Одну маму з багатьма дітьми подбали про однолегеневих військових, і один раз джип паркував біля будинку

Одиночна мати багато дітей Вона подбала про одного бійця, бо він не був. Юлія ніколи не просила нічого в поверненні. Вона зробила це безкоштовно, тому що вона не може робити інакше. Але один день її робота була винагороджена. джип паркований поза її будинок. Як дана історія закінчилася, читати далі в статті.

Я одна мама багатьох дітей, і я не соромлюся говорити про це відкрито. Я, мій чоловік залишив мене, коли він дізнався, що ми були Він був важко, але я зробив це тому, що я знаю, що це все про.

Я не маю серця у дітей. У них я знайшов своє продовження. Тексти пісень, а це означає: І тепер я все, щоб зробити їх щасливими. Зараз Діма, Ванья і Настя 6 років. Цього року вони пішли до першого класу. Ви повинні працювати навіть важче годувати всіх і купувати всі необхідні речі. Але я не скаржаю. Коли я бачу своїх посмішок, світло в душі запалюється і я продовжую свою подорож.

Ми часто хочемо їхати з дітьми в парку. Я випікаю фортунні печиво і вони дадуть їм пасерів. Це просто задоволення для них. Але мені подобається, як вони дивляться людей. Одного разу під час прогулянок ми зустрілися з військовим чоловіком. Від дистанції я побачила його сидячи на лавці.

Не душа. У той же день затримали тільки хрустки. І виглядає, як дитина ще молодий. Я відчував себе так шкода, слова не можуть передати. Я назвав Настя для мене і сказав її, щоб прийняти один cookie до бідного Влада. І вона прогулялася в спині.

Коли дочка підійшов бійцю і подав йому печиво, він розкинувся в посмішку. І прогноз дійсно доторкнувся його. «Що це говорить?» Я попросив, як я підійшов до лавки. Нестя здався за спину.

"Не боятися." Світло в кінці тунелю вже видно. Щастя просто навколо кута. А потім він сказав: "Чому ти." Ви знаєте, що це слова, які потрібно зараз. Діти дуже приємні. й

Я запитав, чи можу я сидіти на лавці. Ми почали говорити. Павло (ім'я солдата) розповів, як він втратив свою ногу в бою, але лікарі вдалося врятувати його. Коли він повернувся додому, він виявився, що його подруга покинути його. І він вже купив її кільцем.

Я хотів підтримати його, і я сказав йому мій трагічний сюжет. З цього дня ми регулярно побачимо один одного. Я приніс Паша домашнє харчування, солодощі. Він часто подарував своїм дітям маленькі подарунки. Коли він отримав холод, ми почали бачити один одного вдома.

"У тісному місці, але не в злочині!" Я сказав, як я допоміг Pasha увійти в нашу квартиру. Якось ми зуміли на одному місці, але я не міг розраховувати на більше. Всі заробітні плати вирушили в оренду, комунальні та крупи.

Я кохаю в Паша. Я бачив мій молодший брат, який помер, коли я був 20 років. Так я хотів би зробити ще більш турботу про безвісти. Я відчував, що йому потрібно.

Pasha колись сказав, що він збирається переїхати до столиці. Немає нічого лівого в рідному місті. Як знак подяки він хотів подарувати мені щось. Але я не сказав, що. Наступний день джип прийшов до мого дому. Я сказав мені, щоб вийти. Від Паша.

Я не збираюся тягнути коту хвостом. Привезено документи для квартири, велика 3-кімнатна квартира. Вони супроводжували лист з Паша. Він сказав, що мої діти і я заслуговує на краще життя. І це, принаймні, він може зробити для нас.

Я не міг вірити очі Адвокат в машині пояснив все для мене. Я ніколи не думав Паша, що гроші. Ми не говоримо про це. Він прийшов з багатої сім'ї. Його батьки в нерухомості. Після цього ми зустрілися з ними і продовжуємо тримати в контакті.

Паша також є іноді, і ми знову збираємось до чаю. Я запікаю улюблений яблучний пиріжок і зробляю кучеряві печиво. «Зроби добре, і це буде вам знову, - сказав Паша. О, дійсно!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія нагадувала мене про владу долі зустрінеться. Дивася! Іноді ми стаємо своїми творцями. Хто знає, як життя Паша і Юлі виявилося, якщо жінка не помітила річного військового чоловіка без ноги в парку. Але зараз зрозуміло, що вони обидва знайшли реальний друг. І це красива!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное