11
Як зробити желе з молока і цукру
«Мої желе-пирога відомі по всій країні. й коледж Я заказав мій син один раз, і він почав. Я вже думав про початок бізнесу. Немає секрету, відмінно зробити желатин, молоко і цукор, додати трохи ягід, – це те, як один з наших друзів може похвалитися прямо на інтернет-просторі без будь-якої совості.
Редакція "Сайт" Для того, щоб бачити себе, наскільки просто формула. Всі Як зробити желе з желатинуЯ думаю, що він навіть перший сортувальник. Крім того, ми, як приправлені кухарі та шеф-кухарі кондитерських виробів, маємо досвід: ви можете подивитися на цей цікавий торт в нашому виконанні.
На підставі назви, мабуть, не складно зрозуміти, що молоко і цукор стануть основними інгредієнтами майбутнього торта, але це не буде без желатину. Все інше буквально на довжину руки. Все, що вам потрібно зробити, це зробити торт і мати гарний настрій. Почати!
інгредієнти
Підготовка
Це так просто. желей Головною перешкодою для реалізації є ваша фантазія і страх, що торт не може працювати. Наша порада: спробуйте приготувати кілька разів, щоб потрапити в технологію, потім ви натиснете як горіхи. Найголовніше, цей торт стане прикрасою для будь-якого столу. Так намагатися у людини і ділитися з іншими. Успіхів!
Редакція "Сайт" Для того, щоб бачити себе, наскільки просто формула. Всі Як зробити желе з желатинуЯ думаю, що він навіть перший сортувальник. Крім того, ми, як приправлені кухарі та шеф-кухарі кондитерських виробів, маємо досвід: ви можете подивитися на цей цікавий торт в нашому виконанні.
На підставі назви, мабуть, не складно зрозуміти, що молоко і цукор стануть основними інгредієнтами майбутнього торта, але це не буде без желатину. Все інше буквально на довжину руки. Все, що вам потрібно зробити, це зробити торт і мати гарний настрій. Почати!
інгредієнти
- 500 мл води
- 250 мл молока
- 75г желатин
- цукор
- харчування-холодильник
- аромат
Підготовка
- Необхідно почати з прозорого желе, щоб розчинити желатин в воді за інструкцією, але в пропорції 25 грам на 250 грам води. Загальна половина літра води і 50 грам желатину. Поставте все в форму і вставте в холодильник до повного заморожування.
- Покладіть молоко не на плиту, нехай відваріть. Розчинити желатин таким же чином, тільки менша кількість, 25 грам. Молоко кип'ятити, додати барвники і розвести желатин до неї. Дочекайтеся, поки молоко не тепле, просто якщо ви можете процідити його.
- Отримати заморожений прозорий желе з холодильника, час створення квітів. У медичному шприці наберіть різнобарвний молочний желе, проколіть прозорим желе і «зварити» пелюстки.
Габаритний зображення - Поставте все в холодильник знову, дайте його замерзнути. Коли желе міцний, потрібно ретельно вийняти його. Для цього покласти ємність з тортом в більшій ємності, перед заливанням гарячої води там. Для того, щоб відокремити край торта від краю ємності.
- Покрийте ємність з желе і переверніть його вниз, ваш торт легко лежати на поверхні. Ви можете додати ягоди до шарів, цей елемент суворо за Вашим бажанням.
Це так просто. желей Головною перешкодою для реалізації є ваша фантазія і страх, що торт не може працювати. Наша порада: спробуйте приготувати кілька разів, щоб потрапити в технологію, потім ви натиснете як горіхи. Найголовніше, цей торт стане прикрасою для будь-якого столу. Так намагатися у людини і ділитися з іншими. Успіхів!