Дочка є дзеркальним зображенням матері

Ремен від матері: проекції та тіні

Що я збираюся описати тут моє бачення ситуації через лінзу групи та індивідуальної дитячої психотерапії, яку я очолюв, навчив і навішував протягом 10 років. Я не аортист, але чистий практикуючий, для мене важко зробити узагальнення, кожна ситуація унікальна і психіка кожного клієнта вибрала свій власний спосіб співу з ситуацією і поведінкою кожного матері була викликана унікальними обставинами. Але є те, що спільного, нехай спробує його зловити.

Найголовніший фактор тут є те, що мати і дочка є однаковим сексом, володіючи жіночими тілами і жіночною, енергія Yin.

Дочка може стати матір'ю, дружиною, і в багатьох способах повторює свою матір, генетично, емоційно і психологічно. Навіть ті, хто не піднялися матір'ю, як і раніше, переносять біологічні риси. Чому я звертаю увагу на це просто? Мати і дочка якось! Це означає, що мама в її дочку іноді побачить себе, як ніби в дзеркалі.

І якщо мама побачила в її дочку тільки її кращі, прийняті риси, а потім вона може бачити її слабким, або навіть «негативним», зануренням її стороною. У психологічній мові легко мати до «проекту» на її дочку її особливості, характер, психологічні особливості, особливо ті, які забарвлені «півчанами» та травмами.

Так, мама – це щось для проекту на дочку не складно. Вони однакові кров і дочка копіює її поведінку від матері.

Він називається «імітація через дзеркальні нейрони. й Все лизати, від руху до тону голосу, до риси характеру і реакції. І, крім того, мама не хоче дочки «повторати шлях і помилки» її і намагатиметься захистити свою дочку від цього. Що таке? Так, що вона дратує її свідомо і, що навіть сумний, не свідомо, що приводиться глибоко в несвідомий, в тінь.

Що таке «відкрита освіта»? Так, як в моєму випадку, загальне повідомлення, "Я збираю це з вас!" Ну і це означає, що «на себе» мати намагається тишу, не доторкнувшись. Це не означає, що ця якість безпосередньо спалахує матері, це тільки означає, що тема нестерпна для неї. Загальний і поза.

Приклад:У цій ситуації, як дитина. Наприклад, дівчина зробила щось, не вдалося завдання і відчуває себе безпорадним. Крмлід, кричав тільки, гістеріт або навіть впав в стопор, депресія. Мати дивиться на її дочку і бачить неслухняну фігуру, примішуючи і повністю засвоюється. Дівчина показує, що вона подарувала. Мати «здорові» мають природну реакцію - прийти і повісити, дати підтримку, мати тепло. Але. .

І для другого, уявіть собі дуже поширену ситуацію, коли сама наша мама була ще дитиною і живила в сім'ї, де мій батько відвертий і був агресивним. У СРСР досить поширене явище. Мама, бабуся нашої дівчини, і буде радувати розлучення, щоб залишити чоловіка з дітьми. Але в сапці квартинове питання сильно зіпсував всіх, якщо ви пам'ятаєте слова Воланда. Де буде йти? Як би суспільство реагували? Комуністична партія не затвердила розлучення. Що б батьки кажуть? І загальне повідомлення: "Що не так!" Де ви знайдете когось ще? ?

І так мама радянських часів (велич клієнта) продовжує жити з цим чоловіком, звершує, бо: «Дів нас здивували і змовили». А енергія виходить і виходить. Радість, щастя, заміщені рутинним, сірим повсякденним життям. Тіло енергійно порожне, іноді вона рівна собами, іноді перетворюється в камінь або просто поширюється на диван, як медузи.

Ми бачили тіло, як це раніше? Це історія нашого клієнта, коли вона була дівчина. Пам'ятайте, де вона згорла і віддала. Мама бачить нашу дівчину в цій державі і іншому, однаково безпорадне тіло з'являється всередині неї - її матері, які давали, безпорадно змінити ситуацію, розлучення і залишити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

Нестерпний для дитини, щоб побачити свою маму безпорадно. Мати для нього найнадійніша, спокійна гавань, підтримка, ресурс. Мати подарувала життя, в її вомбі відчували відчуття безпеки і раю, покрили і подарували тепло після пологів. Дитина хоче побачити її все-потужний, стикатися з усім. Він хоче бачити свою маму щасливою, щоб бути щасливою з нею. І дитина, будь-який, без винятку, інстинктивно любить свою матір.

Чи не ви? І я був в сирітці, коли моя мама працювала там і побачила з власними очима, як діти мам, які катували їх, покинути їх, принижувати їх, зволожувати їх все те ж, що йшлося. Хоча не найгірший сиріт був і чітко батьківські права для того, що мати позбавляти. Але майже кожен день, діти побігли і були вивезені вантажними поїздами, оскільки вони поїхали додому до тієї ж матері. Люблю мене не те, що!

І як може мати нашого клієнта, то сама дівчина, допомогти їй безпорадній матері? Як може любити дочку навіть трохи полегшити біль, неприпустимо бути рідною істотою в цьому світі? Логін Покиньте поруч зі мною і віддзеркаліть позу. Застрягти в мою маму і ставити її. Прослуховування вашої мами на години важко. Стоп працює навколо будинку, граючи і бути щасливими. Починайте скуштувати батько, поділивши гніву матері, наприклад, коли він п'яний. Роблячи господиня, щоб зробити маму краще, замість висить з її подругами.

Але це «допомога» працює від дитини до матері? Найімовірніше, це якось полегшує страждання мами, вона не відчуває себе так багато "все поодинці в цьому світі". Вона може навіть перетворити її дочку в подруга. Однак буде тема безладності залишити своє життя? Ноп. А що б дівчина, яка не допомогла їй мати досвід? Ваша особистість.

Життя матері залишатися в сірих або навіть чорних тонах, що означає, що життя дівчини не буде дуже щасливим. Важко бути щасливим, коли кохана людина в поганій формі. І тіло дівчини, її стан, її енергія періодично займе позу «допомоги» матері, і її безпорадність. І якщо батько агресивний дочку, і мати не залишає, то дитина не бачить світло на всіх і рівно стан девасті, неспроможність йому забезпечена.

Немов, звичайно, дівчина відвернула свої почуття і стала героям, який здатний подолати все. «Я можу впоратися з ним, я можу впоратися!» Я не буду, як мій мама. І вона стоїть між батьком і матір'ю в своїх конфліктах.Вона ручить всім себе. Вона приймає власну безпорадну матір'ю.

Що станеться, коли наш герой росте? Є багато варіантів. Типовий як це. Він може продовжувати перетягувати все на себе, стати головою своєї родини. Варіанти життя? Чоловік алкогольний. Одиночна мати. Безкінечний догляд за хворими родичами. Менеджер, який не виходить з роботи.

Чи буде вона щаслива? «Ще щастя? Ми збираємося разом! Чи може вона розслаблена і нехай речі йти? Важко. «Якщо ви не пустили, як це буде працювати? й

Але якщо ви носите так багато на собі, що відбувається в організмі? Періодично лопається, крихка, хвора. Або надкомплексні завдання не потрібно виконувати. Або люди не здаються. Далі тема «допомагальності» ткань на горизонті, яка повинна бути відхилена від себе і наскільки можливо. Чому?

Біль. Він болить, коли ви любите свою маму і не можете допомогти їй. Він болить, коли ви хочете ходити, і ви повинні зберегти вашу маму і ситуацію. І болить, але це обов'язково не вдається в поінформованості дитини, коли ви будете втрачати себе "допомога" безпорадної матері. Болі роботи як блискавки в конфлікті з батьком. Біль від роботи покоївки, господині, няні для братів і сестер, робота

Сама дівчина зраджує, починаючи від життя «нещасливого життя» її матері. І вона, швидше за все, не в змозі допомогти їй мамі. Отець, для приведення матері до цієї держави. Моя мама не здатна тягнути себе разом і залишити.

І найголовніше, вона почне капелюхувати ... "Бездоганність" є фігурою, яка робить їх так нещасливим.

Так дівчина виросла. Її мати тепер бабуся. Дочка виросла, можливо вона пішла до школи, і вони дають труднощі завдання, багато уроків, пригнічення осені з дощом поза вікном, потемніє рано. Дитина втомлюється і не справляється. Тексти пісень, а це означає: Він намагається, але він не є. Він висихає і втрачає руки від безсилісті. Це буде приємно, якщо мій мама захопив мене. . й

Чи? Вставте фігуру безпорадності. «Я не знаю, що це безповоротно! Вона волила мою матір'ю, приколила мою дитину, сколите моє щастя.

"Чому ти лежиш?" Зайдіть до домашньої роботи! Що вам подобається? Я сказав, що ви отримаєте! Чи ви послухаєте матері? Чи ви збираєтеся лежати цілий день? І нехай мій дочка лежить. І не, Господи, принести дівчину на крі, або від страху усадки, застигти в люмп і таким чином зміцнити «неприємність безпорадності» тілесно.

«Я ніколи не подобаюся мамі», - сказала мама клієнта, як дитина, «Я не буду безпорадним». І, оскільки тема «Бездоганності» не проживала через те, що вона була глибше в несвідомі, в тіні матері клієнта в дитинстві.

Головне зараз всередині матері: СТОП будь-які почуття, переживання нагадують дитинства, про сім'ю, де було так багато безпорадності, і тому не пускати больову поверхню. Її власний біль, її материнський біль, можливо, біль батька, муфти. Як зупинити біль минулого? Найлегшим рішенням є зміна те, що мама бачить перед нею, спровокувати. Видалення кнопки, що натискає біль минулого. Ця ненавидима фігура «допомоги» повинна бути «збуджена». А кнопка - дівчина, яка приймала фізичну форму, як бабуся. Для більшості людей буде однаковим.

Єдина проблема полягає в тому, що її дочка безпорадна. Однак крі від болю всередині мами кричить, "Що ж цей стан з мене, я не можу стояти його!" Я безпорадний, щоб впоратися з почуттям попереку. І, як, так сильний, наша мама переживає цей стан «Я не можу впоратися» знову. Навіть якщо він зовні схожий на м'якоть, він не здатний накидати тінь, розуміючи на поверхні. Тіні перепресовані, приводяться дуже глибоко в несвідомий. Дитина знову охоплює жахи дитинства.

"Стоп зцілення я сказав вам!" Які варіанти для дівчинки, які не можуть впоратися з шкільним робочим навантаженням? Дівчина, яка, принаймні, хоче, щоб застаріти її матір. Чи є це те, як «зберегтися без допомоги»? Зареєструватися Зіграйте огірок і робимо всю домашню роботу з посмішкою Будди на губах?

Дитина! Це важко для неї, вона потребує її мамі, щоб захопити її. Яка мама? Право там, в далекому бездоповідному дитинстві. На глибині своєї несвідомості. На її теперішній час її дочка - "буттон" натискає на власну бездоповідність.

Eee. Майбутнє... Почуєте ремені. Жінка кричить на рівні амбулаторного крему на децибелах. Або маму зачепити дитину грудями. Або ляпас. Або вона перетягує волосся десь. Або запустив щось... Не знаю, що це робить. Просто відключіть кнопку.

Що таке майбутній радник? Ви отримуєте... Чи випаровується безпорадність? Щастя спини? вона «погана», але вона знає, що? Що вона бачить перед нею? Грубий матері.

Чи знає дівчина, чому мама була гарно? У віці 7 років не вистачає психічних ресурсів, щоб зробити з'єднання з причинами. Я маю свою першу освіту в МДУ, я часто звертаюсь до юрисконсульта. Зайдіть до нас у віці 18 років, а у Сполучених Штатах вже у віці 21 років.

Місткість – це можливість особи шляхом його дій на придбання та здійснення прав та обов’язків. Він безпосередньо залежить від здатності людини розуміти наслідки його дій. Законодавство створено 14 років, ч. 16. В середньому, звичайно. Психофізіологія, як експерти визначилися.

І дівчина, швидше за все, малювати паралелем з її пологою розумом, що: «Я зробив щось неправильно, так як мій мама сердитися і навіть захопити ремінь». Дочка «не впорається» з уроками, з ситуацією, з державою. Неймовірно, що вона зможе зрозуміти, що вона перебуває в стані «допомоги». Тексти пісень, а це означає: Чи вона усвідомлює, що її мама зараз не допомагає про її тіні, її внутрішній світ?

Що буде дівчина сказати про себе швидше за все? "Я погано!" А що робитиме до «красивих» мамі і не отримай кричу? Є варіанти, але більшість часу я бачив жінок-клієнти показують, що дівчина починає контролювати її стан безповоротності. До уроків довше і краще. Не змиваючи і менше лежачи на дивані в задньому положенні. Чи не суперечить Вашій мамі, коли вона хірургує вас, щоб зробити щось терміново. Ви завжди задоволені і щасливими.

Найсмачніша річ в тому, що часто дівчата роблять «відчуття» (несвідомо, звичайно) не скаржаться на матір, якщо щось не виходить, дівчина не справляється з чимось. «Я зроблю себе!» Я відповідальний за все, що відбувається мені. У будь-якому випадку, щоб не згасити вашу матір'ю з вашими депресивними станами, краще показати, що ви завжди на вершині, в високому настрою.

«Неправда, що не виправда», вона просить, побачивши її дочку. "Ні, це океї, це океї," дівчина відповідей, і посмішка може навіть цвітати на обличчі. Чи гарна якість посміхатися на посміху Будди навіть коли ви відчуваєте себе погано? Східні релігії навчають в Яшрамі. Це єдине, що звертається до дорослих. Діти повинні бути прямими, жити що життя.

Жінка стала клієнтом нашої терапії. Для мене Вища влада допомогла їй, демонструючи її шлях до загоєння. Не кожен вірить в психолога. Не всі згодні виглядати в власній тіні, де є тони болю. Бог дав їм силу і підтримку. Підтримавши її буде звільняти від фігури «бабуся», яка вже може бути мертвою, і її привид ще ломи.

І це правда для цього клієнта. «Я безпорадний і мені потрібна допомога фахівця». Для такого клієнта це ознака внутрішньої влади, можливо, знак любові, бажання розірвати замкнене коло і не пропустити на цю тему «допомога» до неї.

Не дивлячись на те, що моя мати і захопити ремінь, але тінь захопила себе на агресію проти дочки вона любить. У будь-якому випадку вона бореться за себе, для дітей, для відносин, для щастя. І найголовніше, в даний момент, прийняти це «Я безпорадний» і приймати допомогу, де він ніколи не був.

Автор: Вишняков Андрій

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/vishniakov/posts/ 14270796673245