порадує всіх, тому що вона не тільки неймовірно смачна і здорова, але і дуже яскрава і красива.

Jelly в домашньому редакторі "Сайт" Приготовлений для вас незвичайний зрілі лесбіянкий Цей десерт, безсумнівно, стане головним атрибутом Вашого Великодня таблиці!

інгредієнти
  • 100 мл вишневого соку
  • 100 мл персикового ніктару
  • 100мл яблучний сік
  • 100мл йогурт
  • 1 пакет желатин
  • 2 курячі яйця

Яйця для дитячого Великодня та як їх обслуговувати Р

Підготовка
  1. У теплій воді нижня гелатин і залиште його на набряки протягом 20 хвилин. Яйця для дитячого Великодня та як їх обслуговувати

2. Вимити яйця. Зробіть невеликий отвір в оболонці і залийте яйця в чашу. Вимийте шкаралупу в воді і висушіть її. Потім закріпіть яйця або в ємності, в якій ви придбали їх, або в злаці, залийте її в супову пластину. Яйця для дитячого Великодня та як їх обслуговувати

3. Тепер перейдемо до желей Пити сік. Ми будемо мати натуральний желе, тому використовувати соки різних кольорів (персик, вишня, яблуко) і йогурт. У кожному келихі ділитися розведеним желатином і добре перемішати. Яйця для дитячого Великодня та як їх обслуговувати Р

4. Щоб зробити десерт смугастим, потрібно додати желе до шкаралупу на 2-3 чайні ложки, потім покласти на 5-10 хвилин в холодильнику так, щоб шар був розтертий. Робимо це з кожним шаром. Яйця для дитячого Великодня та як їх обслуговувати

5. Залийте яєчні шкаралупи повністю, а потім поставте їх в холодильник на 3 години. Після повного заморожування желе очищаємо яйце від оболонки. Яйця для дитячого Великодня та як їх обслуговувати

6. Покласти лучений желе на красиву страву і послужити до столу. Бон привіт! Яйця для дитячого Великодня та як їх обслуговувати

7. Ви також можете зробити цю версію желе, як на фото. Яйця вийдуть не плащами, але і дуже красиво, своїми силами. Щоб зробити це, просто покласти ручну ягоду в оболонці перед залити желе. Яйця для дитячого Великодня та як їх обслуговувати

Не боятися експериментувати! Ви також можете зробити желе яйця монохромними або кольоровими.

І ті, хто не хоче мені з приготуванням яєчних шкаралупу можна використовувати готові форми половинок яєць або пластикової упаковки від Kinder Joy.

Я також запропоную вам ознайомитися з незвичайним і дуже оригінальним у презентації випічок «Нічне гніздо». За допомогою покрокового і простого рецепта ви зможете приготувати справжнє Великоднє диво, яке порадить всіх господарів.

Що ви думаєте про Великоднє десерт? Покажіть нам у коментарях, ви думаєте, що ви будете готувати на Великодні? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

І не забудьте розповісти мені про рецепт. зрілі лесбіянки Ваші друзі будуть вдячні за це!